Vanlige problemer med Ford F-150 Lightning

Ford F-150 Lightning problemer & feil

Ford F150 Lightning er den aller første Ford elektriske pickupen, og Ford begynte å sende de aller første modellene for omtrent en måned eller to siden. Ford har klart å pakke inn ganske mange ting i F150 Lightning som gjorde lastebilen spesiell sammenlignet med de fleste andre elektriske pickuperpå markedet.

Når det gjelder pålitelighet, er det vanskelig å vurdere hvor pålitelig F150 Lightning er fordi den nettopp kom ut.  Uansett var det allerede ganske mange tilbakekallinger for F150 som virkelig er verdt å snakke om. Alt i alt har elbiler en tendens til å være mer pålitelige enn ICE-biler fordi de ikke er så komplekse. Det virker som om F150 Lightning holder seg veldig bra til dette punktet.

Det første problemet med F150 Lightning er tilgjengelighet som Ford aldri forventet at F150 Lightning skulle være så populært som det er. Det andre problemet er at Ford ikke tilbyr det utvidede batterialternativet for Lightning Pro-modellen, da det alternativet bare er tilgjengelig for de som kjøper flåtekjøretøy.

Et annet problem med F150 er de sprø markeringsforhandlerne som tar betalt for F150 Lightning-modeller.  Det er også verdt å nevne at de fleste funksjonene som virkelig definerer hele appellen til F150 Lightning er valgfrie og dyre.

Ford F150 Lightning – Etterspørsel

Da Ford først viste frem F150 Lightning, forventet de at bilen skulle aksepteres, men de trodde også at en elektrisk F150 ikke kommer til å imponere de mer lojale og eldre kundegruppene.  Spesielt de som er vant til å eie diesel F150-modeller og de som bruker dem som arbeidshester. Alt dette betydde at Ford prøvde å forestille seg hvor mange som ville ønske å kjøpe F150 Lightning og bestemme hvor mange eksempler de kommer til å gjøre hvert år.

  Vanlige problemer med Peugeot 307

Ford tok feil på denne da F150 Lighting overgikk allesforventninger , og Ford fikk mange flere reservasjoner for lastebilen, så mye at de ikke kommer til å kunne produsere så mange F150 Lightning-modeller på en stund. Ford har sagt at de investerer $ 850 millioner for å øke produksjonen av F150 Lightning som forhåpentligvis vil være nok for rundt 80,000 XNUMX enheter per år i motsetning til 40,000 XNUMX.

Ford F150 Lightning – Utvidet batteripakke

Ifølge en pressemelding fra Ford koster F150 Lightning-oppstillingen av fire forskjellige trimnivå. Startnivå PRO F150, XLT, LARIAT og range-topping PLATINUM.  Ifølge innledende rapporter er de fleste interessert i å kjøpe PRO-modellen på startnivå, da den tilbyr de fleste funksjoner enn gjennomsnittlig Ford F150-eier ønsker.

Imidlertid er det stort settingen som ford kommer til å reservere det utvidede batterialternativet for bare de tre høyeste trimnivåene. Dette betyr at du ikke kan kjøpe en Ford F150 Pro-modell med den utvidede batteripakken, noe som betyr omtrent 120 kilometer ekstra rekkevidde. Det største problemet er faktisk at Ford tilbyr den utvidede batteripakken for Pro-modellen, men bare for de som kjøper dem som flåtekjøretøy.

Ford F150 Lightning – Forhandlermarkeringer

Når en helt ny populær bil når det amerikanske markedet, skjer to ting. For det første øker de første modellene i verdi, og de kan enkelt selges fordi etterspørselen er mye høyere enn forsyningen. For det andre er forhandlere klar over dette, og når de får noen få modeller, er de tilbøyelige til å belaste dumme påslagspriser for å tjene noen raske dollar på grunn av innledende forsyningsmangel.

  Vanlige problemer med Renault Scenic

Dette er ikke for stort problem hvis du må betale et lite beløp over klistremerke for å være en av kundene , da du er klar over at bilen beholder verdien godt uansett. Imidlertid. Det er mange rapporter som streifer rundt på internett at noen forhandlere belaster en 50% markering eller enda mer på F150 Lightning, noe som gir liten eller ingen mening. For det somer verre, gjør de fortsatt det selv etter at de ble fordømt av administrerende direktør i Ford Automobiles.

Ford F150 Lightning – Valgfrie funksjoner

Vi er alle klar over hvordan bilindustrien fungerer, og at valgfritt utstyr er der de fleste bilprodusenter tjener mest penger. Dette er grunnen til at noen merker som Porsche belaster deg uanstendige mengder penger på valgfri utstyrsom kommer som standard i biler som Toyota RAV4.  Porsche har imidlertid den største fortjenestemarginen per bil i hele bilindustrien, blant annet på grunn av dette.

Ford F150 vi alle ser på reklamer og reklametavler er en med stort sett alle funksjonene lagt til den. Hvis du sammenligner en relativly barebone F150 Lightning med range-topping-modeller, virker de ikke engang som de samme modellene.  Som sådan, hvis du vil ha den sanne opplevelsen, må du betale mye penger for valgfritt utstyr.

Delen Vanlige spørsmål

Bør jeg kjøpe Ford F150 Lightning?

Ford F150-lynet overrasket verden fordi det tilbyr funksjoner ingen av oss virkelig forventet. De første rapportene sier at F150 fikk en mye bedre mottakelse enn noen trodde det ville fordi den er unik og autentisk, men fortsatt en Ford F150 som er den bestselgende bilen i USA en stund nå.

  Alt om 2023 Ford F-250

Som sådan, hvis du elsker lette lastebiler og duvil ha en EV, kan du kjøpe F150 Lightning og drepe to fugler med en stein. Dette betyr at F150 Lightning virkelig er verdt det, og du bør vurdere det.

Hvorfor gjorde Ford F150 Lightning?

Ford kom først ut med Ford Mustang Mach-E og mottakelsen av Mach-E var veldig bra. Grunnen til at Ford bestemte seg for å foreta en elektrisk pickup er at de ønsket å være den første og fordi de eier den bestselgende pickupen der ute.

F150 Lightning betyr noe fordi det når en gruppe mennesker som i utgangspunktet ikke er interessert i å kjøpe elektriske biler.  Vi må huske på at amerikanske kunder elsker pickuper, så det gir mye mening for Ford å lage en elektrisk pickup.

Hva er så spesielt med Ford F150 Lightning?

Ford F150 Lightning tilbyr noen virkelig innovative løsninger som aldri ble sett før. Til å begynne med kan F150 Lightning drive en hel husholdning i noen dager takket være strømdelingsalternativer. For det andre er F150 Lightning den mest praktiske pickupen noensinne fordi den tilbyr to store lagringsplasser.

Vanlige feil, problemer og svakheter.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter