Vanlige Ford Mondeo Hybrid-problemer

Ford Mondeo Hybrid

Ford Mondeo pleide å være Fords nummer én sedan før den ble avviklet i 2022 etter nesten 3 tiår med kontinuerlig produksjon. Grunnen til at Ford sparket Mondeo er at den ønsker å fokusere sin innsats på SUV-er, crossovere og elbiler godt.

Mondeo ble ikke sparket fordi den var dårlig, upålitelig eller upopulær, men snarere fordi Ford bestemte seg for å gå helt bort fra sedaner. Ford er mest interessert i å lage crossovere, SUVer og lastebiler som alltid har vært avlingen av Ford-serien. Imidlertid brukte Mondeos er over alt, og å kjøpe kan være en god idé.

Før du bestemmer deg for å gå for en hybrid, bør du være klar over alle de vanlige Ford Mondeo Hybrid problemer som kan påvirke ditt eierskap erfaring i stor grad. Disse inkluderer det faktum at bare en håndfull av disse har blitt solgt i Europa, noe som betyr at det er vanskelig å forstå hvor pålitelig eller upålitelig disse bilene er.

Noen eiere rapporterte om problemer med 12 V-batteriet som døde for tidlig, mens noen også har rapportert om problemer med automatgirkassen. Andre problemer inkluderer defekt nøkkelfri oppføring og gå funksjonalitet og en hel rekke potensielle elektriske problemer som følger etter.

Lave produksjonstall

Som nevnt innledningsvis har bare et svært begrenset antall av disse bilene noen gang blitt solgt i Europa, noe som betyr at det er nesten umulig å skaffe seg en tilstrekkelig vurdering av hvor pålitelige eller upålitelige disse bilene faktisk er. Dessuten, selv de som har kjøpt Mondeo, beholder den ofte ikke lenge nok til å være verdig en vurdering.

  VW 1.8 TSI-motor Problemer

Som sådan kan vi ikke engang begynne å fortelle om disse bilene er pålitelige eller upålitelige, noe som betyr at det hele koker ned til den spesifikke bilen du ser på. Hvis det faktisk er tilfelle, sørg for å bare gå for et brukt eksempel som har blitt holdt i god stand med alle nødvendige service- og vedlikeholdsintervaller gjort riktig.

Problemer med automatisk girkasse

Den Mondeo hybrid brukt en Ford proprietær dual-clutch Powershift girkasse som er utsatt for ulike problemer og trenger rettidig oljeskift for dem å ikke finne sted. Det sies at det er best å erstatte automatisk girkasse væske i disse svært 35,000 miles eller så hvis du vil at de skal vare så lenge de kan.

De vanligste problemene med Powershift-boksen er lekkasjer, en dra clutch, gir glidning, rare lyder mens bilen er i nøytral, forsinket skift, eller overføring skifte til nøytral uten noen åpenbar grunn. Disse problemene har en tendens til å legge opp hvis du ikke handle raskt, så sørg for å være på vakt mot disse hvis du bestemmer deg for å gå for en Mondeo hybrid.

12V Batteri Problem

Selv om Ford Mondeo hybrid er en hybrid, er det fortsatt bruker en 12-volts batteri for de fleste av de samme grunnene ikke-hybrid biler gjør. Dette betyr at bilen startes via spenningen som leveres av dette 12V-batteriet, og at mange av bilens tilbehør blir drevet av dette batteriet. Hvis det svikter, vil du sannsynligvis ikke være i stand til å starte bilen eller kjøre det meste av tilbehøret.

  Vanlige problemer med Mercedes C280

Problemet her er at batteriet kan dø uten noen åpenbar grunn og ganske raskt. Noen få eiere har rapportert at batteriet dør etter at bilen har stått stille i en uke eller to. Årsaken til at disse problemene finner sted er sannsynligvis fordi noe trekker batteriets strøm mens bilen er parkert, så sørg for å teste batteriets utgang når bilen bare sitter.

Elektriske problemer

Elektriske problemer er også en ting for Mondeo som betyr at du sannsynligvis kommer til å møte disse snart nok. Mange har rapportert problemer med nøkkelfri oppføring funksjonalitet og at bilen nekter å la deg i, eller noen ganger er det ikke engang gjenkjenne nøkkelen er i nærheten av bilen. Dette kan skyldes et lavt batteri i nøkkelen, men noen har rapportert om disse problemene selv med et nytt batteri.

For det andre kan cruisekontrollsystemet koble ut uten noen advarsler, mens sikringen for lyktespyleren kan gå, spesielt hvis du bor i et kaldere klima. Innvendige lys kan mislykkes, sidelys-LED kan mislykkes, og baklyspære problemer synes også å være en ting med Mondeo.

Ofte stilte spørsmål

Er Ford Mondeo en god bil?

Ford Mondeo har alltid vært en av de aller beste familiesedanene helt siden den kom ut. Grunnen til at Mondeo er så bra er at den balanserer kostnader og brukervennlighet veldig bra. Det pleide å konkurrere med slike VW Passat som også ble sparket for de samme grunnene som Mondeo var. Begge disse bilene var mer enn god nok, og det er trist at de måtte gå.

  Vanlige problemer med Skoda Yeti

Hybrid Mondeo er en tøffere selge som det egentlig ikke tilbyr alle som god økonomi tall som betyr at hele hybrid prøvelse er ikke brukt til sitt fulle potensial.

Er Ford Mondeo Kommer Tilbake?

Ja, det virker som Ford Mondeo er faktisk kommer tilbake, men ikke på den måten du tror. Mondeo kommer ikke til USA, Europa, STORBRITANNIA, men bare heller til Kina, som fortsatt er et så stort marked for sedaner. Noen gjorde spekulere i at den nye Mondeo er også til slutt kommer til å finne sin vei inn i Vestlige markeder, men det er fortsatt ikke helt klart.

Realiteten er at sedaner er stadig å miste sin popularitet i Vesten som folk ønsker Suv-er og crossovere mer og mer som tiden går.

Hvilke Biler Rival Ford Mondeo?

Den viktigste konkurrenten til Mondeo var VW Passat, men Mondeo handler også slag med Peugeot 508 og Skoda Octavia. Ut av alle disse, 508 og Octavia er fortsatt ute, og det virker som den nye Octavia klarer å mester dette segmentet av markedet, i hvert fall så langt som Europa er bekymret.

Vanlige feil, problemer og svakheter.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter