Peugeot e-208 vs VW ID.3 – Hva er bedre?

2023 Peugeot e-208

Verden av kompakte elbiler er konkurransedyktig som den elektriske omsorgspersonen var med nesten elektrisk omsorgspersonen fremtredende produsent som kommer ut med sin egen iterasjon. Peugeot har ganske mange elektriske biler i sitt nåværende arsenal, men e-208 er uten tvil den mest populære da den kombinerer overkommelig pris med anstendig batteristørrelse, gode ladehastigheter og en generelt velutstyrt pakke.

VW investerer også store summer i sin ID. elbilserie og den mest populære ID. VW-modellen er den minste ID.3. I denne artikkelen skal vi sammenligne Peugeot e-208 vs VW ID.3 og fortelle deg hvilken av disse to som er den beste bilen. Vi vil sammenligne dem i en virkelig verden scenario, og vil gi deg en bred vurdering av hvordan disse to stable mot hverandre.

Peugeot e-208 kom ut for 2-3 år siden og ser ut til å selge veldig bra i Europa. Dette er delvis på grunn av hvor rimelig det er i forhold til de fleste elektriske biler der ute, og fordi dens vekt, størrelse og utstyr er perfekt for de som ønsker en A-til-B city transport delectric carice som ikke forurenser eller koster mye penger å kjøre.

VW ID.3 er til sammenligning en større og dyrere bil og er bedre når det gjelder flere passasjerer og lengre reiser. Å velge mellom disse to krever at du samler all relelectric carant informasjon om hver og forstå hva det betyr å eie en elektrisk bil generelt.

Peugeot e-208 – Den minste elektriske bilen fra Peugeot

Med en startpris på £ 31,345 i Storbritannia, € 35,350 i Tyskland og € 32,250 i Nederland, ligger Peugeot e-208 ved inngangspunktet for elbiler, noe som gjør den ekstremt konkurransedyktig. Den er også utstyrt med et brukbart 45 kWh batteri med en reell rekkevidde på mellom 125 miles og 265 miles, avhengig av hvordan du kjører bilen og temperaturen utenfor.

  Hyundai i10 vs VW Up - Hvilken er bedre?

Med 139hp og permanent forhjulsdrift, e-208 kan gjøre 0-60mph sprint på rundt 8 sekunder som sikkert er nok for sin størrelse. Den er tilgjengelig i enten 2-dørs eller 5-dørs konfigurasjoner, avhengig av hva du trenger. Utformingen av e-208 er virkelig futuristisk og gjennomtenkt både innvendig og utvendig.

Lading av e-208 fra 10 % til 80 % ved hjelp av en rask 150 kW likestrømslader tar rundt 25 minutter, mens langsom lading med 7,4 kW vekselstrøm tar litt over 7 timer. Kjøreopplevelsen er ganske dynamisk og smidig, noe som gjør e-208 flott for å navigere i trange bysentre, og parkeringsprøven er også veldig enkel.
Vi kan ikke snakke om den langsiktige påliteligheten av e-208 som det er fortsatt en ganske fersk bil, men vi kan si at det ser ut til å gjøre det bra for nå.

VW ID.3 – Entry-Lelectric carel VW ID. Modell

VW ID.3 kommer i tre forskjellige batterikonfigurasjoner som starter fra den minste 45kWh batteri, en 58kWh batteri, og top-spec 77kWh batteri. Førstnevnte kommer til å koste deg rundt € 37,990 mens sistnevnte kan gå så høyt som € 56,500. 58kWh-modellen er sannsynligvis den mest populære, og den koster € 43,995 i Tyskland, € 39,990 i Nederland og £ 36,990 i Storbritannia.

45kWh ID.3 tilbyr mellom 120 og 250 miles rekkevidde, 58kWh-modellen tilbyr mellom 155 miles og 320 miles, mens toppmodellen 77kWh tilbyr mellom 200 og 410 miles rekkevidde. 45kWh-modellen tilbyr en enkelt motor med 150hp, den kan lades fra 10% til 80% ved hjelp av en rask 118kW DC-lader på 28 minutter, mens langsom 7.2kW AC-lading tar 7 og en halv time.

  Vanlige problemer med Peugeot 407

58kWh-modellen leveres med en enkelt elektrisk motor som skyver ut 201hp, DC-hurtiglading er begrenset til 124kW og tar 31 minutter, mens langsom AC 11kW lading tar 6 timer og 15 minutter. Toppmodellen 77kWh tilbyr også 201hp, men lader med maksimalt 133kW DC-hurtiglading som tar 33 minutter / langsom AC 11kW tar 8 timer og 15 minutter.

Alt i alt er ID.3-serien mye mer utbredt, og det er mye å velge mellom. Designet er virkelig futuristisk, elektrisk caren mer enn e-208. Interiøret er ofte referert til som litt for plast, men den generelle funksjonalitet og design er opp til oppgaven. Plassen som tilbys og dens pålitelighet ser begge ut til å gjøre det bra.

Konklusjon – VW ID.3 Er En Bedre Bilen

Volkswagen ID.3 er en mye bedre bil som det tilbyr flere drivverk alternativer med mer kraft, rekkevidde og bedre ladetider. Designet er ganske subjektivt, men ID.3 ser mer ut som en elbil, noe som er noe mange elbileiere ønsker fra en bil.

VW er også mye mer romslig, bedre utstyrt, mer komfortabel og mer avansert. Dette er ganske forståelig ettersom ID.3 er en dyrere bil. Faktum er at ID.3 ikke er en direkte konkurrent til e-208 ettersom den ligger i et høyere markedssegment sammenlignet med e-208.

Ofte stilte spørsmål

Hvilken Volkswagen ID. Modellen er den beste?

Selv om ID.3 tilbyr god verdi og er den mest solgte ID. bil VW tilbyr, er storebroren ID.4 sannsynligvis den beste ID. modellen VW tilbyr for øyeblikket. Først og fremst er ID.4 ikke mye dyrere enn ID.3 mens den er større, mye bedre utseende, bedre utstyrt, og tilbyr mer kraft, flere trimmer og en bedre rekkevidde.

  Vanlige problemer med Peugeot 107

Ladehastigheten og ladehastighetene er de samme, noe som ikke er noen dårlig ting ettersom de nåværende ladehastighetene begge disse tilbyr er mer enn tilstrekkelige.

Lager Volkswagen gode elbiler?

Volkswagen lager noen av de mest konkurransedyktige elbilene på markedet, noe som er ganske forståelig som ID. VW-serien selger godt. VW ID.3 og ID.4 er den desidert mest solgte ID. modeller som de virkelig tilbyr en virkelig godt avrundet pakke.

VW kommer til å tilby den nye elbilen Passat-erstatningen kalt ID.7 som kommer til å drive VW til større høyder i elbilsegmentet.

Er Volkswagen bedre enn Tesla?

Volkswagen er ikke bare i stand til å konkurrere med, men det slår faktisk Tesla i Europa mens det amerikanske salget fortsatt tipper til fordel for Tesla. Vi kan si at begge disse merkene er i forkant av den elektriske biloppløsningen, men Tesla er fortsatt kongen over alle.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter