Vanlige problemer med BMW 320i

BMW 320i

BMW 320i er en av de beste mellomstore luksussedanene i markedet. I motsetning til andre avanserte BMW 3-serie modeller, er denne bilen litt billigere og drivstoffeffektiv. Likevel har den også flere problemer som interesserte kjøpere burde vite om. Men hva er de vanligste problemene med BMW 320i?

Noen av de vanligste problemene med BMW 320i er overføringsproblemer, elektriske problemer, timingkjedeproblemer og rustproblemer. I tillegg rapporterte noen eiere at de opplevde følsom kroppsmaling, vibrerende rattstammeproblemer, oljelekkasjer og rask slitasje på bremseskiver.

Hva er de vanligste problemene med BMW 320i?

Girkasseproblemer

Dette er et av de vanligste problemene på tvers av BMW 3-serien. Det er derfor eiere av BMW 320i har også klaget på overføringsproblemer. Merk at de fleste overføringsproblemer i denne bilen er forårsaket av lave transmisjonsvæskenivåer eller lekkasje. Derfor er det viktig å sikre at du ikke bare skyller den dårlige væsken, men også har riktig og ideelt væskenivå til enhver tid.

Problemer med timingkjeden

Et annet vanlig problem som brukere har rapportert om, er en dårlig registerkjede eller tannrem. Tannreimproblemer er vanlige etter å ha kjørt bilen i flere kilometer. Brukere har rapportert at tannremmen blir løs, noe som får den til å hoppe over en tann på tannhjulet og føre til at motoren går dårlig.

For å løse dette problemet må du stramme eller bytte ut den dårlige timingkjeden eller remmen hvis den er skadet.

Oljelekkasjer

Oljelekkasjer er også svært vanlig med BMW 320i. Som bilen setter på flere miles, forskjellige deler vil bli sprø, for eksempel oljefilteret huset pakning. Hvis dette skjer, kan det føre til at oljen lekker. Den gode nyheten er at denne delen kan byttes ut og forhindre ytterligere oljelekkasje.

  Vanlige problemer med BMW kjølesystem

Elektriske problemer

Flere BMW 320i-brukere har også rapportert å oppleve elektriske problemer. Noen av de vanligste elektriske problemene som rapporteres er en defekt motorstyringsmodul, et sentrallåssystem som ikke fungerer, og baklysfeil. Før du løser et elektrisk problem, er det viktig å oppdage det underliggende problemet.

Hvis for eksempel motorstyringsmodulen er defekt, må du bytte den ut. På den annen side, hvis baklyset svikter, må du bytte ut tilkoblingspluggene i baklysene.

Sensitiv karosserilakk

Dette er et annet vanlig problem på tvers av BMW 3-serien. BMW 320i står også overfor dette problemet. Eiere av denne bilen har klaget over at karosserilakken på bilen deres flasser bort raskt og enkelt, og tvinger dem til å bruke en annen maling raskere enn forventet. Dette er noe produsenten bør jobbe med.

Problemer med rust

Rust er et annet vanlig problem som eiere av denne bilen bør være klar til å håndtere. Dette problemet er imidlertid vanlig i eldre BMW 320i-modeller. Rust kan bli funnet rundt dørkarmer, på hjulbuer, og på undersiden av bilen. Det er viktig å håndtere dette problemet raskere før det kommer ut av hånden og forårsaker strukturelle skader.

Rask slitasje på bremseskiver

Et annet problem som mange BMW 320i-brukere har klaget på, er raskere slitasje på bremseskivene. Overraskende nok er dette en av de første delene du må bytte ut ettersom bremseskivene på denne bilen ikke er veldig holdbare.

  Vanlige problemer med Renault Captur

Hvis du ikke klarer å bytte ut bremseskivene i tide, vil du merke den reduserte evnen til å bremse bilen, og det vil være vibrasjoner gjennom bremsepedalen.

Vibrerende problemer med rattstammen

Sist, men ikke minst, problemer med rattstammen er også vanlig med denne BMW 3-serien. Mange brukere har klaget over at de har opplevd en støyende og vibrerende rattstamme ved lave hastigheter på mellom 35 og 45 km / t. Likevel er det ganske kostbart å fikse dette problemet.

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Er BMW 320i en god bil?

Det avhenger av hva du leter etter. Hvis du er i markedet for en luksuriøs, høy ytelse, avansert og stilig bil, er BMW 320i en eksepsjonell bil for deg. Tvert imot, hvis du ønsker en bil med lite vedlikehold, rimelig og billigere bil, er dette ikke bilen for deg.

Er det dyrt å vedlikeholde BMW 320i?

Selvfølgelig, ja! Vedlikehold av BMW 320i er ikke billig ettersom reservedeler og servicekostnader er langt over gjennomsnittet for mellomstore luksusbiler. I gjennomsnitt må brukeren dele med mer enn $ 770 på årsbasis. Dette er mer enn gjennomsnittet på rundt $ 750 for luksusbiler.

Hva er den mest pålitelige BMW 3-serie motoren?

BMW 3-serien har flere motorer, inkludert 1,5-liters inline-3 turbomotor, en 1,6-liters inline-4 turbomotor og en 3,0-liters inline-6 turbomotor. Imidlertid er en av de beste og mest pålitelige BMW 3-serie motorene 2,0-liters TwinPower turbo inline-4-sylindret motor.

Merk at 2.0-liters rekkesekser-4-motoren ikke bare finnes i BMW 3-serie modeller, men også i BMW 4-serie, X1 og 5-serie. Det er en av de kraftigste og mest pålitelige BMW-motorene på markedet.

  BMW vs.Infiniti pålitelighet - hvilken er bedre?

Hvor lenge varer BMW 320i?

Til tross for at BMW er en av de minst pålitelige bilene i markedet, er BMW 320i fortsatt ganske pålitelig. Med godt stell og vedlikehold kan BMW 320i vare mellom 200 000 og 250 000 miles. Likevel, for at bilen skal vare så lenge, må eierne følge BMWs anbefalte planlagte vedlikeholdstjeneste.

Er BMW 320i drivstoffeffektiv?

Ja, BMW 320i er en av de mest drivstoffeffektive sedanene i sin klasse. Det er også en av de mest effektive modellene i BMW 3-serie 6. generasjon. Den har en kombinert drivstoffeffektivitet på 28 mpg i byen / motorveien. På samme notat har den 24 mpg i byen og 35 mpg på motorveien.

Avsluttende tanker

Nå som du vet noen av de vanlige problemene med BMW 320i, er det viktig å ta godt vare på bilen din hvis du vil at den skal vare lenge. De fleste av problemene vi har diskutert kan unngås hvis eieren overholder BMWs anbefalte vedlikeholdstjeneste.

Alt i alt er BMW 320i en enestående mellomstor luksus sedan med enestående moderne og luksuriøse funksjoner. Det er også drivstoffeffektiv og veldig praktisk.

Vanlige feil, problemer og svakheter.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter