Vanlige problemer med Audi RS7

Audi RS7 problemer & feil

Den Audi RS7 er den raskeste Audi 4-dørs sedan penger kan kjøpe fordi RS6 er en eiendom bare og S8 tilbyr ca 100hp mindre sammenlignet med RS7. Vi kan si at RS7 er ytelsen Audi flaggskip og at det representerer helt topp echelon av hva en Audi 4-dørs sedan kan gjøre når det gjelder akselerasjon, hastighet og håndtering.

RS7 er imidlertid ikke perfekt akkurat som alle andre biler. Den opplever problemer som noen ganger til og med kan ødelegge bilens drivbarhet helt. Selv om de fleste RS7-problemer oppstår som følge av mangel på vedlikehold,  vil noen problemer sannsynligvis plage RS7 uansett hvor godt du opprettholder det.

De vanligste RS7-problemene er relatert til overføring, brems og dekkslitasje, motoren, elektriske problemer og problemer med fjæringen.  RS7 var også en del av noen få tilbakekallinger hovedsakelig angående disse komponentene, så de er verdt å nevne.

Alt i alt kan RS7 være en veldig pålitelig bil, men du trenger å opprettholde den så godt du kan.  600hp + ytelse sedans er kjent for å være delikate og trengende, men det kommer med territoriet som alle biler som konkurrerer med RS7 er mer eller mindre det samme.

Audi RS7 – Overføring problemer

Ifølge ulike kilder på nettet ser overføringsrelaterte problemer ut til å være en vanlig forekomst med RS7. De vanligste RS7-overføringsproblemene er clutchglidning, gir som sitter fast, overføringsvæskelekkasjer og til og med problemer med dreiemomentomformeren. Jada, dreiemomentomformerproblemer er kanskje ikke så vanlige, men er sannsynligvis noen av de verste overføringsproblemene RS7 lider av.

De fleste av disse problemene er ned til hvordan du kjører bilen og hvor godt du opprettholder overføringen. Høyere kjørelengde biler er mer utsatt for overføring problemer, spesielt de som har blitt slått på racerbaner. Bruk av lanseringskontrollfunksjonen spiller også en rolle i hvor avhengig en overføring kan bli, så pass på at du ikke bruker den ofte.

  Er Audi S6 en god bil?

Audi RS7 – Problemer med bremse- og dekkslitasje

Den Audi RS7 er en ekte ytelse bil med en stor motor, 22-tommers hjul, og store bremser. Imidlertid sa mange mennesker som tok RS7 på en bane at bilen er tilbøyelig til å miste stoppevnen på grunn av kokte bremser. Dette akselererer også hvor fort bremsene slites og kan til og med forårsake rotor warping.

For å takle disse problemene, bør du innlemme kjøleomganger i rutinen din når du tar RS7 til banen.  Dekkene er også brede og lave. Hvis du kombinerer det med en 600hp + tung bil, kan dekkene ikke vare lenge nok.

Audi RS7 – Elektriske problemer

Elektriske problemer er vanlige på mange premium tyske luksusbiler fordi de er utstyrt med alle slags elektriske trolldom for både å holde deg trygg og holde deg underholdt. Mange avanserte driverassistansesystemer som automatisk bremsing er kjent for å mislykkes, ogdet samme gjør start/stopp-systemet.

Andre elektriske problemer inkluderer problemer med sat-nav, tilkoblingsproblemer og ulike problemer med innvendige dingser.  De fleste av disse kan løses gjennom programvareoppdateringer og tilbakestillinger, men noen ganger må du bytte ut en sensor / modul for å løse disse problemene for godt.

Audi RS7 – Motor problemer

Den Audi RS7 kommer med en stor 4.0L twin-turbocharged V8 med 603hp. En så stor motor er kjent for å være trengende når det gjelder oljeskift og drivstofforbruk. Når det gjelder olje, er mange Audi-modeller tilbøyelige til å brenne olje i en alarmerende hastighet, og en motor så stor som den i RS7 er det perfekte eksemplet.

  Audi A3 1.4 TFSI Problemer

Noen sier at disse motorene kan brenne opp til en kvart olje hver 1,500-2,000 miles som er definitivt et problem. Videre var eldre RS7-modeller utsatt for inntaksmanifoldproblemer forårsaket av karbonoppbygging som må rengjøres når det skjer.

Audi RS7 – Suspensjon problemer

Audi RS7 er tilgjengelig med en high-end luftfjæring system designet for å suge opp støt og holde bilen plantet mens cornering ved høyere hastigheter. Imidlertid har mange eiere klaget over at systemet lekker luft og får bilen til å synke. En eier sa at støtdempere er et relativt vanlig problem, og den eneste måten å fikse det på er å erstatte sjokket.

Å fikse disse kan være et mareritt fordi luftfjæringssystemer er kjent for å koste mye penger. Derfor må du sørge for å opprettholde systemet når du kan, ellers vil det sannsynligvis mislykkes.

Delen Vanlige spørsmål

Er Audi RS7 verdt det?

Den Audi RS7 er flaggskipet Audi Sport 4-dørs sedan og det er ingen andre Audi sedans som det. Det nærmeste du kommer en RS7 er RS6 Avant, men hvis du ikke liker eiendomsbiler, er det virkelig ikke noe lignende. Hvis du kombinerer det med imponerende styling og alt du noen gang vil ha fra en bil, er RS7 virkelig verdt det.

Det er alltid vanskelig å rettferdiggjøre å betale oppover $ 115,000 XNUMX på en bil som ikke er sjelden og en som avskriver som en hvilken som helst annen bil.  RS7 tilbyr imidlertid en opplevelse som du ikke finner i noen annen Audi, og hvis den typen erfaring er noe du liker, er RS7 den som skal gå.

  Fiat Panda 1.2 69 CV problemer

Hvor mye koster det å vedlikeholde en Audi RS7?

RS7 er faktisk en dyr bil å vedlikeholde fordi eiere regelmessig betaler oppover $ 140 bare for en oljeskift. Reparasjonskostnadene varierer mellom $ 90 og $ 2,000, men de gjennomsnittlige reparasjonsregningene som betales er et sted rundt $ 100-merket.

Du bør sette av $ 10,000 for de første 10 årene av eierskapet fordi det er sannsynlig hva du skal betale for å holde RS7 i god stand. Dette høres ut som mye, men det kommer med territoriet som alle biler RS7 konkurrerer med er mer eller mindre det samme.

Er Audi RS7 bedre enn Audi RS6?

Skjønnhet er i øyet til betrakteren, men jeg foretrekker hvordan RS6 ser ut fordi den ser mer unik ut. Imidlertid er jeg fullt klar over at de fleste tror at RS7 ser bedre ut, og det er lett å se hvorfor. RS6 er en eiendom mens RS7 er en kupé som iboende er den bette r-utseende kroppsstilen.

RS7 koster bare $ 2,000 mer, noe som betyr at disse to er nesten identiske når det gjelder prisen. RS6 er den mer praktiske bilen, men RS7 er den som sannsynligvis vil tiltrekke seg mer oppmerksomhet.

Vanlige feil, problemer og svakheter.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter