Mercedes AMG E63 S – Svakheter, driftssikkerhet & pålitelighet

Mercedes er en av de tyske gigantene, og de er kjent over hele verden for sine luksusbiler. AMG E63 S er en høyytelsesmodell av E-klassen, og den har en enda raskere motor og ekstremt god tilstedeværelse på veien.

Oversikt

E-klasse biler er 4-dørs executive biler og AMG E63 S har en twin-turbo V8 motor som er ekstremt rask til å kjøre og produserer fantastiske 603 hestekrefter. Bilen kommer i et standard AWD-system som er ekstremt glatt å kjøre selv på snødekte veier.

Pålitelighet

Folk foretrekker biler som ikke er så dyre å vedlikeholde. Mercedes-biler er relativt dyre å vedlikeholde, men kvaliteten på deler og biler er flott, noe som gjør disse bilene sjeldnere for store reparasjoner. AMG E63 S er en ganske holdbar bil, og den har en pålitelighetspoengsum på 75 av 100 av J.D Power og en 8 av 10 vurdering av Top Gear.

Sikkerhet

Sikkerhetsfunksjoner bestemmer også påliteligheten til en bil. Mercedes biler er kjent for sine sikkerhetsfunksjoner og solide biler. E-klassebilene har blitt krasjtestet av IIHS og NHTSA, og begge har belønnet bilen med gode resultater. AMG E63 S har mange andre sikkerhetsfunksjoner som kollisjonsvarsel, nødbremser, Mercedes Pre-safe-funksjon, etc.

Avskrivningssats

Avskrivningsraten er også en viktig del av å bestemme påliteligheten til en bil. Mercedes biler vanligvis alder ganske bra, noe som gjør at de holder sin verdi. De gjennomsnittlige Mercedes-bilene svekkes rundt 45% etter 5 år, og AMG E63 S svekkes rundt 50% etter 5 år.

  Mercedes vs BMW pålitelighet, som er mer pålitelig?

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikeholdskostnader er den største delen av påliteligheten. Bilene som trenger mer penger til vedlikehold er ikke så kjent blant folket. Mercedes-biler koster vanligvis betydelig vedlikehold. AMG E63 S koster rundt $ 1,000 årlig for alt vedlikehold og tidlig reparasjon.

FAQ

Er Mercedes-AMG E63 S en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

Mercedes-AMG E63 S er en All Wheel Drive bil.

Hvor mange plasser er det i Mercedes-AMG E63 S?

Mercedes-AMG E63 S er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Mellomstore biler

Hva er hestekreftene i en Mercedes-AMG E63 S og har den en turbo?    

Mercedes-AMG E63 S har 603 hestekrefter og 627 lb-ft dreiemoment. Motoren er en Twin Turbo Premium Unleaded V-8 med en forskyvning på 4.0 L Drivstoffsystemet er: Bensin Direkte Injeksjon.

Hvor stor er bagasjerommet i Mercedes-AMG E63 S?

13,1 kubikkfot ( 0,371 m3 )

Hvilken type hjul har den?

Mercedes-AMG E63 S har 20 X 9.5 tommers aluminium forhjul og 20 X 10 tommers aluminium bakhjul.

Er E63 AMG behagelig?

Ja, E63 AMG er veldig behagelig. Den har et skinninteriør som føles mykt og luksuriøst. Setene er støttende og gir komfort under lange kjøreturer. E63 S er en fantastisk cruiser, selv med sine lavprofildekk. E63 S er en hurtigvogn som fungerer feilfritt i komfortmodus. Denne innstillingen er så bra for Mercedes-fjæring at den lett tåler støt og ufullkommenheter. Det skaper en skylignende kjøreopplevelse.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter