Mercedes Benz E-klasse stasjonsvogn – Svakheter, driftssikkerhet & pålitelighet

Som tysk bilprodusent er Mercedes et av de mest luksuriøse, premium og pålitelige merkene i markedet i mer enn hundre år. E-klasse vognvogner er laget for ekstra lasteplass for hele familien med samme luksuriøse interiør.

Oversikt

Mercedes E-klasse stasjonsvogner har vært en del av E-klasse Mercedes biler i årevis. Stasjonsvognene har flere trimnivåer, og den nyeste E450 har en 3,0 L Biturbo V6-motor som produserer 357 hestekrefter. Det er også en hybridversjon av bilen som heter E 350e plug-in hybrid.

Pålitelighet

Pålitelighet diskuteres ofte som en av de viktigste bekymringene for kjøpere før du kjøper noe kjøretøy. Mercedes har vært i markedet og de har satt sitt preg, men de ekstremt luksuriøse bilene er også høye i vedlikeholdskostnader. E-klasse stasjonsvogner har vært ganske solide, og de har en pålitelighetspoengsum på 75 av 100 av J.D Power.

Sikkerhet

Sikkerhetsfaktoren er en del av påliteligheten, og det er også en avtale for mange mennesker. Mercedes, akkurat som andre tyske biler, har rykte for gode sikkerhetstiltak. E-klasse stasjonsvogner har blitt krasjtestet av IIHS, og oppnår gode resultater, og det har også blitt plukket ut i «Top Safety Pick +» -prisen. Sikkerhetsfunksjonene inkluderer automatisk nødbremsing, frontkollisjonsadvarsel, Mercedes Pre-Safe, etc.

Avskrivningssats

Avskrivningsraten er også ganske viktig for mange mennesker fordi det er mange biler der ute som mister verdien veldig raskt. Mercedes har et godt rykte for å holde verdien, og de mister rundt 45% av sin opprinnelige verdi etter 5 år. E-klasse stasjonsvogner mister spesielt rundt 50% av verdien etter 5 år.

  Tesla mot Mercedes – Hva er bedre?

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikeholdskostnader er den viktigste faktoren for pålitelighet av biler, og mange tror at Mercedes-biler koster mye mer i vedlikeholdet enn sine andre rivaler i USA. E-klasse biler har en gjennomsnittlig vedlikeholdskostnad på rundt $ 900 årlig.

FAQ

Er Mercedes-Benz E-klasse stasjonsvogn en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

Mercedes-Benz E-klasse stasjonsvogn er en allhjulsdrevet bil.    

Hvor mange seter er det i Mercedes-Benz E-klasse stasjonsvogn?

Mercedes-Benz E-klasse stasjonsvogn er en bil med 7 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Mellomstore stasjonsstasjonsvogner   

Hva er hestekreftene i en Mercedes-Benz E-klasse stasjonsvogn og har den en turbo?    

Mercedes-Benz E-klasse stasjonsvogn har 362 hestekrefter og 369 lb-ft dreiemoment. Motoren er en intercooled Turbo Gas / Elektrisk I-6 med en forskyvning på 3.0 L Drivstoffsystemet er: Bensin Direkte injeksjon.    

Hvor stor er bagasjerommet i Mercedes-Benz E-klasse stasjonsvognen?

78,9 kubikkfot ( 2 234 m3 )

Hvor mye bakkeklaring har Mercedes-Benz E-Klasse stasjonsvogn?

14,73 cm (5,8 tommer)

Hvilken type hjul har den?

Mercedes-Benz E-klasse stasjonsvogn har 19 X 8 tommers aluminium forhjul og 19 X 8 tommers aluminium bakhjul.

Hvilket år er E-klasse mest pålitelig?

E-klasse 2012 er rangert som nummer én på U.S. News & World Reports liste over «Mest pålitelige brukte biler under $ 20,000». Denne luksuriøse sedan er en mellomstor luksus sedan. Det er klart for å se hvorfor. V6-standarden er ingenting å skamme seg over, og V8 twin-turbocharged har noen alvorlige spark.

  Bentley Continental GT Hastighet Pålitelighet

Varer Mercedes E-klasse lenge?

Mercedes E-klasse motorer er designet for å vare mellom 200,000 og 250,000, eller 13 til 17 år. Dette vil variere avhengig av modellåret og hvor godt kjøretøyet vedlikeholdes. Disse kjørelengdene er mulige hvis du tar vare på Mercedesen din.

Er E-klasse bedre enn S-klasse?

For eksempel har E-klassen mer benplass foran og bak seter. Selv om S-klasse kan ha noen fordeler i visse områder, tilbyr S-klasse betydelig mer takhøyde i forsetene og langt større lasteplass enn E-klasse.

Er E-klasse en god bil?

Mercedes-Benz E-klasse bil er et godt valg. Det er turboladet fire og seks-sylinder alternativer, samt en twin-turbo V8. Kjørekvaliteten er eksepsjonell, og svært få luksuriøse mellomstore biler kan matche Mercedes’s luksuriøse interiør.

Har Mercedes E stasjonsvogn tredje rad?

Bakovervendt tredje rad: Kraftløfteren tilbyr en stor, fleksibel hytte som du kan få tilgang til bakfra. Den har en tredje rad vendt bakover og 40/20/40 sekunder rader. Det er også 24 kubikkfot lastplass.

Hvilken brukt E-klasse er best?

  • 1992 E-klasse 400E Sedan.
  • 2000 E-klasse E320 4Matic Sedan.
  • 2003 E-klasse E320 Sedan.
  • 1994 E-klasse E420 Sedan.
  • 1985 E-klasse 300CD Coupe.
  • 2010 E-klasse Sedan.
  • Sedan i E-klasse 2008.
  • Sedan i E-klasse 2009.

Lager Mercedes en stasjonsstasjonsvogn?

Mercedes selger E-klasse stasjonsvogn i USA som E450 All-Terrain vogn (topp), «muligens den mest hjerneaktige vognen på jorden» og 2021 AMG E63S vogn (over), «uventet eksotisk.» Disse positive kommentarene er i tråd med selskapets offisielle linje om fremtiden til Benz-vogner her i USA.

  Hvilken Mercedes har en Renault-motor

Er en Mercedes E350 en god bil?

Den gjennomsnittlige vurderingen for Mercedes-Benz E350 er en 4.4 stjerne av 5 stjerner. Mercedes-Benz E350 Pålitelighetsvurdering er 3,0. Den rangerer 27th av 32 på tvers av alle merker. Finn ut mer om Mercedes-Benz E350  Pålitelighetsvurderinger.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter