Mercedes E-klasse år å unngå

Mercedes Benz E-Klasse er en mellomstor luksussedan laget for de som ønsker å nyte en rolig opplevelse bak rattet. E-klasse er en bil som legger vekt på teknologi, komfort, sikkerhet og enkel kjøring. Det er en av de mest solgte Mercedes sedan-modellene gjennom tidene fordi den først ble utgitt tilbake i 1984.

Dette betyr også at det er noen E-klasse modeller der ute som faktisk er bedre enn andre. I denne artikkelen skal vi fortelle deg hvilke E-klasse-modeller du bør unngå fordi de ikke er de mest pålitelige, og de fleste eiere anser dem heller ikke for å være på ettilfredsstillende skuespillernivå. Gitt det faktum at biler som disse koster mye penger, er det absolutt et problem å ikke være på nivå med andre luksussedaner.

Den verste Mercedes Benz E-klasse modellår er 1995-modellen fordi den var billig, upålitelig, og egentlig fordi den led av mange kvalitetsproblemer gjennom.  2006 Mercedes E-klasse er også en av de verste E-klasse modellene som noen gang har blitt utgitt fordi den lider av en rekke problemer.

Det er også en god idé å unngå 2010 E-klasse som det også er en bil de fleste eiere ikke er fornøyd med. Bilen lider av en rekke problemer og var en del av mange forskjellige tilbakekallinger, hvorav de fleste var relatert til kollisjonsputeproblemer.

1. 1995 Mercedes Benz E-klasse

1995 Mercedes W210 var den første bilen noensinne til å bære E-klasse modellbetegnelse. Denne modellen ble først introdusert i 1984, men den ble ikke kalt E-klasse da navneskiltet kom senere med 1995-modellen. W210 blir ofte sett på som en av de verste Mercedes Benz-modellene som noen gang har forlatt fabrikken på grunn av billigheten.

  Bør jeg kjøpe en Tesla eller en Mercedes?

Dette var epoken da Mercedes rett og slett ikke klarte å lage gode biler fordi W220 S-klasse fra den tiden også var intet mindre enn overveldende. W210 led av utallige kvalitetsproblemer som gjorde at bilen føltes veldig billig. Innvendige brytere, det elektriske, fjæringen og motoren var de mest påklagede komponentene.

Det verste med W210 er imidlertid rusten, da W210 er en av de minst rustsikrede W210-modellene gjennom tidene. Derfor måtte vi inkludere den i listen vår, da den rett og slett ikke kan konkurrere med BMW 5-serie fra den tiden, ikke engang med et langskudd.

2. 2006 Mercedes Benz E-klasse

Av alle E-Klasse-modeller som noen gang har kommet ut, ser det ut til at 2006-modellen er den med høyest antall eierklager. For å gjøre vondt verre, opplevde 2006-modellen de fleste av sine problemer ved lave miles, noe som gjør problemene enda mer skadelige.  Balanseakselen er kjent for å mislykkes for tidlig, og noen eiere oppgir at det tok mer enn $ 4,800 for å løse problemet.

Andre fremtredende problemer rapportert for 2006-modellen som relatert til drivstofftanken og en rekke problemer med bilens elektronikk.  En bensinpakninger ikke et lite problem, for hvis du lot den være uten tilsyn, kan det til og med føre til at bilen tar fyr og ødelegger den fullstendig.

Til slutt, 2006 E-Klasse var egentlig aldri så elsket av de fleste kunder, noe som senket bilens generelle kundetilfredshetsresultater betydelig.  Uansett, hvis du bestemmer deg for å kjøpe en 2006 E-klasse, kan du som det er eksempler der ute som ble tatt vare på riktig.  Sørg for å gjøre alle nødvendige pre-purchense inspeksjoner og du bør være god.

  Hvilken er bedre, Mercedes eller Jaguar?

3. 2010 Mercedes-Benz E-klasse

NHTSA fikk også noen hundre klager på 2010 Mercedes Benz E-klasse. De fleste klagerpåkollisjonsputene, og det er derfor Mercedes tilbakekalte 2010-modellen en haug med ganger. Det triste er at Mercedes måtte gjøre flere tilbakekallinger for å løse dette problemet, og du er aldri 100% at de klarte å løse dem helt.

Et annet fremtredende problem med 2010-modellen er relatert til suspensjonen som er kjent for å korrodere og sprekke for tidlig.  Fjæringsstagene ser også ut til å være et sårt punkt for 2010-modellen, noe som betyr at hele fjæringssystemet ikke er på nivå med hva E-klasse må være.

Mange rapporter er også knyttet til bilens lydsystem, da bassforsterkeren har en tendens til å svikte en rekke ganger. Alt dette gjorde 2010 E-klasse litt av en pickle som ingen ønsker å bruke den slags penger og stadig være bekymret for hva som kommer til å mislykkes neste. Dette fører til slutt til lave kundetilfredshetsresultater.

FAQ-seksjon

Bør jeg kjøpe Mercedes Benz E-Klasse?

Hvis du vil ha en sedan som kan gjøre skolekjøringer og VIP-transport samtidig, er E-klasse veien å gå. Takket være størrelsen og plassen kan E-Klasse komfortabelt transportere opptil fem voksne med nok bagasjerom til å klare seg i en hel uke. Det er også fullpakket med en haug med high-end luksuriøse fasiliteter for å heve opplevelsen.

  VW vs. Mercedes: Pålitelighet

Noen anser imidlertid E-klasse for å være en taxibil og liker derfor ikke å kjøpe dem. Andre klager på E-klasse er forbundet med at bilen er litt «eldrevennlig», spesielt sammenlignet med Audi A6 eller BMW 5-serie.

Hvilken Mercedes Benz-modell er best?

Det avhenger av hva du vil ha fra en bil. Hvis du foretrekker praktisk og familiebruk fremfor alt, er E-klasse E-staten veien å gå. Hvis du vil ha en bil som kan knase motorvei miles uten å være altfor drivstofftørst, må du vurdere å kjøpe en dieselvariant.

Men hvis du vil ha den mest spennende og spennende E-Klasse-modellen du kan kjøpe, bør du gå for en av AMG-modellene som er utrolig raske, spennende, men likevel komfortable.

Hvor lenge kan en Mercedes Benz E-klasse vare?

Mercedes er et av de merkene som er kjent for å lage biler som kan vare livet ut og en halv, og stort sett alle E-klasse-modeller kan gjøre det, til og med W210. Hvis du gjør din due diligence og tar vare på bilen når den trenger noe, bør du være mer enn i stand til å kjøre E-klasse i flere tiår.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter