Vanlige problemer med Mercedes E220

Mercedes E220 Problemer

Mercedes E220 er inngangsnivå Mercedes Benz E-klasse modell som vanligvis bruker enten en 2.0L 4-sylinder for nyere modeller eller en 2.2 L 4-sylinder for eldre E-klasse modeller.  Noen mener at en E-klasse ikke bør kjøpes hvis den ikke kommer med minst en 6-sylindret motor, mens andre mener at 4-sylinderen er perfekt.

En 4-sylindret motor koster mindre å kjøre, den bruker ikke nesten like mye drivstoff, den er lettere og rimeligere å fikse i de fleste tilfeller. Imidlertid føles en 6-sylindret motor mer passende for en mellomstor luksus sedan fordi den tilbyr en mer betydelig, kraftigere kjøreopplevelse.

I dag er Mercedes 4-sylindrede motorer mer enn i stand til å tilby oppover 200hp, men en 6-sylindret Mercedes tilbyr vanligvis rundt 300hp.  Alt i alt har E220-modelllinjen en tendens til å lide av  trykkkoblingsbøsser, differensiallekkasjer, grov suspensjon, potensiell overoppheting og den generelle mangelen på kraft.

E220 er imidlertid inngangsnivå Mercedes E-klasse og de fleste E220-modeller er kjøpt av drosjesjåfører som faktisk er et godt tegn på at motoren i E220 er pålitelig. E220 er noe av et standard motoralternativ for en drosjesjåfør, og mange av disse er kjent for å vare hundretusenvis av kilometer.

Skyvekoblingsbøssing sprekker

Mercedes E220 kommer med en smart måte å få fjæringen til å føles mer raffinert og mer sammenhengende ved å fylle fronthylsene med en spesiell olje som har en tendens til å redusere den generelle shakiness og vibrasjoner forbundet med kjøring på mindre enn ideelle veier.  Imidlertid er disse foringene kjent for å sprekke etter en stund, noe som betyr at de danner lekkasjer.

Dette fører vanligvis til en bouncier tur som har en tendens til å gradvis bli verre før du da er i stand til å legge merke til det. Dette fører også til økte nivåer av dekkslitasje, så sørg for å være oppmerksom for ikke å skape flere problemer.

  Er Mercedes SLK en jentebil?

Differensiallekkasjer

Som tidligere nevnt er E220 go-to-motoren for de fleste drosjesjåfører i Europa, og Mercedes er klar over det. Derfor har de en tendens til å overengineere disse motorene til å være arbeidshester og vare lenge, men det betyr ikke at de ikke er utsatt for problemer som stammer fra dårlig vedlikehold.

Et vanlig problem knyttet til manglende vedlikehold på E220-modeller med høy kjørelengde er en lekk differensial.  Hvis differensialen begynner å lekke, vil det sannsynligvis trenge en re-seal eller en fullstendig boligutskifting hvis problemene er mer alvorlige.

Grov suspensjon

Både foringene og kuleleddene er et kjent vanlig problem for de fleste E-klasse-modeller der ute. Mercedes prøver sitt beste for å lage en overlegen komfortabel bil som ikke nødvendigvis betyr å lage det mest pålitelige fjæringssystemet.

Noen AIRMATIC luftfjæringsmodeller er kjent for å lekke fra tid til annen, spesielt hvis de ikke opprettholdes riktig. Selv de eldre modellene med pneumatiske selvnivellerende fjæringssystemer er kjent for å oppleve alle slags problemer som til endelig fører til at bilen sagging til den ene eller den andre siden.

Overoppheting

Det var ganske mange Mercedes E-klasse modeller som har vært en del av minst en enkelt overoppheting problemet. Problemer som disse er mer vanlige med en mindre motor som 2.2L 4-sylinder fordi de noen ganger trenger å jobbe hardere for å oppnå samme effektnivå som en 6-sylindret.

  Hvilken Mercedes har de beste og mest komfortable setene?

Hvis du parer det med en defekt vannpumpe, er sjansen stor for at E220 kommer til endelig å overopphetes. Som sådan, sørg for  å holde øye med temperaturmåleren.

Mangel på makt

En Mercedes E-klasse er en mellomstor luksus sedan som konkurrerer med slike som BMW 5-serien og Audi A6. Alle disse tre bilene blir vanligvis bought med 6-sylindrede motorer fordi en 6-sylindret motor er mye mer passende for en så stor og tung bil.

Selv om moderne Mercedes 4-sylindrede motorer er i stand til å skyve langt utover 200hp, er de fortsatt ikke så potente eller morsomme å kjøre som en 6-sylindret motor. De har en tendens til å mangle strøm og er ikke så gode for forbikjøringsformål som 6-sylindrede motorer er. Videre er en 6-sylindret motor roligere og noen ganger enda mer økonomisk avhengig av hvor og hvordan du kjører.

Delen Vanlige spørsmål

Er Mercedes E220 den beste E-klasse varianten?

Mercedes E220 er bilen å kjøpe hvis du vil senke de totale eierkostnadene, og du bryr deg ikke om å kjøre den beste og glatteste motoren der ute. Som tidligere nevnt er de fleste E220-modeller kjøpt for arbeidsformål, noe som betyr at de har en tendens til å krysse noen hundre tusen miles i løpet av livet.

De er ikke de kraftigste, heller ikke de mest raffinerte, men de har en tendens til å koste mindre å kjøre både fordi de bruker mindre drivstoff og fordi de er billigere å forsikre. This 4-sylindrede motor er tilgjengelig for pengebesparende formål og er ikke på langt nær det beste og mest raffinerte kraftverket for en bil så stor som E-klasse.

  Vanlige problemer med Fiat 124 Spider

Leveres E220 med AWD som standard?

Mercedes E220 leveres ikke med et firehjulsdriftssystem  som standard fordi AWD-systemet er mer skreddersydd for avanserte E-klasse modeller. Det betyr ikke at du ikke er able å oppgradere til AWD-systemet, men heller at det ikke kommer som standard, og at de fleste har en tendens til å hoppe over det.

4MATIC-alternativet har en tendens til å koste rundt $ 2000, noe som betyr at du nesten kan oppgradere til en høyere E-klasse for det beløpet, noe jeg alltid vil gjøre.

Er E220 komfortabel og raffinert?

Selv om E220 er billigere, tregere og ikke på langt nær så kult, betyr det ikke at den ikke er raffinert eller komfortabel.  En 6-cylidner er faktisk mer raffinert og roligere, men forskjellene er ikke store. De fleste som ikke bryr seg om biler, vil ikke kunne merke forskjellen uten å påpeke det.

Det er bare det faktum at en 6-sylindret motor passer karakteren til E-klassen litt bedre. Selv om vi kan nyte større motorer i større biler, bør vi absolutt gjøre det.

Vanlige feil, problemer og svakheter.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter