Vanlige problemer med Mercedes S-klasse W221?

Mercedes-Benz S-klasse W221 er blant de mest avanserte Mercedes-modellene på markedet. Men som alle Mercedes har den noen vanlige problemer som du bør vite om før du kjøper denne luksuriøse bilen. Så, hva er problemene med Mercedes S-klasse W221?

De vanlige problemene med Mercedes S-klasse W221 inkluderer luftfjæringssvikt, overføringsfeil, vindusutfordringer, skjøre høydesensor, kollisjonsputesvikt for kollisjonsputer, hjelpebatteriproblemer, forsterkerproblemer, A / C-blåserfeil og mange andre. Hvis du planlegger å kjøpe Mercedes S-klasse W221, bør du være klar til å håndtere de fleste av disse problemene. 

Totalt sett er Mercedes S-klasse W221 blant de mest pålitelige Mercedes-modellene gjennom tidene. Produsert mellom 2005 og 2013, er denne bilen etterfølgeren til Mercedes S-klasse W220 og forgjengeren til Mercedes S-klasse W220. Ulike Mercedes-kabinetter leveres med forskjellige eller mer avanserte funksjoner fra etterfølgerne. 

Vanlige problemer med Mercedes S-klasse W221

Hvile

Som de fleste Mercedes-modeller, kan du forvente at rust er et av hovedproblemene du vil møte. Hvis din Mercedes S-klasse W221 har eksistert en stund, kan du begynne å legge merke til på gulvet i bilen, bak nummerskiltet og nederst på dørene. Det er viktig å takle rust før det ødelegger bilen din. 

Kompressor for luftfjæring 

Mercedes S-klasse W221 leveres med luftfjæring. Luftkompressoren er imidlertid i hjertet av luftfjæring. Denne funksjonen spiller en viktig rolle i å heve og senke bilen. Så hvis det svikter eller slites ut, kan det hende det ikke klarer å skape nok press til å heve bilen. Som et resultat vil bilen din falle til bakken. 

  Mercedes AMG E63 S - Svakheter, driftssikkerhet & pålitelighet

Den gode nyheten er at dette kan gjøres korrigert ved å erstatte luftkompressoren. I motsetning til tidligere der luftkompressorer var veldig kostbare, kan du finne en online til rundt $ 150. Det er også enkelt å bytte ut denne delen, og du kan gjøre det hvis du har noen motoriske DIY-ferdigheter. 

Ekstra batteri 

Denne Mercedes-modellen leveres med to batterier. Den har hovedbatteriet som starter motoren og hjelpebatteriet som kjører flere elektronikk i kjøretøyet. Siden denne bilen også er utstyrt med en elektronisk girkasseskifter, kan hjelpebatteriet brukes til å sette bilen i parken hvis hovedbatteriet svikter. 

Etter å ha brukt ekstrabatteriet i noen tid, vil dette batteriet mislykkes. Dette skjer vanligvis for Mercedes S-klasse W221 som har dekket mer enn 100,000 miles eller 6 år. Alt du trenger å gjøre er å bytte ut batteriet og få alt til å fungere jevnt. 

Feil ved overføring 

Bortsett fra de ovennevnte problemene, er et annet vanlig problem som Mercedes S-Klasse W221 eiere vil møte en mislykket overføring. Dette problemet er imidlertid mer vanlig i W221 pre-facelift-modeller laget mellom 2007 og 2009. Feilen skyldes normalt elektronikken i 722.9 7-trinns automatiske girkasser. 

Problemet kan kommer fra transmisjonskontrollenheten, lederplaten eller ventilhuset. Hvis en av disse overføringsdelene svikter, vil den sende bilen i slapp modus og overføringen vil ikke lenger skifte. Likevel er det ganske tungvint og kostbart å erstatte transmisjons- eller ventilkroppen. 

Problemer med vinduer 

Et annet vanlig problem som du sannsynligvis vil møte med Mercedes W221 er et vindu som ikke blir hevet eller senket. I de fleste tilfeller er det på grunn av enten en dårlig vindusregulator eller en mislykket modul. Finn ut hva som er årsaken, og erstatt den riktige delen for å unngå et slikt problem.  

  Vanlige problemer med Audi TT RS

Vinduet vanlig er systemet som flytter vinduet opp og ned, mens vindusmodulen er systemet som styrer vindusoperasjonen. 

Forsterker problemer 

Forsterkeren er også et annet vanlig problem som Mercedes W221 står overfor. Hvis denne delen mislykkes, vil ting som bilens radio slå seg på, men du vil ikke høre noen lyd. COMAND kan også mislykkes i å dreie, og batteriet kan tømmes når bilen er parkert. Bytt den umiddelbart for å unngå å ha slike utfordringer. 

Air suspensjon kollisjonspute feil 

Dette problemet er ikke bare vanlig med Mercedes S-klasse W221, men alle de andre Mercedes chassis. Hvis Benz passerer 100 000 miles-merket, må du være klar til å håndtere en mislykket eller upålitelig kollisjonspute. Dessuten er dette problemet vanlig for bysjåfører eller folk som bruker dårlig vedlikeholdte veier. 

FAQ

Er Mercedes S-klasse W221 pålitelig?

Ja, Mercedes S-klasse W221 er en pålitelig bil. Men som de fleste Mercedes-Benz-modeller, kan du forvente å bruke mye når det gjelder reparasjon og vedlikehold. Kostnadene ved reparasjon og vedlikehold vil til og med gå lenger opp etter at du har truffet over 100 000 miles. 

Er S-Klasse-modellen dyr å vedlikeholde?

Siden denne modellen kommer med mer avanserte funksjoner enn Mercedes C-klasse eller E-klasse, forventer du at det skal være veldig dyrt å vedlikeholde. Det er imidlertid noe mer pålitelig enn Mercedes A-klasse og C-klasse. Totalt sett vil du bruke mer penger på å vedlikeholde denne bilen når den går tom for garanti. 

  Mercedes C350e - Alt du trenger å vite

Hvilket år er Mercedes W221? 

Mercedes-Benz S-Klasse W221 ble produsert mellom 2005 og 2013. Mens andre Mercedes-anlegg rundt om i verden kunne produsere denne modellen fra 2006 til 2013, startet Canada og USA produksjonen fra 2007 til 2013. Denne bilen har monteringsanlegg i Tyskland, Mexico, Egypt, Malaysia og Indonesia. 

Har alle Mercedes S-klasse de samme problemene? 

Nei, selv om de fleste Mercedes-Benz-modeller deler de fleste problemene som rust, fjæring, vindusregulatorer, luftmatiske deler og overføringsproblemer, er noen problemer forskjellige fra modell og produsentår. Så før du kjøper en bestemt Mercedes-modell, finn ut hvilke problemer bilen står overfor. 

Konklusjon 

Nå som du vet hvilke problemer Mercedes S-klasse W221 står overfor, er det viktig å være på utkikk og endre dem i god tid. De fleste problemene som vi har diskutert ovenfor vises vanligvis etter at din Mercedes S-Klasse W221 har dekket over 100k miles. 

Med regelmessig inspeksjon og opprettholdelse av planlagt service, bør bilen din være i god stand for det meste av eierskapet. 

Vanlige feil, problemer og svakheter.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter