Vanlige problemer med Mercedes GT 53

Mercedes GT 53 problemer

Mercedes AMG GT 53 4-dørs 4MATIC er en av de mest imponerende Mercedes-modellene på dagens marked. Range-topping GT 63 er faktisk den alle snakker om, men 53 er i stand til å tilby deg 90% av opplevelsen for en mye mer tilgjengelig prislapp.

Selvfølgelig starter GT 53 på $ 100,000 XNUMX, noe som egentlig ikke er en «tilgjengelig» prislapp for de fleste, men gitt det faktum at 63 S koster $ 60,000 XNUMX mer, er det ikke $ 60,000 MER av en bil.  Uansett er det trygt å si at alle Mercedes AMG GT-versjoner er imponerende, og du kommer ikke til å bli skuffet over noen av dem.

AMG GT-serien tilbyr pålitelige, spesialbygde biler, men de er ikke helt feilfrie. De vanligste problemene som har en tendens til å plage AMG GT 53 er forbundet med elektronikk, styresystem, defekte tetninger og potensielle knirker og rattles som kommer fra interiøret.

Kanskje det største problemet med dem alle er at det ikke er for mange av disse på markedet, noe som betyr at det er vanskelig å finne all informasjonen som er nødvendig for å samle opp en liste over de vanligste problemene. Med et så  lite antall biler der ute, er Mercedes heller ikke så villig til å fikse dem i tide.

Mercedes AMG GT 53 elektronikk problemer

Mercedes AMG GT 53 er designet for å være en allsidig bil som kan gjøre nesten alt på en virkelig tilfredsstillendeskuespiller måte.  Dette betyr at 53 er en ytelsesbil, en luksusbil, en bil for transport av mennesker og en bil fylt med teknologi, praktisk og sikkerhetsfunksjoner.

Som sådan er 53 AMG en kompleks bil som betyr at den sannsynligvis kommer til å oppleve problemer gitt det faktum at den tilbyr mye teknologi. Mange eiere rapporterte problemer med tilkoblingssystemene, skjermen ble tom, GPS-problemer og en laggy og ikke svarer skjerm.

  Hvilke Mercedes -modeller har 360 ° kameraer

Mercedes AMG GT 53 styresystem problemer

Mercedes AMG GT 53 ser ut til å oppleve problemer med styresystemet som mange eiere har rapportert høye klikkelyder mens du dreier, spesielt mens rattet er helt låst.  Fordi det ikke er så mange av disse rundt, Mercedes var ikke i stand til å løse dette problemet før mange eiere rapporterte det samme problemet.

Det virker som Mercedes endelig kom seg rundt for å fikse dette, og de sier at problemet er ned til mikrostressing av felgen på grunn av mangel på smøremiddel i styringssystemet.  Dette problemet kan imidlertid løses om noen timer, og de fleste eiere trengte ikke å betale for at dette skulle løses.

Mercedes AMG GT 53 tetning problemer

Mercedes GT 53 er designet som både en sportsbil og en luksusbil, noe som betyr at den utvendige formen må tjene både form og funksjon. Dette er grunnen til at GT 53 ser både dynamisk og staslig ut fordi den må tilby anstendige aerodynamiske evner samtidig som den ser ut som delen.

Dette er imidlertid delvis grunnen til at noen eiere har rapportert problemer med vindstøy, dekkstøy og til og med vanninntrengning.  En eier uttalte at disse er ned til defekte tetninger som er kjent for å lekke lyd og potensielt til og med vann selv på eksempler på lav kjørelengde. Dette bør også være en enkel løsning og en som også bør være gratis.

  Hva betyr Mercedes-chassisnumre?

Mercedes AMG GT 53 interiør sprekker og rattles

AMG GT 53 er en vellagd bil med mange materialer av høy kvalitet i hele hytta. AMG GT 53 tilbyr også enn interiør spesielt designet for GT som betyr at ingen andre Mercedes bil deler samme interiør som AMG GT. Dette betyr imidlertid ikke at AMG GT-interiøret er fritt for sprekker og rattles fordi det ikke er det.

Selv om Mercedes lager imponerende interiør, er de ikke på nivå med prislappen som er nødvendig for å kjøpe AMG GT. Dette betyr at disse har en tendens til å utvikle alle slags sprekker og rattles over tid, spesielt mens du kjører over veien undulations.

Mercedes AMG GT 53 mangel på informasjon

Dette er ikke nødvendigvis et problem med GT 53 i seg selv, men heller med hvordan AMG GT-eiere har en tendens til å vente lenge før Mercedes offisielt gjenkjenner et problem. Dette er fordi det ikke er for mange av disse på veien, og dataene om spesifikke problemer er ikke så bredt spredt som deter tilfelle med merhovedstavMercedes-modeller.

Dette betyr også at mange AMG GT 53-eiere har en tendens til å løse problemet av seg selv fordi de ikke er villige til å vente  i evigheter før Mercedes gjør alt som er nødvendig for å løse problemet.

Delen Vanlige spørsmål

Er Mercedes GT 53 pålitelig?

Mercedes GT 53 ser ut til å være en relativt pålitelig bil for det meste, da de fleste eiere er begeistret for å eie og kjøre et så imponerende stykke maskineri.  Nesten alle er klar over det faktum at alle AMG-produkter koster mye penger å vedlikeholde, da slikt vedlikehold er avgjørende.

  Hvilken Mercedes har den største bagasjerommet?

Det er noen problemer her og der med GT 53, men de fleste av disse er sjeldne og enkle å fikse. Du må imidlertid huske på at dette fortsatt er en relativt ny bil, så hvem vet hva som kan skje i fremtiden.

Hvor mye koster det å vedlikeholde Mercedes GT 53?

De gjennomsnittlige årlige vedlikeholdskostnadene for 53 GT er nær $ 900-merket , i det minste for nå. Jegndeed, 53 bruker ikke en range-topping AMG V8, og det er derfor vedlikeholdskostnader er langt fra den nevnte 63 S-modellen.

Likevel kan du ikke klasse 53 som billig, men med tanke på hva du får, er vedlikeholdskostnadene ikke så ille.

Hvor raskt går Mercedes GT 53?

Mercedes AMG GT 53 leveres med en 3.0L turbo / supercharged V6 med 429hp totalt.  53 tilbyr også 384 lb-ft dreiemoment som gjør at 53 å nå 0-60mph i rundt 4.4 sekunder.  Topphastigheten er vurdert til 174 mph, noe som er en imponerende prestasjon for en bil som veier så mye som 53 gjør.

Gitt, AMG GT 63 kan gjøre 0-60mph i rundt 3 sekunder og er også i stand til å nå hastighet nær 200mph mark.

Vanlige feil, problemer og svakheter.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter