Volkswagen Golf år å unngå

Er Volkswagen Golf en god bil?

Volkswagen Golf har alltid vært en av de mest populære bilene på planeten. VW ble først introdusert på 1970-tallet, og har klart å selge mer enn 35 millioner enheter. VW har nylig avslørt den splitter nye Mk8 Golf, men det virker som den totale mottakelsen av Golf 8 ikke er så god som VW håpet på.

Årsaken er at Golf 8 ikke er så premium-følelse som de fleste av sine forgjengere, og fordi det nye bilmarkedet ikke er så sterkt som det var før Covid traff.  Imidlertid var den forrige Golf en av de mest vellykkede Golf-modellene, noe som betyr at noen golfer absolutt er bedre enn andre.

Som sådan bør du unngå 2006 Golf, 2007 Golf, 2008 Golf og 2012 Golf.  Disse fire ser ut til å være de verste Golf-modellårene til nå av en rekke forskjellige grunner vi kommer til å gå dypt i denne artikkelen.

Du bør unngå disse for å få mest mulig ut av pengene dine, da det aldri er en god ide å gå på akkord med kjøretøyets generelle brukervennlighet. Uansett er det umulig å beundre VW Golf-navnet, da det virkelig er en av de beste og mest vellykkede bilene gjennom tidene.

Volkswagen Golf 2006

Volkswagen Golf i 2006 var en del av mangetilbakekallinger over hele verden for mange viktige bilsikkerhets- og utslippssystemer.  Dieselmotorene som ble tilbudt i Golf i 2006 var ekstremt uraffinerte, høye og ineffektive.  Det største problemet golfen fra 2006 lider av, er forbundet med motor- og motorkjølesystemene.

Disse er også fullpakket med timing kjeder som har dårlig laget strammere som har en tendens til å bryte etter en stund og ødelegge hele motoren.  NHTSA utstedte også noen sikkerhetsrelaterte tilbakekallinger, noe som betyr at Golf i 2006 heller ikke er den sikreste bilen rundt.  Nå, 15 år senere, kan Golf-problemene i 2006  bare være verre.

  Vil Mercedes hjul passe VW

Volkswagen Golf 2007

Den 2007 Volkswagen Golf er kjent for å lide av elektriske problemer, mer enn noen annen Golf som kom før det.  Disse problemene plager vanligvis strømvinduene, mange brytere i bilen, kuppellys, utvendig belysning, etannet dashbordmålerproblemer.  2007-modellen  var også en del av ganske mange tilbakekallinger rundt om i verden både for sikkerhet og mekaniske problemer.

Golfen fra 2007 er litt bedre enn Golf i 2006, men begge disse er ikke i nærheten av å være pålitelige. 2007 Golf har også problemer med timing kjeden, uraffinerte dieselmotorer, mangelfull kvalitet, og problemer med bremsene.

Volkswagen Golf 2008

Den 2008 Volkswagen Golf lider vanligvis også av elektriske problemer, men 2008 Golf har også en tendens til å gå gjennom batterier som gal.  Noen ganger forblir dashbordlysene på etter å ha slått påbilen som fører til et dødt batteri om morgenen.  Golfen fra 2008 lider også av å ikke kunne starte, stoppe og rykke fremover når du engasjerer stasjonen.

Golfen fra 2008 lider også av problemer knyttet til drivstoffpumpen, tennspoler, drivstoffinjektorer, drivstoffledninger og elektriske problemer.  Mange ting kan gå galt på en 2008 Golf, så sørg for å opprettholde en riktig hvis du ikke vil at det skal skje.

Volkswagen Golf 2012

Den 2012 Volkswagen Golf er en festival av problemer som det lider av ulike problemer knyttet til motoren, bremser, elektronikk, utslipp, kvalitetsproblemer, suspensjon problemer, og drivstoff system problemer.  NHTSA tilbakekalte 2012 Golf på grunn av ikke å kunne passere utslippstesting, noe som betydde at VW måtte tette motoren for at det skulle skje.

  Er Volkswagen E-Golf en god bil?

Bakbremsene er kjent for å slites ut for tidlig, gasskroppen er kjentn for å fungere feil, underrammen utvikler klumper over tid, og A / C utvikler en råtten egglukt … Den 2012 Golf har ganske mange skjeletter i skapet, noe som betyr at å unngå det er den beste handlingen. Selv om alle disse fire Golf-modellene kan være gode biler, er de mer urovekkende enn andre Golf-modeller.

Delen Vanlige spørsmål

Hvilket Volkswagen Golf modellår er best?

VW Golf har ganske mange modellår som har en tendens til å tilby en generell overlegen opplevelse. 2009 Golf er kjent for å være en komplett pakke når det gjelder pålitelighet, verdi, kvalitet og levetid. Den 2018 VW Golf er sannsynligvis en av, om ikke den beste Golf-modellen noensinne å komme ut fordi den tilbyr stor verdi, den er bedre bygget enn Golf 8 og den comes med alt du trenger fra en 21 st-tallet bil.

Uansett er disse to utrolig populære når det gjelder VW Golf 2nd hand-markedet. Den beste VW Golf-modellen av dem alle er Mk7.5 Golf da den klarer å finne den perfekte balansen mellom teknologi, komfort, verdi og ergonomi.

Er Volkswagen Golf verdt det?

Hvis det ikke er nok å selge mer enn 34 millioner enheter for å overbevise deg om at en VW Golf er verdt det, vet jeg virkelig ikke hva det er.  Volkswagen Golf er en daglig type bil som betyr at den prøver å tilby alt du trenger i en bil i en entall pakke. Derfor er Golf komfortabel, teknologisk avansert, trygg, effektiv og praktisk.

  Hvilken VW Golf er den beste

Golf har en tendens til å undergrave sine mer premium rivaler når det gjelder  prisen, noe som betyr at Volkswagen er mer interessert i å tilby verdi fremfor alt annet. Du kan kjøpe en Volkswagen Golf i et hvilket som helst hjørne av jorden av en grunn. Golfen er virkelig verdt det, og hvis du er ute etter en slik bil, er Golf en no-brainer.

Hvilken Volkswagen Golf trim er den beste?

De beste Volkswagen Golf trim nivåer / motor valg er Golf GTD, Golf GTI, Golf GTE, og Golf R. Hvis du vil ha en diesel VW Golf, bør du gå for Golf GTD som det beste diesel Golf det er. Hvis du vil ha en varm luke som ikke er altfor alvorlig om seg selv, er den ikoniske GTI veien å gå.

Hvis du vil ha en miljøvennlig, men avansert golf, er GTE den som skal gå. På toppen av avlingen står Golf R, et 300hp AWD-monster  som kan konkurrere med biler som koster fem ganger så much.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter