Vanlige Ford 7.3 Godzilla problemer

De siste årene er vi vitne til at bilindustrien sakte beveger seg bort fra tradisjonelle forbrenningsmotorer til fordel for hybridisering og elektrifisering som til slutt skal føre til fremtiden for avkarbonisert transport. Hver bilprodusent der ute churning ut elbiler, hybrider, og nedskalerte motorer fordi de vet at det er fremtiden.

Ford er imidlertid ennå ikke klar til å forlate den mektige store forskyvningsmotoren, og de utvikler fortsatt noen av verdens største motorer. 7.3L Ford V8 er sannsynligvis en av, om ikke den største forskyvningsmotoren som for tiden kan kjøpes i noen ny bil i verden. Det er virkelig en imponerende motor, men den er ikke perfekt.

De vanligste 7.3L Godzilla-problemene er knyttet til tennpluggledningene, høye nivåer av oljeforbruk, problemer med timingsystemet og sylinderscoring. Vi må også nevne at gass kjørelengden 7.3L får er morsom for en 2022 modell, men det er noe å forvente fra en motor så stor som denne.

Alt i alt er 7.3L en imponerende motor som sannsynligvis kommer til å bli den siste enorme motoren vi noen gang kommer til å se i en masseproduksjonsbil.  Få det mens du kan fordi disse ikke kommer til å være rundt mye lenger.

Ford 7.3L V8 – Problemer med tennpluggledninger

Tennpluggens ledningssele er designet for å koble tennpluggene til tennspolene.  Dette gjøres for at tennspolene skal sende strøm til tennpluggene i Orde r forå skape en gnist.  Spesielt eldre 7.3L V8-motorer, men til og med noen nyere, ser ut til å lide av misfiring som kan spores til en defekt tennpluggledningssele.

Den gode nyheten er at dette kan løses relativt enkelt, og at det ikke koster så mye penger å fikse. Den dårlige nyheten er at hvis ledningsnettet svikter helt, vil det ikke kunne sende strøm til pluggene som vil gjøre bilen helt ugjennomtrengelig.  Du kan få en 3rd parti ledninger sele som ser ut til å løse dette problemet helt.

  Vanlige problemer med Renault Sandero

Ford 7.3L V8 – Problemer med oljeforbruk

En så stor motor som denne trenger mye motorolje til kjøling, smøring og rengjøring. Imidlertid har mange eiere rapportert at 7.3 liker å brenne mye olje, kanskje til og med litt for mye. Dette betyr at du bør erstatte oljen din raskere enn anbefalingene sier for å være 1000% sikker på at motoren din ikke vil lide  av mangel på olje.

Hvis det gjør det, kan mangel på motorolje ødelegge en motor helt. Motoren din kan overopphetes, den kan misfire, den kan stoppe, og den kan til og med ødelegge seg helt . Hold derfor alltid øye med oljestiksen fordi du må være 100% sikker.

Ford 7.3L V8 – Problemer med timingsystemet

7.3L V8 leveres med et system som heter «Variabel timing» som er designet for drivstoffbesparelse. Gitt det faktum at denne behemoth av en motor bruker mye drivstoff, er ethvert system som dette virkelig et flott tillegg. Det er trygt å si at systemet spiller en stor rolle i å levere bedre drivstoff kjørelengde, men det virker som om det ikke er det mest pålitelige systemet der ute.

Den dårlige nyheten er at dette systemet er en del av bilens timingsystem som består av timingkjeden og strammeren som er avgjørende for at motoren skal kunne fungere. Noen eiere har klaget over at disse svikter på grunn av variabel timing som kan ødelegge motoren helt.

  Jeep Cherokee 2.8 crd problemer

Ford 7.3L V8 – Sylinder scoring problemer

Noen eiere har klaget over at 7.3L V8 noen ganger lider av sylinderscoring som er forårsaket av en ødelagt stempelring. De sier også at disse problemene kan spores til den forurensede innsiden av stemplene eller til og med dårlig smøring av motoren.

En ødelagt stempelring kan være et katastrofalt problem, så det må håndteres så snart som mulig. Det gode er at dette problemet ser ut til å være ganske isolert, men det er alvorlig nok til at det blir nevnt i denne artikkelen.

Ford 7.3L V8 – Problemer med gass kjørelengde

Dårlig gass kjørelengde skyldes ikke et mekanisk problem, men snarere det faktum at motoren rett og slett er for stor. Ford sier at du bør få 10-15MPG fra denne motoren, men mange eiere oppgir at 5-10MPG er et mye mer sannsynlig scenario.

Dette betyr at 7.3L V8 er en av de minst drivstoffeffektive motorene du kan kjøpe akkurat nå, om ikke minst drivstoffeffektiv ut av dem alle. Dette kommer med territoriet som du rett og slett ikke kan gjøre en motor så stor som denne økonomiske.

Delen Vanlige spørsmål

Er det fornuftig å kjøpe en 7.3L Ford?

På 430hp kan ingen si at 7.3L V8 er svak, men alle kan si at 430hp for en 7.3L V8 er morsom. For en flekk av kontekst kom Mercedes ut med en 2.0L 4-sylindret turboladet motor som stort sett er på nivå med 7.3L V8 selv om den er mindre enn halvparten av størrelsen.

  Alt om 2023 Ford Ranger Wildtrak

Dette stiller spørsmålet om gjør det til og med fornuftig å kjøpe denne motoren i 2022? Økonomisk gir det liten eller ingen mening å kjøpe det. Imidlertid, hvis du liker det og ikke bryr deg om effektivitet, så gå for det.

Er 7.3L Ford pålitelig?

Selv om 7.3L V8 er for stor, too svak og for ineffektiv, kan ingen kritisere den for å være upålitelig. Noen sier til og med at 7.3L V8 er den mest pålitelige Ford-lastebilmotoren du kan få, og jeg pleier å være enig.

Hvis du tar godt vare på det og løser alle de små problemene med det, holder du det i godfortrolig, det er ingen grunn til at denne motoren ikke skal kunne krysse 300.000 miles.

Hvor mye kan du taue med en Ford 7.3L V8?

Mange tror at 7.3L V8 fra Ford er en motor som har få ulemper, men mange ulemper. En av de mest imponerende tingene med 7.3L V8 er imidlertid at den kan slepe 19,500 pund, noe du absolutt ikke kan gjøre med en tilsvarende drevet Mercedes 2.0L turbocharged 4-sylinder.

Vanlige feil, problemer og svakheter.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter