Mercedes-AMG CLA – Svakheter, driftssikkerhet & pålitelighet

Mercedes er en ganske pålitelig bilprodusent , og AMG-modellene er deres ytelsesorienterte modeller. CLA-klassen er ofte rangert høyere enn A-klassen, med flere funksjoner enn A-klassen. AMG CLA er en modell med høy ytelse av CLA-klassen.

Oversikt

AMG-modellene er produsert med jevne festmotorer og noen tilleggsfunksjoner. AMG CLA har en 2,0 L I4 turbomotor som er rask nok til å produsere 382 hestekrefter. Bilen har en estimert o til 60 mph akselerasjon på bare 4.0 sekunder. Annet enn det har den mange nyttige funksjoner.

Pålitelighet

Påliteligheten til en bil er en ganske viktig faktor før du kjøper et kjøretøy fordi den beskriver vedlikeholdskostnadene, sikkerhetsfunksjonene og avskrivningsraten til bilen. Mercedes har eksistert i årevis, og de produserer noen solide biler, men de er dyre å vedlikeholde akkurat som alle andre luksuriøse tyske bilmerker. AMG CLA er en ganske pålitelig bil med en pålitelighetsrangering på 73 av 100 av J.D Power.

Sikkerhet

Sikkerhetsfunksjoner påvirker også påliteligheten til en bil, og tyske biler har godt omdømme i sikkerhetsfunksjonene. Mercedes utfører aktivt kollisjonstester på bilene sine,  og de har vist seg å være en av de sikreste bilene. AMG CLA har blitt krasjtestet av IIHS, og den har gode resultater. Sikkerhetsfunksjonene inkluderer bremseassistent, ABS, 8 kollisjonsputer, etc.

Avskrivningssats

Å kjøpe en tysk bil er alltid en stor investering for fremtiden fordi de ikke mister verdien når som helst før. Mercedes biler vanligvis avskrive rundt 45% etter 5 år. AMG CLA svekker rundt 49% etter 5 år i gjennomsnitt, noe som er flott.

  Kan en låsesmed lage en nøkkel til enMercedes?

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikeholdskostnader er en av de største bekymringene blant bileierne. Mercedes-biler er alltid ganske solide, og de koster gjennomsnittet sammenlignet med andre tyske oppføringer. AMG CLA koster rundt $ 500 årlig for alt vedlikehold og andre reparasjoner avhengig av type reparasjoner.

FAQ

Er Mercedes-AMG CLA-klasse en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

Mercedes-AMG CLA-klasse er en All Wheel Drive bil.

Hvor mange seter er det i Mercedes-AMG CLA-klasse?

Mercedes-AMG CLA-klasse er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Kompakte biler

Hva er hestekreftene i en Mercedes-AMG CLA-klasse og har den en turbo?    

Mercedes-AMG CLA-klasse har 302 hestekrefter og 295 lb-ft dreiemoment. Motoren er en Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4 med en forskyvning på 2.0 L Drivstoffsystemet er: Bensin Direkte Injeksjon.

Hvor stor er bagasjerommet i Mercedes-AMG CLA-klasse?

11,6 kubikkfot ( 0,328 m3 )

Hvilken type hjul har den?

Mercedes-AMG CLA-klasse har 18 X 8 tommers aluminium forhjul og 18 X 8 tommers aluminium bakhjul.

Er Mercedes CLA 250 pålitelig?

Mercedes-Benz CLA250 pålitelighetsvurdering er 3,5 ut 5,0. Dette rangerer den som nummer sju blant 17 luksuriøse kompaktbiler. Den har en gjennomsnittlig eierkostnad, med $ 736 i årlige reparasjoner.

Er Mercedes CLA verdt å kjøpe?

Den nye CLA-klasse har en av de laveste MSRPs av Mercedes-Benz utvalg, men fortsatt beholder Mercedes-Benz utseende og følelse. Interiøret kvaliteten er utmerket for en entry-level luksus sedan. Interiørmaterialene er veldig elegante. Styringen føles førsteklasses. Det er verdt å kjøpe sikkert.

  Regnes Mercedes som luksus?

Hva er bedre CLA 250 eller c300?

Motor: CLA 250 og C 300 har en 2,0 L turbo-inline-4-motor. CLA 250 produserer 208 hestekrefter og 258 lbft dreiemoment. C 300 genererer 241 hestekrefter og 273 lbft mer dreiemoment. CLA 250 får fire flere motorvei miles enn C 300.

Er CLA en ekte Mercedes?

Ja, det er en ekte Mercedes. Mercedes-Benz har produsert Mercedes-Benz CLA-serien med kompakte executive-biler siden 2013. Den første generasjonen var en firedørs sedan som ble bygget på plattformen til W176 A-klasse, W246 B-klasse kompaktbiler. Det ble annonsert som en firedørs kupé.

Er CLA 250 en AMG?

Ja, Mercedes-Benz CLA er en kompakt, forhjulsdrevet modell som konkurrerer med BMW 3-serien og Audi A4. Det ble introdusert i 2015 som et del av et forsøk på å revitalisere merkevarens utvalg. Den har en bemerkelsesverdig 375 hestekrefter takket være AMG (r), 2.0L turbocharged motor.

Har CLA adaptiv cruisekontroll?

DISTRONIC kan opprettholde en hastighet og vil automatisk akselerere eller redusere etter behov. DISTRONIC adaptive cruise-kontroller kan opprettholde en bestemt avstand fra kjøretøyet foran, eller hastigheten du velger.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter