Vanlige problemer med Audi R8

Audi R8 problemer & feil

Den Audi R8 er Audi flaggskip sportsbil / superbil laget for de som ønsker å nyte spenningen forbundet med pilotering en lav-slung eksotisk uten alle kompromisser knyttet til interiør plass og straffe ride kvalitet. R8 er en av de beste superbilene der ute når det gjelder daglig kjøring, da det gir nok plass og mye teknologi.

Når det gjelder pålitelighet, ser R8 ut til å holde seg pent, noe som er litt av en overraskelse med tanke på hva det er. Superbiler er kjent for å koste masse penger å kjøre og vedlikeholde, og mange mennesker er ikke i stand til å følge med på det som uunngåelig fører til at bilen har alle slags problemer.

R8 har eksistert i nesten 20 år nå, og Audi har lært å holde det pålitelig. Det er imidlertid noen problemer som er verdt å snakke om, for eksempel bilens elektronikk, fjæring, problemer med utstyr, tungt oljeforbruk og problemer knyttet til eldre V8-motorer.

Alt i alt er R8 en pålitelig bil fordi det virkelig ikke er så mange problemer. På den ene siden bør en bil som koster så mye som R8 ikke ha noen problemer. På den annen side er high-end sportsbiler og superbiler kjent for å være delikate og skjøre, men R8 er det ikke.

Audi R8 – Elektriske problemer

Nyere Audi R8-modeller er kjent for å noen ganger lide av elektriske problemer knyttet primært til MMI infotainment system. Disse problemene kan ofte være både programvare- og maskinvarerelaterte, noe som betyr at de kan løses med reservedeler eller programvareoppdateringer. Den gode nyheten er at de aller fleste av disse er relatert til programvaren og kan oppdateres for å fungere ordentlig.

  Vanlige problemer med Hyundai Creta

Noen eiere har imidlertid klaget over eldre R8-modeller som ser ut til å oppleve problemer med knapper og lære utstyr. Disse kan enten slites ut raskt eller helt slutte å fungere, noe som krever at du henter reservedeler og bytter dem ut.

Audi R8 – Suspensjon problemer

R8s suspensjon har til oppgave å håndtere vekten av bilen og vektoverføringer knyttet til bilen går full tilt på en racerbane. Selv om fjæringen ser ut til å holde seg relativt godt oppe på nyere modeller, er det tilfeller der støtdemperne svikter på høyere kjørelengdebiler.

Den eneste måten å løse dette problemet på er å erstatte disse absorbatorene helt. Den gode nyheten er at dette ikke er en veldig vanskelig ting å gjøre, men den dårlige nyheten er at nesten alle reparasjoner knyttet til R8 er dyrere enn med andre Audi-modeller.

Audi R8 – Utstyr problemer

Den Audi R8 er en kvalitet-laget bil som betyr at det meste av sin funksjonfungerer veldig bra selv etter et tiår med kontinuerlig bruk.  Noen mennesker hadde R8s i en bedre del av 15 år, og de sier at det er noen irriterende niggles som ser ut til å dukke opp i flere eksempler. Et godt eksempel på detteer bagasjeromslåsen som noen ganger kan sitte fast og derfor må byttes ut.

Andre problemer er først og fremst knyttet til bilens stofftak som følger med  R8 Spyder-modellene. Disse myke toppene er kjent for å lekke hvis alle avløpene ikke rengjøres regelmessig og noen ganger til og med kan ha problemer med å lukke.

  Vanlige problemer med Kia Carnival

Audi R8 – Problemer med tungt oljeforbruk

Mange Audi kjøretøy er beryktet for å konsumere litt for mye olje. R8 ser imidlertid ut til å oppleve disse problemene mer enn de fleste biler der ute. Årsaken er at R8s-motoren er en av de største serielle produksjonsmotorene som eksisterer, en 5.2L naturlig aspirert V10-motor som er mer enn dobbelt så stor som motoren som finnes i noen RS-biler.

Dette betyr at disse motorene også er beryktet for driftskostnader fordi de også bruker mye drivstoff. Alt i alt må du alltid ha en boks olje i bagasjerommet og holde øye med oljenivået, da mangel på olje kan forårsake mange motorproblemer.

Audi R8 – Eldre Audi R8 V8 motor problemer

Den aller første generasjonen av R8 inneholdt en 4.2L naturlig aspirert V8 så vel som V10-motoren. Disse V8-motorene er tilgjengelige i andre Audi-modeller som til og med Audi S5 fra den tiden. Karbonoppbygging på inntaket er et kjent grep med disse motorene, og det samme er bærende problemer.

Delen Vanlige spørsmål

Er Audi R8 verdt det?

Hvis du er ute etter en superbil som du kan kjøre på daglig basis uten å bekymre deg for mangel på plass og mangel på komfort, er R8 en av, om ikke den beste bilen du kan få. Dette betyr at R8 er verdt sin pris, spesielt fordi den bruker en av de beste motorene du kan kjøpe akkurat nå.

R8 er delt med Lamborghini Huracan som er basert på samme plattform, men Huracan er en mye mer kompromittert bil med mindre plass, mindre synlighet og merkbart hardere kjørekvalitet.

  Vanlige problemer med Mercedes E270 CDI

Hvilken Audi R8 er best?

Den beste Audi R8-modellen gjennom tidene er originalen, R8 Type 42 fra 2006.  Årsaken er at det var den som startet alt, og fordi den er tilgjengelig med en fantastisk inngjerdet manuell shifter.  RWD moderne R8-er er også en glede å kjøre fordi de tilbyr RWD og er mye mer dynamiske.

Hvis du vil ha de kuleste Audi R8-modellene ennå, bør du gå for R8 LMX, R8 Spyder GT eller R8 V10 Decennium-utgaven.

Er Audi R8 en superbil?

Ja, Audi R8 er en sertifisert superbil, og det er ingen krangling om det. Mange er opptatt av å si at R8 bare er for tam til å være en ekte superbil, men de er klare til å si det for mange 6-sylindrede biler som McLaren Artura.

R8 er en V10 naturlig aspirert bil med oppover 600hp, et midtmotoroppsett  og det ser fantastisk ut. Du tror kanskje at en komfortabel bil ikke kan være en superbil, men det er bare ikke  sannheten, da mangel på komfort ikke definerer en moderne superbil.

Vanlige feil, problemer og svakheter.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter