Vanlige problemer med Audi S3

Audi S3 problemer & feil

Den Audi S3 er inngangsnivå Audi A3 ytelse sedan / hatchback som konkurrerer med slike som Golf R og BMW M125i. S3 har en 2.0L turbocharged 4-sylinder motor med 306hp og Audi ikoniske Quattro AWD. Denne drivlinjen er paret til en 7-trinns dual-clutch S-Tronic girkasse som passer perfekt til S3s-karakteren.

Den Audi S3 er en pålitelig bil hvis du tar riktig vare på det, hvis du ikke gjør det, det kommer ikke til å være i stand til å vare uten å oppleve en haug med problemers.  Tyske premiumbiler er komplekse og trenger grundig og rettidig vedlikehold, ellers begynner de å oppleve alle slags problemer, og noen av dem kan koste mye penger å fikse.

De vanligste Problemene med Audi S3 er relatert til motoren, overopphetingsproblemer, elektronikk, drivstoffpumpeproblemer og MAF-sensoren (Mass Airflow).  Den nye Audi S3 er en veldig morsom bil å kjøre fordi den tilbyr en pent balansert chassis som ikke opplever understeer som eldre Audi S3 modeller gjør, i hvert fall ikke så mye.

Alt i alt, hvis du tar riktig vare på det, bør S3 kunne vare en god stund. Hvis du anser S3 å være litt for treg eller unexciting, bør du gå for range-topping Audi RS3 som bruker halvparten av motoren som finnes i Audi R8.

Audi S3 – Motor problemer

Den 2.0L 4-sylinder turbocharged motoren som finnes i Audi S3 er kjent for å oppleve noen problemer som å være nølende på høyere revs.  Disse kan skyldes enten defekte spoler eller tennplugger som må byttes ut for at motoren skal fungere normalt.  Motoren er også kjent for å misfire, og det er forårsaket av en defekt oljepusteventil som skal byttes ut hver 10.000 miles eller så.

  Vanlige problemer med Porsche 718 Cayman GTS 4.0

For å opprettholde S3s-motoren riktig, må du gjøre alle anbefalte vedlikeholdstjenester når de trengs. Disse motorene er laget for å kjøre under mer stress enn de fleste ikke-ytelsesenheter, og det er derfor de må vedlikeholdes strengt.

Audi S3 – Overoppheting problemer

Overoppheting problemer på Audi S3 er egentlig ikke så vanlig, men de er verdt å nevne fordi de kan forårsake alle slags problemer med bilen eller til og med ødelegge noen viktige komponenter som motoren. S3 er utstyrt med et plasthjul  som svikter nå og da og forårsaker skade på termostaten og dermed overoppheting av bilen.

Den beste og enkleste måten hvordan du kan løse dette problemet for godt, er å bytte ut plasthjulet med et metall og erstatte termostaten også. Overopphetingsytelsesbiler er et mareritt å eie, så det er en god ide for deg å gjøre dette selv om du ikke har opplevd overoppheting ennå.

Audi S3 – Elektriske problemer

Den Audi S3 er en premium bil som betyr at den kommer med mange luksuriøse funksjoner og convenient fasiliteter som bør holde hverdagen både entertaining og trygt. Imidlertid er disse elektriske funksjonene tilbøyelige til å bryte, og de mest omtalte er strømvinduer, ryggekameraet, start / stopp-funksjonen eller problemer med air-con.

Årsaken til at vindusregulatorene mislykkes er at de er utstyrt med plastregulatorer som kan slites ut og må byttes ut.  Årsaken til at air-con svikter skyldes enten en defekt VEKSEL-kompressor eller en defekt sensor.

Audi S3 – Drivstoff pumpe problemer

Hvis du merker plutselige strømbrudd eller bilen inkonsekvent mister strømmen, er sjansen stor for at drivstoffpumpen din ikke klarer å gi en konstant strøm av drivstoff inn i motoren.  Hvis du opplever dette, parker bilen og sørg for å fikse den før du kjører som problemer som disse kan bli mye dyrere hvis ikke behandlet umiddelbart.

  Vanlige problemer med Audi R8

Problemet fører ofte til en utslitt drivstoffpumpe cam follower som er kjent for å skade kamakselen hvis ikke erstattet asap.  Den gode nyheten er at disse kan erstattes ganske enkelt, så sørg for å gjøre det med en gang.

Audi S3 – MAF problemer

MAF (masse luftstrøm sensor) er også et vanlig grep med mange ytelse biler inkludert Audi S3 og hvis det begynner å forårsake problemer, du kommer til å legge merke dem fordi bilens motor ytelse vil lide.  Du kan løse dette problemet på to forskjellige måter, og en av dem er å rengjøre MAF som skal løse problemet en stund.

Imidlertid, hvis du vilha p eace of mind, eller hvis rengjøring av MAF ikke tilbød deg noen betydelige problemfrie miles etterpå, bør du erstatte MAF-sensoren  helt.

Delen Vanlige spørsmål

Er Audi S3 rask?

Man skulle tro at en kompakt ytelse på inngangsnivå hatchback med en 2.0L 4-sylindret turbomotor ikke kommer til å være så rask, men du tar feil. S3 kan «bare» ha 306hp, men den klarer å gjøre 0-60mph i 4.2 sekunder og den når en kvart kilometer tid på 12.9 sekunder som er et virkelig imponerende tall for en subcompact Audi.

Noen sier at Audi S3 er det søte stedet fordi det er kraftig nok, raskt nok, men ikke altfor drivstofftørstige, og det roper ikke ytelsesbil.

  Er Audi eller BMW mer prestisjefylt?

Er Audi S3 bedre enn Audi RS3?

Den Audi S3 er inngangspunktet mot verden av Audi Sport A3 modeller, men den beste og dyreste Audi A3 ytelse bil er Audi RS3. RS3 er en seriøs bil med en alvorlig stamtavle, og den etterlater Audi AS3 i støvet når det gjelder ytelse, motor, håndtering og den generelle følelsen bak rattet.

S3 er det bedre valget for de som ikke bryr seg om å være raskest og bare vil ha en flott bil som fremdeles tilbyr et slag. Imidlertid er RS3 den virkelige avtalen og er laget for de som ønsker den beste Audi A3 modell penger kan kjøpe og er sannsynligvis en av de beste subcompact ytelse biler det er.

Hvor lenge kan Audi S3 vare?

Det er ingen grunn til å tro at Audi S3 ikke vil være i stand til å vare minst 200,000 miles hvis opprettholdt riktig. Det er vanskelig å forutsi hvor lenge en bil kan vare og biler så komplekse som disse er enda vanskeligere.

Audi lager imidlertid gode biler, og hvis de opprettholdes godt nok, har de en tendens til å vare veldig lenge.

Vanlige feil, problemer og svakheter.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter