Peugeot e-208 vs VW e-Golf – Hvilken er bedre?

2023 Peugeot e-208

Volkswagen Golf pleide å være høydepunktet i hatchback-segmentet i Europa og en av de mest suksessrike modellene i bilindustriens historie. Etter hvert som industrien fortsetter å skifte til fordel for elbiler, mister VW Golf sakte grepet til fordel for ID. rekkevidde, men VW håper fortsatt å beholde VW Golf ved å tilby den som en elektrisk e-Golf-versjon.

Peugeot e-208 er hva Peugeot belielectric bryr seg om en perfekt inngangselektrisk bilel subcompact elbil er ment å være, men hvordan stabler disse to mot hverandre? I denne artikkelen, vi kommer til å sammenligne Peugeot e-208 vs VW e-Golf og fortelle deg hvorfor du bør gå for en over den andre.

Den e-Golf ble først introdusert for 2015 modell år og Mk7 generasjon, men det nelectric carer fikk anerkjennelse VW hadde håpet på. På grunn av dette, VW bestemte seg for at det vil ikke av å tilby den nye Mk8 Golf i elektrisk bil forkledning som er ganske synd som dette gjør fremtiden for VW Golf-serien ganske usikker.

Uansett, vi kommer til å sammenligne e-Golf til den flotte e-208 som ser ut til å samle mer og mer popularitet som tiden går.

Peugeot e-208 – Den minste Peugeot elektriske bilen

Med en startpris på £31,345 i Storbritannia, €32,250 i Nederland og €35,350 i Tyskland, ligger e-208 helt i bunnen av elbilmarkedet. Dette gjør den utrolig konkurransedyktig, spesielt fordi du kan dra nytte av ulike offentlige elbilinsentiver som vanligvis ikke er tilgjengelige for dyrere elbiler.

E-208 drives av et brukbart 45 kWh batteri som skyver ut 139 hk gjennom sin eneste elektriske motor som bare driver forhjulene. 0-60mph tar rundt 8 sekunder, mens den totale rekkevidden til e-208 er mellom 125 miles og 265 miles, avhengig av hvordan du kjører bilen og temperaturen utenfor.

  VW 1.8 TSI-motor Problemer

Lading av e-208 ved hjelp av en rask 150kW likestrømslader tar rundt 25 minutter, mens langsom AC 7.4kW lading tar litt over 7 timer. Utformingen av e-208 sikkert er dens sterke side som mange belielectric omsorg for at e-208 er den desidert flotteste bilen i sitt segment.

Påliteligheten aspekt av e-208 er også ganske anstendig, men langsiktig pålitelighet er fortsatt et mysterium som e-208 er en ganske ny bil.

VW e-Golf – Den Elektriske Versjonen Av Den Mest Populære VW Av All Tid

Den første generasjonen av e-Golf kom ut i 2015, og det inneholdt en ganske liten 20.5kWh batteri med en €34,900 pris i Tyskland, €36,190 i Nederland, og £26,345 i STORBRITANNIA. Den virkelige verden utvalg av den første e-Golf er rundt 80 miles. Motoren er plassert over forhjulene og yter 114 hk. DC-hurtigladehastigheten er begrenset til 44kW, noe som betyr at 10-80% tar 22 minutter, mens langsom AC 3.7kW lading tar nesten 7 timer.

Den ansiktsløftede MK7 e-Golf øker innsatsen ved å tilby et sammenlignbart større batteri på 32 kWh, og en pris på £ 28 075 i Storbritannia, € 34 005 i Nederland og € 31 900 i Tyskland. Den virkelige rekkevidden til den ansiktsløftede e-Golf er mellom 80 og 175 miles, avhengig av hvordan du kjører bilen og temperaturen utenfor.

Den ansiktsløftede e-Golf bruker også en likestrømslader på 40 kW som lader batteriet fra 10 % til 80 % på 36 minutter, mens langsom vekselstrømslading på 3,4 kW tar 5 timer og 15 minutter. Utformingen av e-Golf er den samme som med den vanlige Golf, i tillegg til noen skarpe lysdioder for kjøring på dagtid, blå detaljer og mer strømlinjeformede lysdioder.

  Peugeot e-208 vs Opel Corsa-e - Hvilken er den beste elbilen?

Plassen som tilbys er like god som den er med vanlig Golf. VW har klart å gjøre e-Golf en virkelig pålitelig bil som ikke kommer som noen overraskelse siden det er både en Golf og en elektrisk bil.

Konklusjon – Peugeot e-208 Er Den Bedre Bilen

Grunnen til at Peugeot e-208 vinner denne sammenligningen er at e-Golf er for gammel til å konkurrere. Med sitt lille batteri og langsomme ladetider er e-208 rett og slett en bedre elbil totalt sett. e-Golf tilbyr mer plass og har en mer eksklusiv appell, men den kommer til kort når det gjelder teknologi og generell popularitet.

De fleste som kjøper en Golf vanligvis gå for en diesel, hybrid, eller bensin variant, spesielt Mk8 GTE som er sannsynligvis den beste Golf du kan kjøpe, og det tørker gulvet med e-208 i de fleste henseender, bortsett fra elektrisk carerything i den elektriske bilen rike.

Ofte stilte spørsmål

Hvorfor avviklet VW e-Golf?

Produksjonen av VW e-Golf ble gjort i VWs fabrikk i Dresden Tyskland som senere ble adoptert for VW ID.3. VW ID.3 er bemerkelsesverdig lik det e-Golf ønsket å oppnåelektrisk omsorg, men med alle fordelene med moderne teknologi, bedre rekkevidde, et større batteri og en plattform laget spesielt for en elektrisk drivlinje.

Dessuten var VW e-Golf nelectric carer så populær i Europa da den kom ut i løpet av den tiden da ekte elbiler egentlig ikke var en ting. Howelectric pleier, da elbiler begynte å rampe opp, var de allerede mye mer avanserte enn e-Golf.

  Er Volkswagen Lupo en god bil?

Kommer VW Golf noen gang til å bli helt elektrisk?

De siste årene har holdt Golfs fremtid innhyllet i fullstendig mystikk ettersom VW ikke offisielt sa at Golf kommer til å fortsette. Howelectric carer, VW kom nylig ut og sa at Mk9 Volkswagen Golf kommer til å bli en komplett elbil som kommer til å spalte mellom ID.3 og neste generasjons VW ID.2 bybil.

Siden VW Golf er en legende, er det absolutt gode nyheter at den kommer til å bli overført til elbiltiden. Realiteten er at det fortsatt er vanskelig å finne en bil som er like avrundet som VW Golf, så vi håper virkelig at VW gjør Mk9 like bra.

Når kommer den nye Peugeot e-208 ut?

Den nye Peugeot e-208 kommer til å bli utgitt ganske snart og kommer til å tilby en anstendig oppgradering til alle bilens elbilstatistikk, noe som betyr mer kraft, mer rekkevidde og raskere ladehastigheter. Det er uklart om neste generasjons e-208 kommer til å bli redesignet, eller om alle endringene kommer til å være begrenset til drivlinjen.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter