Vanlige problemer med Mercedes C280

Mercedes C280 problemer & feil

Mercedes C280 er en kompakt 4-dørs familie sedan som var i produksjon mellom 1996 og 2007. I dag representerer C280 et røverkjøp for de som ønsker å nyte en ekte Mercedes sedan-opplevelse uten å betale de store pengene for de nyeste C-klasse-modellene.

C280 er kjent for å være en veldig pålitelig modell, og mange mennesker er i stand til å få mer enn noen få hundretusener av kilometer fra dem. Selv om disse ikke nyter de samme 70-tallets Mercedes-nivåer av uforgjengeliguforgjengelighet, er de ikke langt fra det.

De vanligste Mercedes C280-problemene er knyttet til EGR-rørsystemet, transmisjonsoljelekkasjer, gassventilen, balanseakselen og motorledningsnettet. De fleste online reparasjonsdataspesialister har uttalt at dette er de vanligste problemene, men de er ikke de verste du kan oppleve.

Alt i alt er C280 en anstendig bil hvis du vil ha en 4-dørs familiesedan som kan ta deg hvor som helst en helt ny C-klasse kan. Det er fortsatt en hyggelig bil å kjøre, den er stor nok og tilbyr nok plass til familien din og all bagasjen din.

Mercedes C280 EGR rør system problemer

1994-, 1995-, 1996- og 1997 c280-modellene er de som for det meste påvirkes av dette problemet. Problemet er at røret som forbinder eksoskransirkulasjonssystemet tetter oss og dermed lider det av alvorlig karbonoppbygging. Disse karbonavsetningene bør rengjøres så snart som mulig, ellers kan selv motoren din lide.

Problemer som disse har en tendens til å skje over hele linjen, noe som betyr at det ikke er noen mønstre som tyder på at disse bare skjer med biler med høy eller lav kjørelengde. Alt i alt bør du skylle EGR-rørene når avsetningene begynner å tette systemet.

  Vanlige problemer med Hyundai Veracruz

Mercedes C280 overføring olje lekkasjer

C280 automatgir modeller er kjent for å lekke girkasse olje gjennom utslitte tetninger som har en tendens til å oppstå når bilen når et sted i nabolaget på 120,000 miles.  Problemet her er at se-lekkasjene kan være mange og ikke bare come fra en enkelt forsegling, men heller noen få utslitte tetninger.

De mest urovekkende modellårene er 1994, 1995, 1996 og 1997. For å fikse disse, bør du endre alle selene på overføringen din, da det er den eneste måten man kan fikse dette på. Hvis du bare endrer en av dem, er sjansen stor for at de andre vil begynne å lekke på kort tid.

Mercedes C280 gassventil problemer

Den elektroniske gassventilenheten er ment å regulere mengden luft som strømmer inn i motoren, noe som betyr konstant overvåking  av gassposisjonen, tomgangshastighet, kald oppstartsoppvarmelse og mange andre funksjoner.  Gasskroppsenheten er også en integrert del av motorens luftinntakssystem.

Imidlertid er den på C280 kjent for å oppleve en elektrisk feil, noe som betyr at du enten må reparere den eller erstatte den helt.  Å kjøpe en helt ny gassventilmontering koster ganske mye penger, så det er mye bedre for deg å ta rollen til et troverdig servicesenter, da de kan fikse det for deg til bare en brøkdel av prisen.

Mercedes C280 balanse aksel

C280 4MATIC-modellen produsert mellom 2005 og 2008 har et ganske merkelig problem med motorens girbalanseaksel (også kjent som motroterende montering).  Balanseakselgiret drives av tidskjeden som bør holde motoren alltid rotere synkronisert.  Når systemet svikter, vil også tidskjeden mislykkes.

  Hvilke Mercedes -modeller har 360 ° kameraer

Hvis du føler at C280 lider av problemer som tøffe kjøreforhold, stalling, høy rattling, slapping lyder, og hvis disse også ledsages av et kontrollmotorlys, er sjansen stor for at balanseakselen din er ristet.  Det beste ville være å erstatte alt, balanseakselen,  timingkjeden og strammeren.

Mercedes C280 motor ledninger sele

C280 lider av ganske mange elektriske problemer, men problemet med at motorledningene blir utsatt er sannsynligvis den verste. Materialet som dekker ledningene er nedbrytbart, noe som betyr at det kommer til å falle off ledningen før eller senere. Når det skjer, blir ledningen utsatt, og det kan forårsake mange problemer.

Avhengig av hva disse ledningene kommer i kontakt med, kan de til og med forårsake flammer. Vær derfor oppmerksom på bilens ledningssele hvis du er interessert i å kjøpe en av disse.  Disse skjer vanligvis med biler med mer enn 70k, men mindre enn 130k miles.

Delen Vanlige spørsmål

Er Mercedes C280 en god bil?

Mercedes C280 er faktisk en veldig god bil, da den er gammel nok til å avskrive mye, men ikke for gammel nok til å føle seg ekstremt datert. Derfor kan C280 brukes som en daglig sjåfør, men bare hvis du er villig til å gi opp alle funksjonene du får fra moderne biler. Som sådan er C280 en god bil, men den kan ikke sammenlignes med hva Mercedes tilbyr i disse dager.

Faktum er at slutten av 90- og 2000-tallet var en veldig god tid for kompakte luksus sedans som Mercedes C-klasse, BMW 3-Series, og Audi A4.  C-klassen er den beste av disse tre, i hvert fall når det gjelder pålitelighet.

  Vanlige problemer med Mercedes E270 CDI

Hvor mye koster en Mercedes C280?

Du kan kjøpe en Mercedes C280 for så lite som $ 3,000, men best bevarte modeller har en tendens til å gå for dobbelt så mye. Hvis du vil ha den nyere C280, må du legge til tre ganger så mye. Dette gjentar bare videre at C280 er et røverkjøp akkurat nå for de som ikke er så interessert i 21 st-tallet bilteknologi.

Vedlikehold av C280 er billig fordi bilen er enkel å jobbe med, og alt er der du forventer at den skal være.

Hvor trygt er mercedes C-klasse på slutten av 90-tallet?

Mercedes har alltid vært et merke som prioriterer luksus, sikkerhet og teknologi. Dettebetyr at selv på 90-tallet hadde Mercedes en klar prioritet på å lage trygge biler, og C280 er en av disse bilene.  Alt i alt er det ikke så trygt som nyere C-klasse modeller er, men det er absolutt ikke en usikker bil på noen måte.

Vanlige feil, problemer og svakheter.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter