Alt om 2023 VW sedan-modeller

Er Volkswagen Arteon en god bil?

Sedanen har aldri vært så usikker som den er i disse dager når SUV-er og crossovere tar over markedet med storm. SUVer og crossovers er så populære at de fleste bilprodusenter i disse dager er klare til å avvikle sine lengste modeller i andre for å investere pengene i en ny by / familie / luksus crossover og SUV.

Volkswagen er ikke annerledes fordi de bestemte seg for å droppe VW Passat sedan som har eksistert i en bedre del av et halvt århundre. Uansett er Volkswagen et av de merkene som fortsatt tror litt på sedaner, og det er derfor de kommer til å fortsette å tilby Jetta og den stilige Arteon coupe sedan.

Men siden VW fokuserte mesteparten av sin innsats på å avkarbonisere hele serien,  kom den også ut med den splitter nye VW ID. Aero  som er den tredje sedanen for 2023 VW sedan-serien. Arteon er  flaggskipet sedan med mest plass, den beste teknologien og de kraftigste motorene mens Jetta er inngangsnivå sedan.

ID. Aero åpner en ny chapter i boken av VW sedans som det er den første helelektriske sedan iført VW merket, men vi er sikre på at det ikke kommer til å bli den siste. Som sådan skal vi fortelle deg alt om 2023 VW sedan-modeller, hvorfor du bør vurdere dem, og hvordan de stabler seg opp mot hverandre.

2023 VW Arteon

VW Arteon koster $ 40.000 i det minste, mens modeller med høyere spesifikasjoner kan gå mye høyere enn det.   2023 Arteon kommer til å være tilgjengelig i SE R-Line, SEL R-Line og SEL Premium R-Line trim. Arteon 2021  så en ny 2.0L turboladet 4-sylindret motor som økte kraften opp til 300 hk og 295 lb-ft dreiemoment og 7-trinns DSG-girkasse.

  Bruker Porsche VW-motorer?

Arteon starter med FWD, men AWD er tilgjengelig som et alternativ. Designmessig  er Arteon den  flotteste VW sedanen med ganske god margin, samtidig som den er den mest romslige og mest komfortable. Passat er ikke mer for modellåret 2023, men det er ikke så vanskelig å svelge fordi 2023 Arteon er en veldig god bil.

2023 VW Jetta

Hvis du ser deg selv kjøre en VW sedan, men ikke gidder å betale mer enn $ 21.000, er VW Jetta bilen for deg.  Jetta er tilgjengelig i S, Sport, SE og SEL trims mens Jetta GTI kommer i GTI trim eksklusivt.  Den 1.5L turboladede 4-cylinder motoren du velger for alle Jetta-modeller bortsett fra GTI, da den tilbyr  158hp og 184lb-ft dreiemoment sammenlignet med 2.0L 4-sylinder i GTI med 228hp og 258lb-ft dreiemoment.     

FWD og en seks-trinns manuell er standards, men du kan oppgradere til 7-trinns DSG hvis du vil.  Designmessig ser Jetta ganske føyelig ut i sin vanlige trim og quite fruktig i GTI-trimmen.  Det er også en relativt komfortabel sedan, men den kan ikke matche Arteon når det gjelder plass, ønskelighet, luksus, komfort eller teknologi.

2023 VW ID. Aero

VW ID. Aero kommer sannsynligvis til å starte et sted mellom $ 40.000 og $ 50.000, noe som vil gjøre det ganske konkurransedyktig med Arteon. ID. Aero er imidlertid et helt annet beist da det er en helelektrisk VW-familie sedan. Du vil kunne få ID. Aero med enten FWD eller AWD avhengig av modell, men det sies at den kommer til å ha det kjente 77kWh-batteriet som finnes i andre ID.-modeller.

  Vanlige problemer med Volkswagen Arteon

VW sier at ID. Aero kommer til å kunne gjøre 385 miles på en enkelt lading som gjør det ganske konkurransedyktig til denne prisen. ID. Aero ser også veldig futuristisk ut og vil garantert trekke mer oppmerksomhet enn til og med coupe Arteon.  VW er også trolig kommer til å tilby det i noen ytelse trim slutt som kommer til å gjøre det den raskeste VW sedan, muligens til og med all-time raskeste VW sedan.

FAQ-seksjon

Hvilken 2023 VW sedan er best?

Vi er ikke 100% kjent med hvordan ID. Aero kommer til å takle når den når kunder, og derfor skal vi krone 2023 VW Arteon som den beste 2023 sedanen ut av  VWs-serien. Årsakene til at vi velger Arteon er  fordi  den ser best ut, den har den beste teknologien, har mest plass, er den mest ønskelige, sikreste og den desidert mest komfortable.  

Det eneste aspektet der Artepå kommer til kort sammenlignet med Jetta er at den ikke får en ekte GTI-modell og at den koster nesten dobbelt så mye penger.  Det er imidlertid å forvente ettersom Arteon er i et mye høyere segment enn Jetta.

Hvorfor avviklet VW 2023 Passat sedan?

Grunnen til at VW kvittet seg med den nye Passat sedan er at det rett og slett ikke er plass til den lenger. For det første  er Arteon en mye kulere utseende og mer iøynefallende versjon av Passat sedan, og derfor bestemte de seg for å holde den over Passat. For det andre er Passat vogn en mer populær bil enn Passat sedan i mange markeder, og derfor var det fornuftig å beholde vognen, men avvikle sedanen.

  Alt om Volkswagen GEN.TRAVEL Design Study

For det tredje fokuserer VW på SUVer, crossovers og elbiler, og derfor måtte de gi slipp på noen modeller slik at de kan investere i nyere modeller. Selv om mange sørger over at det ikke blir noen 2023 Passat sedan, er  det et tegn i tiden, og det vet VW.

Er VW sedans gode?

I Europa har VW sedans lenge vært broen mellom BMW, Audi og Mercedes sedans og noen billigere  økonomi merker som Skoda, Peugeot og Renault. Imidlertid var B8 Passat så god da den først kom ut at mange foretrakk den fremfor slike som BMW, Audi og Mercedes sedans.

Som sådan er VW sedans faktisk veldig gode, og de virker ofte for gode fordi de kan konkurrere med noen mye dyrere sedaner på markedet.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter