Mercedes C-klasse år å unngå

Mercedes C-klasse

Mercedes Benz C-klasse er en kompakt luksussedan laget for å konkurrere med slike som Audi A4 og BMW 3-serie. Disse tre modellene er noen av de mest solgte premium sedanene gjennom tidene fordi dette segmentet alltid var, og fortsatt er utrolig populært. Selv i dagens dag og alder av SUVer og crossovers, selger disse veldig bra.

C-Klasse ble først introdusert i 1993, noe som betyr at neste år skal C-klasse feire sin 30-årsdag. Å velge mellom 30 forskjellige modellår er ikke akkurat lett, men de fleste er egentlig ikke så interessert i eldre C-Klasse modeller uansett. Noen C-klasse modeller er imidlertid absolutt bedre enn andre.

Sannsynligvis er den verste C-klasse-generasjonen 2015-generasjonen fordi alle biler fra dette modellåret var dårlige av en rekke årsaker vi skal komme inn på snart. 2007 Mercedes C-klasse er heller ikke så bra, da dette var epoken da Mercedes egentlig ikke la sin maksimale innsats i biler uansett.

Endelig må 2012/13 Mercedes C-klasse også legges til denne listen fordi den lider av en rekke problemer også. Grunnen til at vi listet opp disse tre modellårene er at de  er de minst pålitelige modellårene av sine respektive generasjoner, og fordi de fleste kunder ikke akkurat var begeistret for å ha dem.

2015 Mercedes-Benz C-klasse

2015 Mercedes C-Klasse er noe vi kan kalle «den minst luksuriøse opplevelsen du kan få fra en luksusbil».  Da den først kom ut, skapte 2015-modellen mange overskrifter på grunn av sin slående design og en mengde oppgraderinger som gjorde at C-klasse føltes veldig luksuriøs og ønskelig.  Imidlertid kom  dårlige pålitelighetspoeng og virkelig dårlige kundetilfredshetsresultater tidlig.

  Beste Mercedes Youngtimer

Mange fremtredende pålitelighetsundersøkelser uttalte at 2015 C-klasse har mellom 15 og 20 forskjellige problempunkter, som alle kan bryte når som helst. Motoren, bremsene, det elektriske og utstyret var de mest problematiske områdene. Men det som virkelig desimerte 2015 C-klasse er det faktum at bilen hadde 11 forskjellige tilbakekallinger.

Styresystemet var dårlig, frontlysproblemer, motorproblemer, problemer med drivstoffleveringssystemet, overopphetingsproblemer, og listen fortsetter for alltid, C300 er den desidert verste 2015-modellen  og  kanskje til og med den verste C-klassen som noen gang er laget.  En slik skam for en bil som klarte å bli den mest solgte Mercedes sedan noensinne.

2007 Mercedes Benz C-klasse

Hvis vi spoler tiden tilbake til 2007, kommer vi også til å oppleve et lignende møte med en bil som håpet å være god, men klarte å være veldig dårlig.  Dette var slutten på en epoke der Mercedes av en eller annen grunn sluttet å lage biler på Mercedes-nivå.  W220 S-klasse startet epoken med virkelig dårlige Mercedes-modeller, og 2007 C-klasse tilhører også den gruppen.

Grunnen til at 2007 C-klasse også er på denne listen er at den ser kjedelig ut, mangler plass og opplever en haug med problemer også. Bilen ble opprinnelig tilbakekalt en haug med ganger for stort sett det samme problemet. Motorbalanseakselen nektet rett og slett å holde seg på plass. Dette er et veldig alvorlig problem og grunnen til at så mange Mercedes Benz C-klasse modeller fra denne tiden havnet i brann .

  Hva er Brabus til Mercedes-Benz?

Mangel på riktig sikt, dårlig utført utstyr, høye vedlikeholdskostnader, og det faktum at folk flest ikke var veldig begeistret for det, gjorde 2007 C-klasse til en av de verste C-klasse modellene ennå, spesielt fordi mange av disse ble brent til bakken på grunn av et drivstoffsystembrudd.

2012/13 Mercedes-Benz C-klasse

2012/13 Mercedes Benz C-klasse har ganske mange fine detaljer som design, den generelle kjøreopplevelsen, og det faktum at dette var da Mercedes laget de beste 63 AMG C-klasse-modellene.  Imidlertid var ikke alt like lyst fordi bilen klarte å overleve gjennom 8 forskjellige tilbakekallinger som desimerte førertilfredshetsresultatene tidlig.

De mestproblematiske komponentene i C-klasse fra denne tiden er relatert til kollisjonsputene som var den eneste grunnen til mange tilbakekallinger.  2012/2013 C-Klasse er også utsatt for drivstofflekkasje som også potensielt kan ende opp i flammer. Det verste er at sensorene egentlig ikke er så flinke til å fange hatten.

Bilen hadde også problemer med elektrisk, bremsene og noe av utstyret som ytterligere gjorde at bilen føltes mindre sammenlignet med F30 BMW og til og med den ansiktsløftede Audi A4. Alt i alt er 2012/13 ikke så ille som 2015- og 2007-modellene, men det er absolutt ikke det beste.

FAQ-seksjon

Bør jeg kjøpe Mercedes C-Klasse?

Mercedes C-klasse er dessverre ikke en av de beste Mercedes-modellene som noen gang er laget, i hvert fall ikke fra pålitelighetsperspektivet. Det faktum at C-klasse er den mest solgte Mercedes kompakte luksussedanen betyr imidlertid at bilen er elsket av mange, og derfor bør vurderes.

  Sørg imidlertid for å gjøre alle nødvendige inspeksjoner før kjøp fordi du rett og slett ikke vil risikere det, da dette kan være helt forferdelig hvis det ikke vedlikeholdes riktig. Gjør leksene dine, og hvis du liker bilen, vil du kunne finne en i god stand og en som ikke kommer til å ødelegge deg økonomisk.

  Hvilken måned å kjøpe en brukt Mercedes

Hvilken Mercedes Benz C-Klasse-modell er best?

Den beste Mercedes Benz C-klassemodellen er sannsynligvis inngangsnivå C200 fordi den tilbyr deg alt du trenger fra en bil. Det er effektivt, glatt, pålitelig, og det kan tilby et slag de fleste bør være fornøyd med. Hvis du vil ha den beste langdistansecruiseren, bør du vurdere C220d, da den gir bedre drivstoffeffektivitet.

Hvis du vil ha den mest spesielle C-klassen som finnes, er C63 AMG den du skal få, da det er den eneste bilen som fortsatt bruker en V8 i dette segmentet. Dette kommer imidlertid til å endre seg veldig snart fordi bilen får en liten 4-sylindret motor.

Hvilket Mercedes C-klasse modellår er best?

Det beste Mercedes C-klasse modellåret er modellåret 2022, da den splitter nye C-klassen er fantastisk. Den er nesten like luksuriøs som S-Klasse, samtidig som den er nesten like komfortabel. Det er virkelig toppen kompakt familie luksusbil.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter