Best brukte Mercedes Hatchback

Enten det er en sedan, kupé, cabriolet, SUV, stasjonsvogn eller hatchback, forblir Mercedes fortsatt tro mot motoren sin, «best eller ingenting.» Derfor skiller Mercedes hatchback-modellene seg fortsatt ut fra resten.

Den best brukte Mercedes-Benz hatchback er Mercedes A-klasse. Denne klassen har mange bilmodeller som forskjellige kjøpere kan være interessert i. Enten du vil ha en vanlig A-klasse hatchback, sporty hatchback eller AMG hatchback, vil du få den i en Mercedes A-klasse.

Mercedes A-klasse

Mercedes A-klasse ble først produsert i 1997 som en fem-dørs hatchback. Senere hadde andre generasjon en tredørs hatchback og ble lansert sent i 2004. A-klasse er for tiden i fjerde generasjon, som startet produksjonen i 2018.

Det som gjør A-klassen til den best brukte Mercedes hatchback er mangfoldet av alternativer den tilbyr kjøpere. Du kan velge standard SE-, sport-, AMG-linje- eller A35- og A45 AMG-modeller. Dette gjør at hver kjøper kan nøye seg med en Mercedes hatchback med funksjonene de ønsker.

Alle disse modellene har forskjellige motorer som tilbys og diesel- og gassalternativer. Mercedes-Benz A-klasse SE er den billigste, mens A45 AMG er den dyreste. Når det gjelder komfort og ytelse, er A35 – A45 premium AMG-modellene de beste.

Mercedes A-klasse SE

Mercedes A-klasse SE er en av de billigste Mercedes hatchback på markedet. Den har en gjennomsnittspris på $ 14,200. Selv om denne prisen virker billig sammenlignet med andre Mercedes hatchbacks, er den ikke så rimelig som andre hatchback-merker. For eksempel er en brukt Honda Fit eller Ford Fiesta mye billigere.

Det er det som gjør Mercedes så unik. Til tross for at Mercedes A-Klasse SE er billigere, kan den skryte av et bredere utvalg av luksuriøse funksjoner og fungerer usedvanlig bra. Så du får flere funksjoner enn du kan få i enda en ny Ford hatchback.

  Beste Mercedes brukt SUV

Noen av de enestående funksjonene som Mercedes A-klasse SE tilbyr inkluderer cruise control, nøkkelfri start, 7-tommers berøringsskjerm mediesystem, air-condition, og en 7-tommers digital dashboard. Du vil også få forskjellige sikkerhetsfunksjoner som kjørefeltsassistanse, aktiv bremseassistent og førertretthetsvarsel.

Kjøpere har forskjellige motoralternativer å velge mellom. A-klasse SE har alternativene A160, A180, A180d og A200d. De som leter etter en gassdrevet A-klasse SE kan velge enten A160 eller A180. Begge motorene har en kapasitet på 1,6 liter. Mens A180d og A200d drives av diesel med en kapasitet på henholdsvis 1,5 liter og 2,1 liter.

Mercedes A-klasse sport

Hvis du ønsker en litt bedre hatchback med en sporty følelse, mercedes A-klasse sport er det beste alternativet. Selv om det ikke er mye forskjell mellom A-klasse SE og sport, har sistnevnte litt flere funksjoner med bedre håndtering.

Den første tingen å merke seg er de større 17-tommers legering hjul og LED frontlykter. På toppen av det kommer denne modellen med to-sone klimakontroll, ekstra krom trim på rattet, og karbonfiber trim utseende i hytta. Disse funksjonene skiller A-Klasse Sport fra SE-modellen. 

Når det gjelder pris, er Mercedes A-klasse Sport litt dyrere enn A-klasse SE. Det koster rundt $ 15,000, mens SE går for rundt $ 14,200. Den har også flere motoralternativer, som inkluderer A180, A180d, A200 og A220.

Mercedes A-klasse AMG-linje

Hvis du ønsker en høy ytelse brukt hatchback, Mercedes A-klasse AMG-linje er det beste valget. Fra utseende til komfort og hastighet, A-klasse AMG-linjen bester SE- og Sport-modellene. Imidlertid er det også ganske dyrt, da det koster rundt $ 17,000 XNUMX.

  Holder Mercedes sin verdi?

Mercedes A-klasse AMG-linje hatchback kommer med en nydelig AMG-stil kropp, så det ser sportier enn SE og Sport modeller. Denne høyytelses hatchbacken har 18-tommers legeringshjul og flate dekk fra Mercedes-fabrikken. Disse dekkene er spesielle, da de lar deg fortsatt komme deg til mekanikeren i tilfelle et flatt dekk.

Bortsett fra en utmerket kropp, dekk og hjul, får du også sport-stil forseter, unik søm i møbeltrekk, og en flatbunnet multifunksjonsratt. Alle disse fantastiske funksjonene gir deg en eksepsjonell kjøreopplevelse.

Mercedes A-klasse A35   

Den best rangerte Mercedes A-klasse hatchback er AMG 35. En brukt AMG A35 går for rundt $ 28,000 XNUMX. Dette er mye høyere enn de andre A-klasse hatchbacks som vi har sett på. Det er imidlertid forsvarlig, da denne bilen er kraftig og komfortabel.

Mercedes A-klasse A35 har en enestående akselerasjon på 0 til 62 mph på 4.8 sekunder, noe som er forbløffende med tanke på at det er en liten hatchback. På toppen av det er den stilige AMG-kroppen attraktiv og skiller seg ut fra andre hatchback-modeller.

Andre bemerkelsesverdige funksjoner inkluderer en 2,0-liters gassmotor som leverer 306 hestekrefter. Du vil også elske 18-tommers legering hjul, bredere hjul buer, og et høyere eksosanlegg. Dessverre har ikke Mercedes A-klasse A35 vært på markedet lenge, så det kan være ganske utfordrende å finne en bruktbil.

Spørsmål og svar om kjøp av en brukt Mercedes

Er brukt Mercedes dyrt å vedlikeholde?

Brukt Mercedes er dyrt å vedlikeholde fordi de går tom for garanti etter 5 års eierskap. Uten garanti er det veldig dyrt å opprettholde en Mercedes-Benz. Og hvis du tar hensyn til drivstoffkostnader, reparasjonskostnader og forsikringskostnader, vil den totale summen øke ytterligere.

  Hva er Mercedes BlueTec?

Hva er forskjellen mellom Mercedes-Benz A-klasse og B-klasse hatchback?

Både Mercedes A-klasse og B-klasse tilhører småbilfamilien for Mercedes-Benz. A-klasse er billigere sammenlignet med B-klasse. B-klasse har en litt større 8,0-tommers medieskjerm sammenlignet med A-klassens 5,8-tommers medieskjerm. I tillegg er B-klassen lengre, høyere og bredere enn A-klassen.

Hva er den best brukte Mercedesen å kjøpe?

Den best brukte Mercedes å kjøpe er Mercedes-Benz E-klasse. Fra begynnelsen har Mercedes E-klasse alltid skilt seg ut fra andre Mercedes-modeller. Takket være påliteligheten, komforten, eksepsjonell ytelse og færre problemer. I tillegg er vedlikeholdskostnadene litt lavere sammenlignet med andre brukte Mercedes-modeller.

Hvorfor brukes Mercedes billig?

Hovedårsaken til at brukte Mercedes-Benzes er så billige skyldes høye vedlikeholdskostnader. Etter 5 års eierskap eller over 60.000 miles begynner Mercedes-Benz biler å utvikle alvorlige problemer. Som et resultat øker kostnadene ved vedlikehold og reparasjoner også eksponentielt, da det ikke er noen garanti for å dekke dem.

A-klasse er den beste rimelige brukte hatchback

Selv om det er mange kvalitet brukt Mercedes-Benz hatchbacks på markedet, Mercedes A-klasse fortsatt skiller seg ut. Dette lille, men luksuriøse og kraftige kjøretøyet presterer på et høyt nivå, og det er rimelig. De nære konkurrentene er Mercedes B-klasse og CLA-klasse 45 AMG, men de er ganske dyre å vedlikeholde.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter