Mercedes C350e – Alt du trenger å vite

Mercedes C350e

Mercedes C350e var i produksjon mellom 2015 og 2018 og er nå en veldig konkurransedyktig bil i det brukte luksusbilmarkedet.  C350e bruker en 2,0 L 4-sylindret turboladet direkteinjeksjonsmotor  sammen med en elektrisk motor for å øke effektiviteten, ytelsen  og miljøvennligheten.

Utformingen av W205 C350e er mer eller mindre identisk som med alle de andre W205 C-klasse modellene, noe som betyr at den ser slank, stilig  og ønskelig ut. Interiøret i W205 har alderen godt, noe som betyr at det fortsatt ser like bra ut som det gjorde den dagen det kom ut.

C350e er også en anstendig pålitelig bil, men den opplever problemer med MAF-sensoren, girkassen, kamakseljusteringsspolen og elektronikken i bilen. Alle disse er relativt vanlige, men de er ikke så problematiske, noe som betyr at det er enkelt og billig å fikse dem i de fleste tilfeller.

Verdimessig tilbyr C350e mye med tanke på at den nå har avskrevet ganske mye, noe som gjør den til en veldig konkurransedyktig bil på det brukte hybrid luksus sedan markedet. C350e er like praktisk som den vanlige C205, bortsett fra lasteområdet som er redusert for å huse batteriene.

Mercedes C350e – Drivverket

Et av de viktigste salgsargumentene til Mercedes C350e er drivverket fordi C350e er en plug-in hybrid. Den 2,0 L 4-sylindrede turboladede motoren tilbyr 211hp og 258 lb-ft dreiemoment kombinert med den elektriske motoren som gjør den kraftigere enn de fleste W205 C-klasse modeller.

Denne motoren er paret til en 7G-Tronic 7-speed automatisk kraftoverføring som er i stand til å overføre strømmen til bakken uten problemer. Takket være 4MATIC AWD-systemet er C350e rask, stabil og effektiv, noe som gjør denne drivlinjen til det søte stedet i W205-serien.

  Bør jeg kjøpe en Tesla eller en Mercedes?

Det er også verdt å nevne at Mercedes sier at C350e er i stand til å returnere imponerende 112MPG takket være tillegg av hybrid drivlinje. C350 avgir mindre enn 50 gram CO2 per 100 kilometer, noe som gjør dette til et veldig miljøvennlig drivverk også.

Det er trygt å si at C350e kombinerer de aller beste aspektene ved en hybrid drivlinje. C350e er kraftig, effektiv, stillegående og miljøvennlig, noe som betyr at den perfekt skildrer Mercedes luksusfilosofi.

Mercedes C350e – Design og chassis

W205 C350e følger mer eller mindre samme designbane som alle de andre W205 C-klasse modellene, noe som betyr at den ser staselig, stilig og raffinert ut. Takket være avanserte Mercedes multi-beam LED-frontlykter ser facia av C350e like moderne ut som moderne biler får.

Interiøret i C350e er ganske avhengig av utstyrsnivået du går for, men selv de moderat utvalgte modellene ser raffinerte og moderne ut. Interiørkvaliteten er kanskje ikke på nivå med Audi A4 eller BMW 3-serien, men designet er absolutt.

Chassiset på C350e harblitt styrkettil å takle den ekstra vekten av batterietogden elektriske motoren, men den generelle kjørekarakteren har holdt seg den samme. C350e prioriterer komfort, stillhet og brukervennlighet.

Mercedes C350e – Pålitelighet og vanlige problemer

Mercedes C350e er en anstendig pålitelig bil som betyr at den ikke opplever altfor mange problemer hvis den opprettholdes riktig. Som sådan er de vanligste problemene som har en tendens til å plage C350e forbundet med Mass Airflow-sensorene, kamakseljusteringsspolen og girkassen.

  BMW 328i VS Mercedes C300- hvilken er bedre?

Disse må løses så snart som mulig hvis du vil unngå enda dyrere reparasjoner nedover linjen. Andre problemer som har en tendens til å plage C350e er forbundet med feil innvendig og utvendig elektronikk, overdreven vibrasjoner under kjøring og sporadiske timingproblemer.

Mercedes C350e – Verdi og praktisk

Du kan få en anstendig C350 i det nedre $ 20k-merket, mens de beste modellene har en tendens til å gå for over $ 30k. Alt avhenger av hvor godt de er utstyrt, kjørelengden og den generelle tilstanden. Senere modeller har en tendens til å kommandere høyere priser, men du bør ikke ha noen problemer med å kjøpe de tidligere modellene, så vel som de er ikke så forskjellige i pålitelighet.

C350e-drivverket gjør bilen mye mer tiltalende på grunn av bedre effektivitet, mer kraft  og miljøvennlighet, men dette kommer til en kostnad fordi lasteområdet er sterkt redusert for å huse batteriene. Dette betyr at C350e ikke er så romslig som  en vanlig C-klasse.

Delen Vanlige spørsmål

Hvor trygg er Mercedes C350e?

Mercedes C350e er en moderne Mercedes luksus sedan som betyr at den er tilgjengelig med alle Mercedes sikkerhetsklokker og fløyter. Det er sant at C-Klasse-plattformen, W205, er en 5-stjerners vurdert for krasjberedskap, men de generelle beskyttelsesnivåene er knyttet til utstyrsnivået.

Dette betyr at du bør betale for økt sikkerhetsnivå, noe som mer eller mindre er tilfelle med nesten alle moderne Mercedes-biler.  Alt i alt er sikkerhet ikke noe du bør bekymre deg for når du  kjøper en Mercedes, da alle moderne Mercedes-biler er opp til  oppgaven.

  Kan en Mercedes starte en annen bil?

Bør jeg kjøpe Mercedes C350e?

Mercedes C350e er virkelig en virkelig lovende bil fordi den tilbyr alt du forventer av en moderne kompakt luksus sedan. Med en slik effektivitet, glatthet og kraft er C350e-drivverket en av de beste fra segmentet, mens eksteriøret og interiørdesignet fortsatt holder seg pent.

Som sådan bør du faktisk vurdere å kjøpe C350e hvis du er ute etter en brukt kompakt luksus sedan. Bmw 3-serien hybrid kan være litt morsommere å kjøre, men C350e er mer avansert og nyere.

Er Mercedes-hybrider verdt det?

Mercedes lager noen av de mest konkurransedyktige hybridene på markedet, både fordi de tilbyr økte effektivitetsnivåer og fordi de er stille, rolige og komfortable. Mercedes gjør en innsats for å hybridize alle sine nyere biler med enten mild-hybrid teknologi eller som full-on hybrider.

Dette betyr at dette er noen av de beste hybridene på markedet, da Mercedes er kjent for klasseledende ingeniørkunst. Det er trygt å si at Mercedes hybrider er faktisk verdt det, spesielt på bruktbilmarkedet.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter