Vanlige problemer med Volkswagen T6

Volkswagen T6 problemer & feil

Volkswagen Transporter er kjent for sin pålitelighet og robusthet over hele verden, og det er derfor du ofte ser en transportør gjøre det den var ment å gjøre, transportere ting og mennesker. De fleste online kilder og mange VW-eksperter oppgir at Transportøren er en ganske pålitelig bil, men det er noen problemer som er verdt å snakke om.

Transportør T6 representerer den sjette iterasjonen av transportøren i produksjon siden 2015. T6 er den mest populære VW van ennd den spor mellom den mindre Caddy og større Crafter.  De vanligste T6 Transporter-problemene er relatert til motoren, motorstyringssystemet, EGR-ventilen, problemer med omkart og problemer med utstyret.

De fleste av disse kan repareres gjennom forebyggende vedlikehold, noe som betyr at T6 enkelt kan holde opp hvis du opprettholder det godt nok. Hvis du ikke gjør det, vil noen av disse problemene legge seg opp og til slutt føre til høye reparasjonskostnader nedover linjen.

Volkswagen Transporter T6 – Motorproblemer

Det mest plagsomme VW Transporter T6-motorproblemet er knyttet til det mest populære 2.0L TDI-alternativet med både 180 og 205hp. Disse feilene kan potensielt føre til at motoren blir helt ubrukelig, noe som faktisk er noe verdt å snakke om. Volkswagen svarte ikke på disse problemene, noe som betyr at ingen offisielle tilbakekallinger er gjort.

Det er ennå uklart hva som forårsaker disse motorproblemene og hvordan man bør nærme seg å fikse dem i tillegg til hva en opplever VW-tekniker vet. Alt i alt bør du opprettholde denne motoren og alle andre VW-motorer, da de er kjent for å mislykkes hvis de ikke opprettholdes riktig. De mest problematiske VW-motorproblemene er knyttet til tennspolene og tidskjedestrammeren.

  Ford Kuga Turbo-problemer

Volkswagen Transporter T6 – Problemer med motorstyringssystemet

Volkswagen Transporter T6 er kjent for å lide av hyppige motorstyring advarsellys kommer på som kan føre til virkelig alvorlige problemer hvis ikke riktig diagnostisert og behandlet. P0401-koden er vanligvis det som forårsakerse-problemene og er knyttet til motorflyten.  Det er også noen rapporter som sier at disse problemene er knyttet til drivstoffsystemet, muligens drivstoffpumpen.

Gitt det faktum at de fleste transportører blir brukt til kommersielle formål, er folk som kjører dem ikke så hardt slått om å fikse dem når problemer som disse oppstår. Det er imidlertid en veldig dårlig idé, da det er mange tilfeller der disse og lignende problemer har endt opp i T6 som trenger en helt ny motor.

Volkswagen Transporter T6 – EGR (Eksos gass resirkulering) ventil problemer

EGR-ventilen har til oppgave å kontrollere og opprettholde en konsistent resirkuleringsstrøm for eksosgass  i motorsystemet.  Problemet her er når EGR-ventilen ikke klarer å opprettholde strømmen av gass som forstyrrer hele systemet og vanligvis fører til alvorlig karbonoppbygging. For å fikse dette, må du kjøpe et spylesett som effektivt kan rense karbonavsetningen.

Noen eiere har uttalt at problemet fortsetter å dukke opp igjen etter spyling av ventilen noen ganger, noe som betyr at å erstatte EGR-kjøleren helt er det beste handlingsforløpet.  Sørg for å konsultere deg selv med en VW-tekniker før du bestemmer deg for å gjøre noe av dette.

Volkswagen Transporter T6 – Remap problemer

Remap-relaterte problemer er ikke noe ekstraordinært fordi du i hovedsak endrer det svært essensielle oppsettet av motoren og mange andre viktige bilkomponenter. Disse komponentene og programvarekodene er satt opp på en måte som skaper en perfekt balanse mellom regulatoriske behov, kraft, komfort og mange andre faktorer.

  Vanlige problemer med Fiat 500e

Når du prøver å endre dette, kan du møte forskjellige problemer. Før du gjør en remap, sørg for å kontakte en VW spesialist og alltid utføre en grundig diagnostisk kjøring før du tilordner bilen på nytt. Problemet her er at T6 trenger grundig diagnostikk, da det ser ut til å utvikle omkart-forårsaket problemer oftere enn de fleste biler.

Volkswagen Transporter T6 – Utstyrsproblemer

Transportbilenbrukes vanligvis til å frakte folk og sånt, noe som betyr at den vanligvis ikke blir tatt vare på. Dette betyr at hver del av transportøren skal skrus inn bare litt bedre sammenlignet med biler som er babyer daglig, for eksempel de fleste daglige sjåfører er.

Alt dette fører vanligvis til ulike utstyrsproblemer som problemer med strømvinduer og andre strømfunksjoner, og problemer med andre elektriske komponenter som lyn, målere og infotainmentskjermen.

Delen Vanlige spørsmål

Er Volkswagen Transporter T6 verdt det?

Volkswagen Transporter T6 er en av de mest populære mellomstore varebilene / personbilene der ute. Folk stoler på transportøren med både deres personlige og kommersielle behov fordi transportøren er den typen bil som alltid har ryggen din og aldri lar deg være strandet hvis du tar godt vare på den.

Som sådan er transportøren absolutt verdt det hvis du har behov for en slik bil. Transportøren er også et ganske populært alternativ for eventyrlystne mennesker som bobiler og andre lignende utendørsgrupper.

  Vanlige problemer med Skoda Citigo

Hvilken Volkswagen Transporter er best?

Volkswagen Transporter T5 og T6 er de to beste Transporter-modellene du kan kjøpe fordi de er nye nok og pålitelige. T6 kan sees på som mer en grundig oppgradering over T5, noe som betyr at den faktisk er bedre, men ikke så mye som du kanskje tror.

Derfor, hvis dine behov for en transportør er rent sporadiske og ikke så alvorlige, vil T5 spare deg for litt penger mens du er mer enn god nok. Imidlertid, hvis du er tungt investert i Transporter liv på den ene eller den andre måten, er T6 det bedre alternativet generelt.

Hva er alternativene til en VW Transporter?

De to mest populære konkurrentene til Volkswagen Transporter er Mercedes Benz Vito ennd Ford Transit Custom. Transit kjøpes vanligvis på grunn av sin bransjestandardiserte appell og fordi den er billigere. Mercedesen er dyrere, men den klarer å rettferdiggjøre det med mer av alt.

Det beste du kan gjøre er å finne ut hva du verdsetter mest ut av en varebil, og prøve å bruke prioriteringene dine til å bestemme hvilken av disse tre som er best for deg.

Vanlige feil, problemer og svakheter.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter