Mercedes AMG GLB – Svakheter, driftssikkerhet & pålitelighet

Mercedes er en av de tyske gigantene, og de er kjent over hele verden for sine luksusbiler. GLB-klasse Mercedes håndterer fem kompakte luksus-SUVer, og AMG-modellene har til og med store funksjoner og raskere motorer som gjør dem til modeller med høy ytelse.

Oversikt

Mercedes GLB-klasse ble nettopp introdusert i 2019 og den har flere trim nivåer og AMG modellen har en 2.0 L I4 turbo-motor som produserer maksimalt 302 hestekrefter og det er ganske raskt å akselerere fra 0 til 60 mph på bare 5.2 sekunder. Videre kommer det med et standard 8-trinns automatgirsystem og et AWD-system.

Pålitelighet

Pålitelighet er en kritisk komponent før du kjøper et kjøretøy av hver kjøper, siden det hjelper enkeltpersoner med å bestemme om de skal kjøpe en bestemt bil eller ikke. Mercedes biler har vært veldig pålitelig; Imidlertid har de vært kjent for sine høye vedlikeholdskostnader. GLB-klassen har en ganske gjennomsnittlig pålitelighetspoengsum av J.D Power på 67 av 100.

Sikkerhet

Sikkerhetsfunksjoner har alltid vært et plusspunkt for tyske kjøretøy fordi de har laget ganske trygge biler med et betydelig antall sikkerhetsfunksjoner. Mercedes-biler presterer veldig bra i kollisjonstester. AMG GLB-klassen har blitt krasjtestet av NHTSA, og den har en perfekt poengsum på 5 av 5 i sin sikkerhet. Annet enn det er bilene fullpakket med sikkerhetsfunksjoner som blokkeringsfrie bremser, kollisjonsputer, frontkollisjonsvarsler, etc.

Avskrivningsrate

Videresalgsverdi er i tillegg en betydelig faktor for å bestemme påliteligheten til et kjøretøy. Mercedes-biler eldes vanligvis ganske bra, noe som gjør at de holder sin verdi. De vanlige Mercedes-kjøretøyene devaluerer rundt 45% etter 5 år, og GLB-klassen devaluerer rundt 62% etter 5 år, noe som er ganske høyt sammenlignet med andre Mercedes-modeller.

  BMW 328i VS Mercedes C300- hvilken er bedre?

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikeholdskostnader er den viktigste funksjonen for å bedømme påliteligheten til enhver bil. Mercedes-biler er vanligvis ganske komplekse, og de koster mye for vedlikeholdet. GLB-klassen har en høy vedlikeholds- og reparasjonskostnad på rundt $ 900 årlig, noe som er ganske høyere enn mange av konkurrentene.

Vanlige spørsmål

Er Mercedes-AMG GLB-klasse en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

Mercedes-AMG GLB-klasse er en All Wheel Drive bil.

Hvor mange seter er det i Mercedes-AMG GLB-klassen?

Mercedes-AMG GLB-klasse er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Liten SUV 2WD

Hva er hestekreftene i en Mercedes-AMG GLB-klasse og har den en turbo?    

Mercedes-AMG GLB-klasse har 302 hestekrefter og 295 lb-ft dreiemoment. Motoren er en Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4 med en forskyvning på 2.0 L Drivstoffsystemet er: Bensin Direkte Injeksjon.

Hvilken type hjul har den?

Mercedes-AMG GLB-klasse har 19 X 8 tommers aluminium forhjul og 19 X 8 tommers aluminium bakhjul.

Hva er bedre GLC eller GLB?

Hvilken du skal velge, avhenger av dine behov. Mercedes-Benz GLC sin form er mer avrundet enn GLB. Selv om GLC tilbyr mer plass og sitteplasser for passasjerer, har den en nedre lugar. Det er også den rimeligere av de to.

Har Mercedes GLB et reservedekk?

Nei, det er ikke noe reservedekk i Mercedes-GLB. Det delte setet på andre rad er romslig nok til last. Det er også god plass under bakdekket, selv om det ikke er ferdig. GLB 250 er utstyrt med flate dekk.

  Mercedes AMG CLS 63 S - Svakheter, driftssikkerhet & pålitelighet

Hva er Mercedes GLB sammenlignbar med?

2022 BMW X1 og 2022 Mercedes-Benz GLB er biler du kanskje vil sammenligne hvis du er ute etter en flott tysk luksus SUV. Begge disse bilene tilbyr en førsteklasses interiør og utvendig design. Begge leveres med firehjulsdrift og drives av effektive motorer.

Har GLB takluke?

Ja, Mercedes-GLB kommer med en takluke. Den kan åpnes manuelt fra innsiden av bilen eller eksternt via en app. De tilbyr panoramautsikt skyve soltak som et alternativ på alle trims.

Er GLB stille?

Ja, GLB er veldig stille. Du vil ikke høre mye utenfor støy når du kjører. Det har heller ikke mye vindstøy. Materialene som brukes er av høy kvalitet og kontrollene føles solide. Hytta er stille for en så liten SUV. GLB’s seter på andre rad kan gli og lene seg tilbake, noe som gjør den ideell for optimalisering av lasteplass og ryggkomfort.

Har GLB oppvarmede seter?

Ja, forsetene til Mercedes-GLB leveres med varmeelementer. Dette bidrar til å holde føreren og passasjeren varm under kaldt vær. I standardkonfigurasjonen har GLB plass til fem personer. Imidlertid tilbyr den også en tredje rad som tillater syv flere. Standardfunksjonene inkluderer syntetisk lærbelegg og strømjusterbare bakseter. Du kan få ekte skinnbelegg, oppvarmede og ventilerte seter, massasje forseter og oppvarmede ratt.

Er Mercedes GLB en 7-seters?

Ja, 2022 Mercedes-GLB er en 7-seters. Den har tre rader sitteplasser. GLB plasserer praktisk over premium kvaliteter. Den kommer med syv seter. Denne GLB-formelen er mer familievennlig enn GLC, og den er alt det beste for den.

  BMW 8-serien Gran Coupe Pålitelighet

Den første raden har to bøtteseter, mens den andre raden har fire individuelle seter. Den tredje raden er et benksete som brettes flatt inn i gulvet i kjøretøyet. Den er perfekt for å bære store gjenstander som ski eller snowboard.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter