Vanlige problemer med Audi S6

Audi S6 problemer & feil

Audi S6 er inngangsnivå ytelse luksus A6-modellen som tar sikte på å balansere komfort, luksus og raffinement med sportiness, dynamisk kjøring, og større motorer. Med subtile stylingoppgraderinger skriker ikke S6 ytelsesbil i motsetning til RS6, noe som er mye mer aggressivt både i kjørestil og utvendig appell.

Når det gjelder pålitelighet, er det vanskelig å si om S6 er en pålitelig bil eller ikke fordi mange faktorer bidrar til hvor pålitelig en bil generelt er. Vi kan med sikkerhet si at vedlikehold og kjørelengde spiller en stor rolle i å gjøre en bil pålitelig på lang sikt. Så mye at dette sannsynligvis er de viktigste to aspektene ved å bestemme den generelle påliteligheten til enhver bil.

De vanligste Audi S6 problemer er knyttet til suspensjon, overoppheting, overføring, olje lekkasjer / forbruk, og ulike bil elektriske komponenter. De fleste av disse kan forebygges gjennom vedlikehold, mens andre som lekkasjer og fjæringsproblemer stort sett er ned til hvor gammel bilen er.

Alt i alt kan S6 være en pålitelig bil hvis du behandler den godt nok. Hvis du ikke klarer å gjøre alt nødvendig vedlikehold når det er behov for det, vil bilen begynne å fungere feil. Hvis du fortsatt ikke klarer å løse disse problemene, vil reparasjonsregningene dine sannsynligvis vokse eksponentielt.

Audi S6 – Suspensjon problemer

Ifølge mange kilder på nettet som spesialiserer seg på å studere hvor pålitelige biler er, virker det som om suspensjonssystemet på S6 er en av de beste klagene i flere land. Suspensjonsforinger ser også ut til å være den største klagen fordi de forverres med alderen og begynner å avgi høye lyder som klumping eller sliping, spesielt når de går over veisunduleringer.

  Hyundai GDi-motorproblemer

CV-støvlene og leddene ser også ut til å være et problem fordi støvlene er kjent for å rive etter en stund. Audi-spesialister anbefaler at du inspiserer både CV-støvlene og leddene dine når du betjener bilen, slik at du kan fange problemet før det begynner å komme med trusler mot bilens generelle helse.

Audi S6 – Overoppheting problemer

Audi S6 bygger bro mellom den latterlige RS6 600hp super sports eiendom og mer vanlig A6. Dette betyr at S6 får forskjellige oppgraderinger for å kjøle ned alle komponentene som har en tendens til å varme opp etter en stund. Det vanligste problemet forbundet med overoppheting er en mislykket termostat som må byttes ut.

Bremsene er også kjent for å lage mat hvis du tråkker hardt nok på S6 fordi bremsene ikke er designet for å tåle misbruket, spesielt på noe som en racerbane.  Vannpumpen kan noen ganger forårsake problemer fordi vannpumpeproblemer er relativt vanlige på tvers av mange VAG-produkter.

Audi S6 – Overføring problemer

Den Audi S6 leveres med enten en Tiptronic dreiemoment omformer automatisk for eldre S6-modeller eller en mer moderne Audi S-Tronic dual-clutch enhet.  Eldreoverføringer er kjent for å lekke overføring drivstoff through output aksel tetninger som kan føre til alvorlig overføring skade.

Nyere S-Tronic-overføringer ser ut til å være mye mer pålitelige, men kan noen ganger føles veldig nervøse og nølende. Det var til og med et gruppesøksmål mot Audi i USA på grunn av DSG-problemer der mange Audi-biler, inkludert S6 , opplevde problemer med risting og voldelig rystelse under girskift.

Audi S6 – Oljelekkasjer/oljeforbruk

Det kommer ikke som noen overraskelse at europeiske luksusbiler har en tendens til å brenne olje mer enn de fleste biler. Dette er fordi de ofte bruker større, kraftigere motorer som bare trenger mer juice enn mindre motorer gjør. Problemet her kan imidlertid også skyldes en lekkasje som dessverre er en vanlig praksis blant mange nyere og eldre S6-modeller.

  Vanlige problemer med Hyundai Ioniq 6

Pakningene og tetningene forringes over tid, spesielt hvis de stadig utsettes for varme motorkomponenter. Sørg for å trykkteste hele systemet for å se om det er noen lekkasjer og alltid ha en kvart eller to olje i bagasjerommet, slik at du kan fylle det opp når det er nødvendig.

Audi S6 – Elektriske problemer

Audi S6 er en kompleks luksusbil utstyrt med alle slags elektriske trolldom og funksjoner som gjør hverdagen både enklere og tryggere. Imidlertid er mange av disse tilbøyelige til å mislykkesure etter en stund fordi de er delikate og på grunn av en alvorlig mangel på vedlikehold.  Start/stopp-systemet er et kjent grep med mange Audi-biler, inkludert S6.

Moreover, infotainmentsystemet er også noen ganger tilbøyelig til å avlytte og glitche.  Bluetooth-tilkobling kan være treg, mens visse funksjoner som ryggekameraet kan være trege med å svare eller noen ganger til og med ikke svare i det hele tatt.

Delen Vanlige spørsmål

Er Audi S6 en god familiebil?

Audi S6 er en av Audis beste familiebiler penger kan få. Grunnen til at det er enkelt, S6 tilbyr mye plass til alle beboere og bagasjerommet er like stort. Det er stille, komfortabelt, luksuriøst og trygt, og derfor er det en  så god familiebil.

Den beste A6-varianten når det gjelder familiebruk er utvilsomt Avant-eiendomsversjonen som er den du bør få hvis du vil transportere familien din på den sikreste og mest komfortable måten som mulig. S6 får også mange familievennlige funksjoner som garantert vil tilfredsstille alle beboerne.

  Vanlige problemer med Mercedes GLB 250

Hvor lenge kan Audi S6 vare?

Den Audi S6 kan lett vare noen hundre tusen miles uten å trenge store overhalinger hvis du tar riktig vare på det. Mange eiere på nettet er stolte av å si at de eier S6-modeller med mer enn 300 000 miles på klokken, noe som absolutt er mye.

Vi kan ikke si sikkert hvor lenge de nyeste S6-modellene kan vare, men med tanke på at biler stadig og kontinuerlig blir mer og mer pålitelige, vil det sannsynligvis vare like lenge eller enda lenger.

Hvor fort går Audi S6?

Audi hevder at S6 kan nå 60 mph fra en stillstand på omtrent 4.4 sekunder, men mange journalister har testet S6 for å nå 60mph på bare 4 sekunder flat.  S6 får en 444hp V6-motor som kan nå en begrenset topphastighet på 155 mph.

S6 kan  også gjøre en stående kvart mil på rundt 12-12,5 sekunder, noe som er et veldig bra tall for en firedørs familie luksusbil.

Vanlige feil, problemer og svakheter.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter