Peugeot e-208 vs Opel Corsa-e – Hvilken er den beste elbilen?

2023 Peugeot e-208

Peugeot og Opel / Vauxhall eies begge av Stellantis, som er et av verdens største bilkonglomerater som også eier Citroen, Alfa Romeo, Fiat, Chrysler, Dodge, DS, Fiat, Jeep, Lancia og Maserati. I denne artikkelen skal vi sammenligne Peugeot e-208 vs Open Corsa-e og fortelle deg hvilken av disse to som er bedre.

Peugeot e-208 er en subkompakt byelektrisk bil drevet av et lite forskyvningsbatteri. Dette betyr at e-208 er designet for urban bruk og er ikke spesielt bra for langdistanse motorvei reiser. E-208 ser ut som praktisk talt alle nye Peugeot-modeller gjør, både innvendig og utvendig.

Opel/Vauxhall Corsa-e er basert på samme plattform som e-208 som betyr at det ikke er for mange forskjeller mellom disse to. Corsa-e ser litt mer strømlinjeformet og interiøret er ikke så prangende eller skarp som i e-208.

Alt i alt kan vi si at dette er en veldig tett konkurranse som ikke mange aspekter er forskjellige mellom disse to. Howelectric omsorgsperson, vi kommer nå til å gå i en mer inngående titt som betyr at vi kommer til å sammenligne disse i forhold til design, kraft, rekkevidde, komfort, praktisk, pålitelighet og priser.

Peugeot e-208 – Den minste Peugeot ELEKTRISKE BILEN

Med en startpris på £ 31,345 i Storbritannia, € 32,250 i Nederland og € 35,350 i Tyskland, setter Peugeot e-208 absolutt scenene i den nedre enden av ELECTRIC CAR prisspekteret. Selv om bensinmodellene koster så mye som 40% mindre, er e-208 den bedre bilen for det den er ment å gjøre. Den drives av et 45kWh batteri med 139hp og 192lb-ft dreiemoment.

  Alt om 2023 Peugeot e-308

Dette er nok til å gi den en rekkevidde på mellom 125 miles og 265 miles, avhengig av hvordan du kjører og utetemperaturen. 150kW DC hurtiglading av e-208 fra 15% til 80% tar 25 minutter, mens langsom DC 7.4kW lading tar litt over 7 timer.

Utformingen av e-208 er det som skiller den fra de fleste av segmentet som e-208 ser veldig skarp og sporty. Interiøret er også et snitt over resten som design er mer beslektet med noe som en Audi enn det er til en økonomi elektrisk bil. Med enten 2 eller 4-dørs, e-208 er ikke den mest romslige bilen der ute, mens pålitelighet er fortsatt litt av et mysterium som bilen er for frisk til å fortelle.

Opel Corsa-e – Den minste Opel ELEKTRISKE BILEN

Med en £31,130 STORBRITANNIA pris, Corsa-e er bokstavelig talt identisk med e-208, men prisen i Nederland er vurdert til €33,999 mens Tyskland priser er satt til €33,895 som gjør Corsa-e billigere enn e-208 i Tyskland, men merkbart dyrere i Nederland. Totalt sett er prisingen veldig mye den samme.

Corsa-e-drivlinjen er identisk med den i e-208, noe som betyr at Corsa-e bruker det samme batteriet, den samme motoren og den samme generelle ladeinfrastrukturen. Rekkevidden er anslått til mellom 125 miles og 265 miles, som også er identisk med e-208.

Utvendig design av Corsa-e er mer strømlinjeformet og enklere, noe som også er tilfelle inne. Opel er litt strammere på innsiden, men det føles litt mer balansert på veien. Pålitelighet er også et mysterium som Corsa-e er også en ganske ny bil.

  Vanlige problemer med Peugeot 107

Konklusjon – Peugeot e-208 Er Den Bedre Bilen

For det første, prisene på disse to er så tett på linje at vi kan kalle det uavgjort. For det andre, drivverket del av ligningen er identisk som også kan sees på som uavgjort. Designet er absolutt subjektivt, men de fleste kommer sannsynligvis til å foretrekke e-208 som det ser skarpere og mer futuristisk både innvendig og utvendig.

Peugeot har en 311-liters bagasjerom mens Corsa-e har 267 liter bagasjerom. Peugeot e-208 er litt lettere også, men Corsa-e føles litt mer balansert på veien. Den e-208 er en mye mer populær bil, og det har en tendens til å svekkes langsommere i forhold til Corsa-e.

På grunn av det, kan vi si at e-208 er den bedre bilen totalt sett som de fleste går for e-208 uansett. Corsa-e er virkelig ikke så langt bak, men det føles ikke på nivå med e-208 når det kommer til praktisk, design og verdi.

FAQ Seksjon

Er Peugeot e-208 verdt det?

Hvis du er i markedet for en subkompakt og rimelig elbil som er perfekt for daglig pendling i trange bymiljøer, er e-208 faktisk en veldig god bil og er faktisk verdt prisen. Disse bilene er designet for bruk i indre by, noe som betyr at de er veldig enkle å manøvrere, parkere og navigere gjennom trange bygater.

  Peugeot Boxer 2.2 HDi Problemer

Den e-208 er ikke en spesielt praktisk bil som betyr at det ikke gjør det så bra når det kommer til flere passasjerer. Det føles også som en spesielt liten bil, noe som betyr at det ikke er så isolert eller komfortabel som noe litt større.

Er Opel Corsa-e verdt det?

Opel Corsa-e sikkert er verdt det hvis du ønsker en virkelig liten bil for bruk i indre by. Det kan ikke være altfor spennende, attraktiv, eller populære, men Corsa-e er perfekt for å gjøre daglige gjøremål i travle bysentra. Det faller også kort når det kommer til innvendig plass, noe som betyr at fire voksne kommer til å bli litt av en klemme.

Bagasjerommet er også begrenset for å si det mildt, noe som betyr at dette er langt fra en ideell langdistanse cruiser.

Gjør Små Elektriske Biler Gir Fornuft?

Ja, det gjør de. ELEKTRISKE BILER gir mest mening når det gjelder bybruk, ettersom den samlede rekkevidden og brukervennligheten ikke er den beste for langdistanse reiser. Mange land rundt om i verden har ikke tilstrekkelig ladeinfrastruktur, noe som betyr at motorveireiser med elbiler som denne ikke er noe du ønsker å oppleve.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter