Mercedes AMG E63 S kombi – Svakheter, driftssikkerhet & pålitelighet

Mercedes er en av de tyske gigantene, og de er kjent over hele verden for sine luksusbiler. AMG E63 S-vognen er en høyytelses eiendomsmodell av E-klassen, og den er designet for å frakte flere passasjerer og last med samme raske hastighet som AMG E63 S.

Oversikt

E-klasse biler er 4-dørs executive biler og AMG E63 S vognen har samme twin-turbo V8 motor som er ekstremt rask å kjøre og produserer praktfulle 603 hestekrefter. Kjøretøyet kommer i et standard AWD-system som er utrolig glatt å kjøre selv på regnfulle eller snødekte overflater. Bilens store bagasjerom gir en fordel for familier å bære enda mer last.

Pålitelighet

Kjøpere favoriserer kjøretøy som egentlig ikke er kostbare å følge med på. Mercedes-biler er relativt kostbare å vedlikeholde, men naturen til deler og kjøretøy er utrolig, noe som gjør disse kjøretøyene mindre utsatt for store reparasjoner. AMG E63 S-vognen er en ganske holdbar bil, og den har en pålitelighetspoengsum på 75 av 100 av J.D Power og en 8 av 10 vurdering av Top Gear.

Sikkerhet

Sikkerhetsfunksjoner bestemmer også påliteligheten til en bil. Mercedes biler er kjent for sine sikkerhetsfunksjoner og solide biler. E-klassebilene har blitt krasjtestet av IIHS og NHTSA, og begge har belønnet bilen med gode resultater. AMG E63 S vognen har mange andre sikkerhetsfunksjoner som kollisjon advarsel, nødbremser, Mercedes Pre-safe funksjonen, etc.

  Den beste måten å rengjøre Mercedes-skinnseter på

Avskrivningssats

Avskrivningsraten er også en viktig del av å bestemme påliteligheten til en bil. Mercedes biler vanligvis alder ganske bra, noe som gjør at de holder sin verdi. De gjennomsnittlige Mercedes-bilene svekkes rundt 45% etter 5 år, og AMG E63 S-vognen svekkes rundt 50% etter 5 år.

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikeholdskostnader er den største delen av påliteligheten. Bilene som trenger mer penger til vedlikehold er ikke så kjent blant folket. Mercedes-biler koster vanligvis betydelig vedlikehold. AMG E63 S-vognen koster rundt $ 1,000 årlig for alt vedlikehold og tidlig reparasjon.

FAQ

Er Mercedes-AMG E63 S Wagon en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

Mercedes-AMG E63 S Wagon er en All Wheel Drive bil.

Hvor mange plasser er det i Mercedes-AMG E63 S Wagon?

Mercedes-AMG E63 S Wagon er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Mellomstore stasjonsvogner

Hva er hestekreftene i en Mercedes-AMG E63 S Wagon og har den en turbo?    

Mercedes-AMG E63 S Wagon har 603 hestekrefter og 627 lb-ft dreiemoment. Motoren er en Twin Turbo Premium Unleaded V-8 med en forskyvning på 4.0 L Drivstoffsystemet er: Bensin Direkte Injeksjon.

Hvor stor er bagasjerommet i Mercedes-AMG E63 S Wagon?

78,9 kubikkfot ( 2 234 m3 )

Hvilken type hjul har den?

Mercedes-AMG E63 S Vogn har 20 X 9.5 tommers aluminium forhjul og 20 X 10 tommers aluminium bakhjul.

Er E 63 S en god bil?

Ja, AMG E63S er en veldig pålitelig bil. Det ble tildelt en J.D Power Reliability Rating på 7.9 av 10. Dette betyr at bilen hadde færre problemer enn de fleste andre sammenlignbare mellomstore luksussedaner. Setene er veldig komfortable, med justerbar og dynamisk styrking. De kan også brukes til å kose rundt hjørner. Det er en utmerket oppgradering til E63.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter