Mercedes AMG G63 – Svakheter, driftssikkerhet & pålitelighet

Den tyske bilprodusenten Mercedes er en av de mest førsteklasses bilene med ekstremt stilige kropper. G-klasse mercedes er for off-roading eller SUV biler. AMG G63 er en høyytelses SUV med et mye raskere og AWD-system.

Oversikt

G63 er en SUV som kan brukes i alle slags situasjoner takket være AWD-systemet og kraftig motor. SUV-en drives av en 4.0 L V8 Biturbo-motor som kan produsere et enormt antall 577 hestekrefter og kan øke hastigheten fra 0 til 60 mph på bare 4,5 sekunder.

Pålitelighet

Pålitelighet er en nøkkelfaktor før du kjøper en bil av hver kjøper fordi den hjelper folk med å bestemme kvaliteten og egenskapene til bilen. Mercedes-biler har vært ganske pålitelige, men de har vært kjent for sine høye vedlikeholdskostnader. G63 har en gjennomsnittlig pålitelighetspoengsum på 3,0 av 5,0 fra Consumer Reports.

Sikkerhet

Sikkerhetsfunksjoner har alltid vært et plusspunkt for tyske kjøretøy fordi de har laget ganske trygge biler med et betydelig antall sikkerhetsfunksjoner. Mercedes-biler presterer veldig bra i kollisjonstester. AMG G63 har en god vurdering for sin sikkerhet, og den har mange sikkerhetsfunksjoner som kjørefeltsassistanse, nødbremsesystem, fotgjengerdeteksjon, etc.

Avskrivningssats

Videresalgsverdi er i tillegg en betydelig faktor for å bestemme påliteligheten til et kjøretøy. Mercedes-biler eldes vanligvis ganske bra, noe som gjør at de holder sin verdi. De vanlige Mercedes-kjøretøyene devaluerer rundt 45% etter 5 år, og AMG G63 devaluerer rundt 45% etter 5 år, noe som er ganske bra.

  Topp selskaper som ligner på Mansory

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikeholdskostnader er den viktigste funksjonen for å bedømme påliteligheten til enhver bil. Mercedes-biler er vanligvis ganske komplekse, og de koster mye for vedlikeholdet. G63 har en høy vedlikeholds- og reparasjonskostnad på rundt $ 1,500 årlig, noe som er ganske høyere enn mange av konkurrentene.

FAQ

Hvor mange seter er det i Mercedes-AMG G63?

Mercedes-AMG G63 er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: All wheel drive

Hva er hestekreftene i en Mercedes-AMG G63 og har den en turbo?    

Mercedes-AMG G63 har 577 hestekrefter og 627 lb-ft dreiemoment. Motoren er en Twin Turbo Premium Unleaded V-8 med en forskyvning på 4.0 L Drivstoffsystemet er: Bensin Direkte Injeksjon.

Hvor stor er bagasjerommet i Mercedes-AMG G63?

68,5 kubikkfot ( 1,94 m3 )

Hvor mye bakkeklaring har Mercedes-AMG G63?

24,13 cm (9,5 tommer)

Hvilken type hjul har den?

Mercedes-AMG G63 har 20 X 9.5 tommers aluminium forhjul og 20 X 9.5 tommers aluminium bakhjul.

Hvor mange miles vil en G63 vare?

Du kan forvente at G63 AMG når 200 000 miles hvis den opprettholdes riktig. Det er klart at du vil ta godt vare på bilen din, men vet ikke når du skal få visse tjenester.

Er Mercedes G Wagon pålitelig?

Du kan ikke klandre deg selv for å ville ha en Mercedes G-klasse. Mercedes Benz G-klasse er en kombinasjon av luksus, off-roading evne, og robusthet. Det er også et pålitelig kjøretøy, takket være et design som har vært det samme i flere tiår.

  Hva er de beste Mercedes-modellene gjennom tidene?

Hva er spesielt med Mercedes G63?

AMG Trail-pakken vil gjøre G 63 enda mer effektiv når du kjører i terreng. Dette spesielle produktet inkluderer et oppsett som er egnet for offroad drift og terrengdekk egnet for offroad bruk.

Hva betyr 63  i Mercedes?

Et Mercedes-AMG 63-merke som betegner rå, uforfalsket ytelse uten kompromisser, er uansett hvilken motor det måtte være. Mercedes-Benz Mercedes-AMG63 tilbyr både nær superbil ytelse og luksuriøs luksus av en SUV, uansett om det er en C-klasse eller E-klasse.

Har min Mercedes G63 Android Auto?

Ja, din Mercedes G63 AMG er utstyrt med Android Auto som standard. Android Auto er tilgjengelig i 2018 og nyere Mercedes-Benz G-klasse modeller. Dette betyr at du kan koble telefonen via Bluetooth og spille musikk gjennom høyttalerne mens du holder hendene på hjulet.

Har G Wagon oppvarmede seter?

Ja, G63 AMG leveres med oppvarmede forseter. Standardfunksjonene inkluderer oppvarmede forseter med 10-veis strømjusterbare nakkestøtter og oppvarmede bakseter. Oppgraderinger til Nappa lær møbeltrekk eller et oppvarmet og trefarget ratt er også mulig. Begge radene i G-klassen har god plass.

Hva er forskjellen mellom G63 og G55?

G55 var i stand til å konsumere 11 (by) til 15 mpg (motorvei), mens G63 hadde en smalere rekkevidde på 12 (by) og 14 (motorvei), mpg. For å få G-Wagen på high-end veier der det er nå, kosmetiske endringer var nødvendig.

Hvilken er bedre G-Wagon eller Range Rover?

G-Wagen er mer eller mindre lik Range Rover når det gjelder benplass. Dette er 7 tommer mer enn G-Wagen. G-Wagens lastevolum er 68,6 kubikkmeter med baksetene nede. Standard Range Rover er enda bedre med 70,9 kubikkfot.

  Hva er den beste Mercedes SUV å kjøpe?

Hva er forskjellen mellom G500 og G63?

Det er noen ulemper med G63 off-road sammenlignet med G500 søsken. G63 har også tre kjøreprogrammer til (Trail Sand og Rock), i motsetning til G500, som bare har en «G Mode» for terrengkjøring. Siderørene på G63  reduserer bakkeklaringen.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter