BMW vs.Infiniti pålitelighet – hvilken er bedre?

Til tross for at den vanlige misforståelsen av japanske biler er mer pålitelig enn tyske, scorer de fleste Infiniti-modeller som Q70, Q50 og QX60 bare 2,5 av 5 i J.D. Power-pålitelighetspoengene, som er under gjennomsnittet og mindre enn de fleste BMWs. For eksempel scorer BMW X6 en solid 4,5 av 5, noe som gjør den dobbelt så pålitelig som Infiniti. Andre BMW-modeller som 2-serien, 3-serien og X5 fikk alle 4 av 5.

Er BMW virkelig mer pålitelig enn Infiniti?

Pålitelighetsvurdering alene innebærer ikke alt om et kjøretøymerke. Hver individuelle bilmodell fra hvert merke har forskjellig pålitelighetsvurdering og forskjellige vanlige problemer. For å gjøre en bedre sammenligning, bortsett fra den generaliserte pålitelighetsvurderingen, la oss ta en titt på noen av de vanligste klagene fra eiere om de to merkene.

Mest problematiske Infiniti-modeller

Av 362 klager funnet på carcomplaints.com, angående Infiniti-kjøretøy, delte de mest problematiske modellene mer vanlige problemer enn du forventer.

Mest problematiske Infiniti-modeller:

 • 2000 Infiniti G35
 • 2014 Infiniti Q50
 • 2015 Infiniti Q50
 • 2017 Infiniti Q60
 • 2002 Infiniti QX4
 • 2009 Infiniti G37

Vanligste Infiniti-problemer

De vanligste problemene blant disse kjøretøyene som ble rapportert av samfunnet var:

 1. Kontroll av førersete:

Mange brukere har rapportert å miste kontrollen over førersetet med det går flatt og ikke gå tilbake til sin normale posisjon. Dette krever en total erstatning av standardsetet som resulterer i en kostnad på rundt $ 1,500.

 • Sprukket radiator og radiatorlekkasjer:

Sprukne radiatorer og radiatorlekkasjer ble oftest rapportert i QX56 Infiniti-kjøretøy og kan ende opp med å lekke overføringsvæske og skade overføringen av bilen din. I dette tilfellet vil du mest sannsynlig trenge å reparere både overføringen og radiatoren, og koste deg en forferdelig $ 4,000.

 •  Sviktende differensial:
  Aston Martin DBX Pålitelighet

Dette problemet ble oftest rapportert av drivere av 2007 Infiniti QX57. Kostnaden for å erstatte en differensial er rundt $ 2000, avhengig av land eller stat. Dette kan være det vanligste drivlinjeproblemet med Infiniti-biler.

 • Kollisjonsputesensoren fungerer ikke: 

Infiniti G37 2011-modeller har rapportert kollisjonsputesensorfeil mer enn en gang. Noen sjåfører hevder at alle G37 før 2011 har dette problemet. Dette problemet, til tross for at det ikke høres ut som noe veldig presserende å fikse, er ganske stort, siden du kan skade en passasjer hvis du har ulykken med å komme i en ulykke. Den gjennomsnittlige kostnaden for å fikse kollisjonspute snesors ligger mellom $ 5,000 og $ 6,000.

Mest problematiske BMW-modeller

Surfing over carcomplaints.com vi fant totalt 767 BMW-klager, noe som gjør dem dobbelt så mange som de av Infiniti. På den annen side, sammenligne Infiniti 20,000 solgte biler i 2019 med BMWs 2.17 millioner gjør at tallet høres ut som forholdet vipper høyt i BMWs favør.

Prisen for den verste BMW-modellen med flest klager går til 2013 BMW X5. Den 2011 BMW X5 bør heller ikke undervurderes når det gjelder å bryte ned uventet og koste deg massevis å fikse.

De dårligere modellene med lavest rapportert pålitelighet og de fleste problemer er:

 • 2011 BMW X5
 • 2007 BMW 335i
 • 2013 BMW X3
 • 2008 BMW 335i
 • 2013 BMW X5

De mest alvorlige drivlinjeproblemene alle disse har til felles blir stoppet mens du kjører, motorer når høye temperaturer og motorsvikt.

  Porsche vs. Range Rover: Pålitelighet

Vanligste BMW-problemer

Andre svært vanlige problemer som drivere har opplevd med sine BMWs inkluderer:

 1. Vann lekker ut i interiøret

Dette har skjedd oftest i 2008 BMW X5 og koster hele $ 10,000 å fikse. Og selv om dette ikke er den hyppigste reparasjonen, er den oppført her som en av de mest ubeleilige, da det kan skade interiøret, noe som får reparasjonskostnadene til å sveve med hver dag igjen ubemerket.

 • Feil elektronikk

Siden BMW ofte innoverer når det gjelder elektronikk og funksjoner, opplever du ofte feil. Noen modeller rapporterer for eksempel ofte at elektriske vinduer ikke lukkes eller åpnes. Den første tingen å sjekke om noe sånt skjer med BMW-en din er sikringsskapet til bilen din. Reparasjonskostnadene varierer sterkt.

 • Beryktet kjølevæskesystem

BMWs kjølevæskesystem er beryktet for sine høye krav. Hvis du ikke bruker anbefalt frostvæske, kan du mest sannsynlig forkorte levetiden til kjøretøyet ditt med halvparten. Mange unngår å kjøre BMWs ut av garantien av samme grunn.

Hvis kjølevæskesystemet svikter mens du er på veien, vil du mest sannsynlig ende opp med å vente der lenge. Disse problemene oppstår vanligvis med kjøretøy som kjører mer enn 80,000 MILES og kan koste hvor som helst mellom $ 750 for mindre lekkasjer til $ 1500 for store problemer.

 •  Oljelekkasjer og lekkende oljefilterpakninger

Til tross for at dette ikke er en veldig kostbar reparasjon, (bare noen få hundre dollar), kan dette være det vanligste du vil oppleve hvis du holder deg til en BMW i mer enn 100,000 miles. Ventilene og hettene er laget av plast, noe som fører til at de sprekker under høye temperaturer og til slutt lekker.

  Hvilken BMW har en V6-motor?

Endelig dom

På slutten av dagen får du velge. BMWs reparasjoner er litt dyrere enn Infiniti og begge bilene har et beryktet rykte for pålitelighet. Mange sier at de ikke vil kjøre en tysk bil hvis den er utenfor garantien, men det avhenger i stor grad av modellene, da det er noen BMWs som regelmessig kjøres i mer enn 200,000 miles.

FAQ

Er Infiniti biler bedre enn Lexus og BMW?

Både Lexus og BMW har en tendens til å være litt mer pålitelige enn Infiniti. På den annen side har Infiniti en fantastisk design og luksuriøs følelse. Hvis pålitelighet er problemet som hindrer deg i å kjøpe kjøretøyet, kan du gå for en modell med en bevist rekord, som FX35.

Kommer Infiniti-produksjonen til å vare?

Det er mange spekulasjoner om at Nissan eide Infiniti merkevare vil gå ut av virksomheten innen tidlig 2030 siden de nylig har mistet mer enn 10 prosent av salget i det amerikanske markedet. Bare i 2019 leverte de færre enn 20.000 biler over hele verden, sammenlignet med BMWs fantastiske over 2 millioner solgte biler.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter