Vanlige Ford Tourneo Custom-problemer

Ford Tourneo Custom

Ford Tourneo-varebilen er egentlig en mer plysj versjon av Ford Transit, da den er designet for å frakte mennesker og bagasje i stedet for å frakte verktøy og maskiner, noe som betyr at den er både mer komfortabel og bedre utstyrt enn Transit. Det er også en veldig populær varebil over hele verden, ettersom mange bruker disse varebilene til beskatningsformål.

For at et kjøretøy skal være en god drosjebil, må det kunne tåle alt misbruket som følger med drosjekjøring i tillegg til å kunne kverne enorm kjørelengde i en ganske smal tidsperiode. Derfor skal vi nå nevne alle de vanlige Ford Tourneo Custom-problemene og fortelle deg hva det er nødt til å bryte på disse.

Tap av kraft ser ut til å være problemet de fleste snakker om, mens for tidlig bremse- og dekkslitasje også er veldig vanlig. Ulike problemer med bilens elektriske ser også ut til å være til stede, spesielt med klimaanlegget. Drivakselkoblingen kan svikte og la kjøretøyet rulle bort mens det er parkert.

Til slutt må vi snakke om gasshuset problemer som kan gjøre den mer komfortable versjonen av Transit ikke behagelig i det hele tatt. Alt i alt, Tourneo Custom ser ut til å være en anstendig pålitelig bil som fortjener sin plass i markedet, men bare hvis du holder deg årvåken og ta vare på alle sine problemer før de finner sted.

Tap av kraft

Transitt og Tourneo er to sider av samme sak, og det er derfor det gir perfekt mening at begge disse lider av dette problemet. Disse problemene synes å være mest vanlig med 2015-2017 Tourneo modeller og er oftest forårsaket av vannlekkasjer tette drivstoff og luftfiltre. Dette blokkerer drivstoffpassasjen og får motoren til å slite, kanskje til og med stanse.

  Vanlige problemer med Fiat Toro         

En tett drivstoffinjektor er også nært knyttet til disse problemene og er ofte knyttet til en kontrollampe. For å reparere dette problemet må du først sørge for at det virkelig eksisterer en lekkasje. Hvis det gjør det, må du ta vare på det, skylle systemet og bytte ut alle skadede / tette filtre og drivstoffinjektorer.

For tidlig slitasje på bremser og dekk

Det er ganske mange rapporter som streifer rundt på internett om at de bakre bremsene på Ford Transit / Tourneo ofte varer mindre enn 15 000 miles per sett. Dette er virkelig et problem ettersom de som eier flåtebiler lett kan bli skremt av disse ettersom de øker de essensielle vedlikeholdskostnadene for disse kjøretøyene betydelig.

Bremsene ser ut til å være hovedårsaken til at dette skjer, ettersom de har en tendens til å sette seg fast. Hvis dette skjer, er det også stor sjanse for at det kommer til å forårsake for tidlig ujevn dekkslitasje også. Alt i alt, hvis du holder deg på toppen av dette, bør du være i orden.

Elektriske problemer

Elektriske problemer er noe de fleste biler lider av på en eller annen måte, og Tourneo er ikke noe annerledes. Det mest problematiske området av dem alle er klimaanlegget, som noen ganger kan nekte å kjøle ned kupeen så effektivt som det burde. De mulige årsakene til disse problemene er smuss og rusk som setter seg fast inne i systemet eller til og med systemlekkasjer.

  Alt om 2023 Ford Maverick Tremor Off-Road

Andre elektriske problemer inkluderer problemer med at tilbehøret reagerer tregt eller svikter, eller problemer med ting som elektriske låser, elektriske vinduer eller radio / infotainmentsystemet.

Problemer med drivakselen

Et av de mer farlige problemene med Tourneo er det faktum at drivakselkoblingen kan svikte og dermed forårsake betydelig skade på motoren, og muligens til og med få bilen til å rulle når den er parkert. Hvis disse koblingene bryter av, vil de sikkert forårsake mekanisk skade på det meste av omgivelsene, noe som betyr at de også kan ødelegge bremsene.

Forståelig nok er dette et uhyre farlig problem, en som må sees på umiddelbart. Ford selv en gang gjorde en Transit tilbakekalle for akkurat dette problemet som er grunnen til at disse er også skjer for Tourneo.

Problemer med gasshuset

Gasshuset styrer mengden luft som kommer inn i motoren via gasspedalen, noe som betyr at hvis den går i stykker, kommer varebilen til å kjøre forferdelig som blandingene som trengs for at motoren skal forbrenne ordentlig, kommer til å være over alt.

Dette problemet kan løses enten ved å rengjøre gasshuset (hvis mulig), eller hvis ikke, må du bytte det ut, da alt annet ikke kommer til å løse problemet.

Ofte stilte spørsmål

Er Ford Tourneo en god varebil?

Ford Tourneo er en av de mer populære varebilene der ute fordi den er basert på Transit, men er mye mer brukbar og komfortabel. Transit er uten tvil den mest vellykkede globale varebilen de siste to tiårene, noe som betyr at Tourneo bør være like vellykket.

  Kjøpe en brukt Ford Kuga - ting du bør sjekke

Realiteten er at Tourneo ikke på langt nær er like vellykket som Transit fordi folk elsker Transit for å være et verktøy, men Tourneo er ment å være litt mer «lux». For disse formålene er de fleste eiere interessert i tyskproduserte varebiler, men det tar fortsatt ikke bort det faktum at Tourneo faktisk er en veldig god varebil.

Er brukte Ford Tourneo varebiler pålitelige?

En Ford Tourneo er anstendig når det gjelder pålitelighet, noe som betyr at den skal forbli slik lengst. Men hvis varebilen ikke har blitt ordentlig tatt vare på før du prøver å kjøpe den, er det bare best å ikke gå for det som feil vedlikehold alltid ender opp med å være viktigere enn de iboende egenskapene til varebilen.

På den annen side, hvis varebilen har blitt vedlikeholdt grundig og betimelig, er det ingen grunner til at du ikke bør vurdere en.

Er Ford Tourneo en 9-seter?

Ja, Ford Tourneo er en 9-seters bil fordi den er designet for å frakte mennesker. Alle disse ni setene er store nok til å romme en voksen, men voksne har det bedre å sitte i et av setene i midten eller foran på bilen.

Vanlige feil, problemer og svakheter.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter