Mercedes E220 – Alt du trenger å vite

Mercedes E220

Mercedes E220-modellen er motorvalget for de fleste verdiorienterte Mercedes E-klasse kjøpere. Alle nyere E-klasse modeller leveres med en 2.0L 4-sylinder under E220 navneskilt.  Alle E220-modeller tilbyr minst 190hp i disse dager som anses som underbemannet eller tilstrekkelig, avhengig av hvem du spør.

Uansett vil du sannsynligvis dra nytte av den økte effektiviteten forbundet med en 4-sylindret motor. De fleste drosjesjåfører har en tendens til å velge E220-modellen fordi den er kjent for å vare hundretusenvis av kilometer uten å trenge store overhalinger.

E220-modellen er noen ganger kjent for å lekke olje, og suspensjonen av E220 kommer med noen få advarsler, spesielt i en høyere kjørelengdemodell.  Overoppheting på grunn av overarbeid og en potensielt defekt vannpumpe er også kjent for å gjøre E220 litt hodepine.

Uansett, hvis du tar godt vare på E220, bør du ikke bekymre deg så mye. Utstyrslisten med E220 er ikke så betydelig som den er i noen avanserte E-klasse-modeller, men du kan oppgradere den gjennom et utall Mercedes-valgfrie utstyrspackages.

Mercedes E220 – Kraftverket

Mercedes E220-typeskiltet refererer til en 2.0L gassmotor som er i stand til å levere rundt 200hp og 300Nm dreiemoment.  Alle nyere E220-modeller leveres med en automatisk girkasse, men noen eldre E220-modeller  var til og med tilgjengelige med en håndbok, spesielt i Europa.

E220-motoren er kjent for sin holdbarhet og effektivitet, og det er derfor den ofte brukes til de fleste drosjebiler i Europa. Mercedes tilbyr også en 220-dieselmotor som er en av de mest populære motorene i Europa, spesielt for C-klassen.

Uansett bør denne motoren kunne vare lenge hvis du tar godt vare på den. De fleste Mercedes-kunder foretrekker faktisk en 6-sylindret i en bil så stor som E-klasse, men hvis du er en mer verdiorientert kunde som setter pris på effektivitet fremfor grunt, er E220 det beste valget av gjengen.

  Hvilken Mercedes har Hyperscreen?

Mercedes E220-modeller kommer som RWD-biler fra fabrikken, men du kan betale ytterligere $ 2,000 i gjennomsnitt hvis du vil ha 4MATIC AWD-systemet.

Mercedes E220 – Design og karosseri

Mercedes E220 er ganske lik ser på alle de andre ikke-AMG E-klasse modeller som betyr at identifisere E220 modeller fra høyere opp modeller er bare mulig ved lyd og navneskilt på baksiden. Dette fungerer til fordel for E220-kunder fordi du i utgangspunktet får den samme visuelle pakken for mindre penger.

Du kan oppgradere til mer premium trim nivåer som inkluderer Avantgarde, Classic, Premium, Sport, Luxury, Elegance eller AMG trims avhengig av E-klasse generasjon.  De fleste anser AMG-modellene for å se best ut fordi de inkorporerer en mer aggressiv og sofistikert design samtidig.

Som tidligere nevnt, hvis du avmerker en E220-modell, er det ganske vanskelig å vite om E-klassen du ser på er en 6-sylindret eller en 4-sylindret modell. En annen måte å fortelle er å se på tailpipes fordi 6-cylinder Mercedes-modeller har en tendens til å ha rør på begge sider.

Imidlertid ser den nåværende trenden i bilindustrien ut til å presse falske eksossystemer som praktisk talt opphever denne formen for identifikasjon også.

Mercedes E220 – Effektivitet og praktisk

Mercedes E220-modellen er verdimesteren fordi den tilbyr den beste kjørelengden av alle E-klasse modeller. Dette er imidlertid bare tilfelle hvis du ikke skyver din 4-sylindrede E-klasse for mye fordi i så fall er en 6-sylindret E-klasse faktisk mer økonomisk.

  Den billigste måten å erstatte en Mercedes-nøkkel på

Men hvis du vil ha den mest økonomiske E-klasse-modellen, bør du fokusere oppmerksomheten på E220 CDI dieselmodeller hvis de er tilgjengelige for kjøp.  Praktiskmessig spiller det ingen rolle om du velger E220 eller en annen E-klasse-variant der ute fordi de alle er like pålitelige.

Mercedes E220 – Vanlige problemer og pålitelighet

Mercedes E220-motoren er laget for å vare lenge hvis du tar godt vare på den. Dette betyr å  vedlikeholde bilen og motoren når det er nødvendig. Hvis du gjør dette, vil du kunne nyte E220 i lang tid.

Disse motorene er noen ganger kjent for å lekke olje og er noen ganger kjent for overoppheting, spesielt hvis du presser dem veldig hardt. Noen generasjoner i E-klasse er kjent for å tilby en defekt vannpumpe som bare akselererer dette problemet.

Alt i alt er E220 en pålitelig bil fordi den er laget for å vare. Hvis en diesel 220 CDI-variant er tilgjengelig for deg, bør du kjøpe den fordi den tilbyr mer enn de 220 bensinversjonene som finnes i de fleste E-klassemodeller, bar de nyere.

Delen Vanlige spørsmål

Er Mercedes E220 nok?

Hvis du vil ha en ekte Mercedes E-klasse opplevelse, bør du oppgradere til en 6-cylinder motor fordi en 6-sylindret motor føles mer naturlig og er mye mer potent. Imidlertid, hvis du ikke bryr deg om strøm og du vil nyte bilen din så ofte som mulig, vil 4-cylinder-motoren sannsynligvis være et bedre valg fordi det er billigere å kjøre.

  Mercedes AMG CLS 63 S - Svakheter, driftssikkerhet & pålitelighet

Du trenger ikke en 6-sylindret motor i seg selv for å kunne nyte en Mercedes på riktig måte fordi en ekte Mercedes-opplevelse krever mer enn det. Hvis du er verdiorientert, er det bedre å velge en 4-sylindret motor og bruke de ekstra pengene på tilleggsutstyr som er nødvendig for hver enkelt modell.

Er Mercedes E220 underbemannet?

Mercedes E220-modeller har en tendens til å tilby rundt 200hp som er tilstrekkelig for noen, men underbemannet for andre. En mellomstor luksus sedan føles faktisk mye mer betydelig med en 6-cylinder motor, men en 6-sylindret motor er ikke mye kraftigere enn det.

Hvis du virkelig vil ha en kraftig E-klasse, må du velge AMG 6-cylinder-motorer eller enda bedre, AMG V8s.

Kommer alle fremtidige E-klasse-modeller til å bruke 4-sylindrede motorer?

Bilindustrien går over til en mer bærekraftig og miljøvennlig fremtid, noe som betyr at nedbemanning og tvungen induksjon sannsynligvis vil omfatte alle nyere modeller. Den nye C-klasse er nå bare tilgjengelig med 4-sylindrede motorer, selv C63 AMG som var kjent for sin 8-sylindrede motor.

Det er svært usannsynlig at den nye E63 kommer til å bruke en 4-sylindret, men resten av rekkevidden vil sannsynligvis være basert på en 4-sylindret hybrid eller mild hybridmotor.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter