Vanlige problemer med Audi A1

Audi A1 Problemer

Den Audi A1 er inngangsnivå Audi modell for tiden i sin andre iterasjon. Den første A1 hatchback ble introdusert tilbake i 2010 som en mindre, og mer byvennlig Audi A3. Knapt noen kan si at A3 er for stor, men A1 klarer å tilby en Audi-verdig opplevelse i en enda mindre plattform.

Oppdateringen av den første generasjonen fulgte tilbake i 2015 som noe gjorde A1 mer moderne utseende, men bare den nyeste andre generasjonen A1 er et ekte moderne Audi-produkt. Dagens A1 ser og føles mer betydelig sammenlignet med 1st generasjons modell, og derfor selger den langt bedre enn 1st gen-modellen.

Den most vanlige problemer som har en tendens til å plage Audi A1 er forbundet med overdreven oljeforbruk, alle slags rattles og fitment problemer, elektriske problemer, turbolader problemer, og problemer med timing kjeden. Disse er vanligvis mer til stede i eldre Audi A1-modeller, mens den nyere er mye mer pålitelig, i det minste for øyeblikket.

Alt i alt er A1 en anstendig pålitelig bil, da de fleste online undersøkelser og diagrammer plasserer den i den øvre halvdelen av segmentet. Det gode med A1 er at den deler mange av komponentene sine med en mengde biler under VAG-paraplyen, noe som betyr at disse har blitt godt testet lenge før de ble brukt i A1.

Audi A1 overdreven oljeforbruk

Velbrukte europeiske biler er kjent for å lide av økte nivåer av oljeforbruk, men disse kan knyttes til et utall forskjellige grunner.  Hvis du tror at A1 bruker for mye olje, må du kontrollere alle slangene først, da disse er kjent for å forringes over tid. Kontroller også selve tanken for tegn på sprekker og skader.

  Problemer med Audi A4 2017

Hvis systemet ser bra ut, er sjansen stor for  at stempelringene dine bare er utslitte eller ute av sted. Disse kan enkelt erstattes av mange trente Audi mekanikere. Det er aldri en god ide å ignorere problemer som disse, da du aldri kan være for sikker på hva som forårsaker dem.

Audi A1 rattles og fitment problemer

Den Audi A1, spesielt de tidlige modellene, er kjent for å lide av alle slags tilpasning og rattle problemer, spesielt i interiøret. Disse er til stede fordi mange deler av bilens interiør er laget av plast som har en tendens til å miste form gjennom tidene.  Fordi A1 er en så liten og lett bil, har enggressive jettegryter en tendens til å sende en sterk jolt gjennom hele hytta som også kan forårsake disse.

Den nye Audi A1 er ikke så utsatt for disse problemene som de tidligere modellene, men det er ikke helt fri for det, spesielt fordi det virker som VAG bestemte seg for å skimp på kvalitet litt etter Dieselgate skandalen.

Audi A1 elektriske problemer

Elektriske problemer er sannsynligvis de som ødelegger eieropplevelsen din mest fordi de erveldigkonstante, og de har en tendens til å skje i nesten alle A1-modeller der ute. A1 er en Audi som betyr at det er en ganske kompleks bil lastet med alle slags teknologi. For det andre, etter en stund, starter mange av disse funksjonene årsakssammenhenging-problemer.

Problemer som strømvinduer fungerer ikke som de skal, elektrisk taklukefeil, utvendig lyn, tilbehør i bilen fungerer ikke, infotainmentskjermfeil og unresponding. Dette er alle vanlige problemer med A1 og er relativt enkle å løse i de fleste tilfeller.

  Ford Explorer Overføring Problemer

Audi A1 turbolader problemer

Den 1.4L Audi A1 er en av de mest populære A1-modellene du kan kjøpe, dessverre er dette også de som har en tendens til å oppleve et av de største potensielle problemene. Turboladeren er kjent for å mislykkes, spesielt på 1.4L-modellen som har en tendens til å manifestere seg i alvorlig mangel på kraft.

Hvis bilen din er under garanti, vil forhandleren løse problemet gratis, men hvis det ikke er det, kan disse være dyre å fikse. Som sådan, sørg for å alltid holde øye med  riktig turboladervedlikehold, spesielt hvis du planlegger å kjøpe en brukt A1-modell.

Problemer med Tidskjeden Audi A1

Noen få eiere har rapportert et spesifikt problem som har en tendens til å skje med A1-modeller, er at timingkjeden selv har en tendens til å slites ut raskereenn defleste. Mer spesifikt har timingkjeden en tendens til å strekke seg ut for mye, noe som fører til en konstant sutrende støy som kommer fra under panseret.

Disse kan løses ved ganske enkelt å bytte ut kjeden, men bare hvis du klarer å legge merke til det i tide. Hvis du ikke legger merke til det tidlig nok, vil det sannsynligvis føre til flere problemer nedover linjen.

Delen Vanlige spørsmål

Er Audi A1 verdt det?

Den Audi A1 er en morsom liten bybil i stand til å tilfredsstille sjåfører som prioriterer smart plass ledelse, effektivitet, og nyttig luksus fasiliteter. A1 er ikke så imøtekommende, men det er ikke for big av et problem hvis du bruker mesteparten av kjøretiden alene.

A1 bruker plass smart, noe som betyr at bilen virker mer betydelig bak rattet, selv om den ikke er det. Endelig er A1 også tilgjengelig med mange 21 st-tallet teknologi funksjoner som absolutt heve A1 over noen av sine mer economical konkurrenter.

  Alt om BMW batteri drenering problemer

Er Audi S1 verdt det?

Den Audi S1 bruker en 2.0L 4-cylinder motor med 250hp +, en rask DCT girkasse, og pålitelig Audi Quattro AWD-system. Det er den minste sanne Audi Sport-modellen som plasserer den i en unik posisjon. Noen mennesker er ikke engang klar over det faktum at S1 til og med eksisterer.

Ikke bare at den eksisterer, men mange har også sagt at S1 er en av de morsomste Audi S-modellene til dags dato. Ja, du hørte det riktig. Mange mennesker der ute tror at Audi S1 er morsommere å kjøre enn Audi S3, Audi S4, og Audi S5.

Er Audi A3 bedre enn Audi A1?

Når du sammenligner den forrige Audi A1 med forrige A3, klarte A3 å slå den i alle tenkelige scenarioer. Imidlertid er den nye A1 mistenkelig lik A3 selv om den koster mindre penger. Fordi A1 ikke har brukt en mer A3-utseende design, har disse to blitt ganske like.

Uansett er A3 fortsatt en bedre bil, men ikke så mye som den en gang var.

Vanlige feil, problemer og svakheter.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter