2022 Mercedes G Vogn vs Range Rover

Land Rover har nylig avslørt det helt nye 2022 flaggskipet Range Rover som betyr at den gamle Mercedes G-Klasse og Range Rover rivaliseringen fortsetter.  Imidlertid har den nye G Wagon vært i salg i omtrent 2 år nå, og den var også an helt ny modell på den tiden.

Både Mercedes og Range Rover oppdaterte bilene sine mer eller mindre i stedet for å tenke nytt om dem, noe som betyr at både den nåværende G-klassen og den nye Range Rover er mer en evolusjon i stedet for en revolusjon. Dette er fordi begge modellene har en privilegert status i bransjens øvre echelon og dermed ikke trenger å endre mye for å tilfredsstille eksisterende customers.

Den helt nye 2022 Range Rover er en slank, stor, luksuriøs og status-boosting SUV som best G-Wagon når det gjelder teknologi, luksus, sikkerhet og kjøreopplevelsen.  Range Rover var alltid en bil med bedre kjøreegenskaper, og den nye modellen viser at enda mer.

På den annen side tilbyr G-vognen en spesifikk blanding av ikonisk styling og overlegen brukervennlighet som knapt noen annen SUV kan matche.  Begge disse er fantastiske SUVer, men Range Rover virker som et bedre alternativ.

2022 Mercedes Benz G-klasse – En brute i en dress

Mercedes Benz G-klasse starter på $ 131,000  for G550 SUV og range-topping G 63 AMG S koster $ 156,000.  For denne prisen får du en av, om ikke de mest ikoniske SUV-designene i historien og en bil som holder verdien bedre enn 99% av SUV-ene der ute.

Teknologimessig tilbyr G Wagon mer eller mindre alt du trenger fra en SUV fra 2000-tallet. To store landskapsskjermer huser både målerklyngen og den sentrale infotainmentskjermen som kan kontrolleres på flere forskjellige måter.

  Hva er den beste firehjulsdrevne Mercedesen?

Space-wise G Wagon mangler bak Range Rover både foran og bak, men det tilbyr et litt større lasteområde.  Pålitelighetsmessig er G Wagon merkbart bedre, spesielt etter noen års eierskap og en anstendig mengde miles på klokken.

Maintenance-wise G Wagon virker også litt mer tilgjengelig.  G-klasse er en mer dyktig bil når det gjelder off-roading, og i den aller høyeste enden koster det mindre enn Range Rover, samtidig som den tilbyr betydelig bedre verdi oppbevaring.

2022 Range Rover – Den nye luksus SUV kongen

Den splitter nye Range Rover starter på rundt $ 92,000 for de mer tilgjengelige 6-sylindrede versjonene, mens noen V8-modeller starter på dobbelt så mye. Range Rover tilbyr imidlertid flere motorvalg, samtidig som den inkluderer noen få hybrider der inne.

Som sådan er den nye Range Rover mer effektiv enn G-Wagon, samtidig som den er mer komfortabel på veien. Det tilbyr nyere teknologier som både føles og ser finere ut. Den nye Range Rover er tilgjengelig med bakhjul-styre som nesten forkorter wheelbase og gjør bilen mer maneuverable enn G-klasse.

Range Rover er både bedre å kjøre og å bli kjørt inn fordi den også er tilgjengelig i en langhjulsbaseversjon som øker 2  . Den nye Range Rover er også tilgjengelig som en syv-seters versjon mens G-klasse er strengt tatt en fem-seters bare.

Range Rovers er imidlertid kjent for å være upålitelige etter en stund, og de koster også ublu mengder penger å fikse. De holder ikke verdien så godt som G Wagons gjør, og de ser uten tvil ikke så fine ut selv om de er langt mer sofistikerte gjennom hele.

  Best brukt Mercedes-AMG å kjøpe?

Konklusjon – Range Rover er den bedre bilen

Range Rover tilbyr ganske enkelt mer av alt, og det er der de største forskjellene ligger. Range Rover er tilgjengelig med flere forskjellige motorvalg og konfigurasjoner, mens G-klassen bare kommer med en tørst V8.

Du kan få Range Rover både som en syv-seters og en lang-hjul-base modell mens G-klasse er strengt tatt en fem-seters. Range Rover er tilgjengelig med teknologier som bakhjulsstyring, aktiv støydemping, strømjusterbare armstøtter, et veganvennlig interiør, et spesielt bakteriefiltersystem som alle er fraværende fra G Wagon.

Range Rover føles mer raffinert og er mer komfortabel uansett hvor du sitter. G-klasse er fortsatt en fantastisk SUV som koster mindre, holder verdien bedre, er mer pålitelig og er billigere å vedlikeholde, men det føles mye eldre enn Range Rover.

Delen Vanlige spørsmål

Er Mercedes Benz G-klasse en mer ønskelig bil enn Range Rover?

Selv om Range Rover er en bedre bil, foretrekker de fleste G-klassen fremfor Range Rover av mange forskjellige grunner. Verdimessig er det mer fornuftig å kjøpe og eie en G-klasse fordi den beholder verdien bedre, men den største differensieringsfaktoren er utvendig design.

Alle er kjent med hvordan G-klassen ser ut, og alle elsker det.  Som sådan er det trygt å si at G-klassen er en mer ønskelig bil i de fleste markeder rundt om i verden, selv inkludert Storbritannia.

  Er Mercedes gode biler?

Er Mercedes G Wagon en bedre terrengkjører enn Range Rover?

Både Mercedes og Range Rover er stolte av å lage dyktige SUV-er som kan utmerke seg både i en inngjerdet samfunnsparkering og på en terrengløype.  Imidlertid er G-Wagon en litt mer dyktig terrengbil på grunn av sin mer utilitaristiske design.

Det er ikke å si at Range Rover er en dårlig off-roader, det er faktisk også utrolig dyktig, men det er mer innstilt på veien.

Hva er den mest luksuriøse SUV på markedet?

Den mest luksuriøse SUV på markedet er utvilsomt Rolls Royce Cullinan fordi den tilbyr en 100% skreddersydd luksusopplevelse som omfatter 100% av eierskapet til bilen. Hver eneste del som finner veien inn i Cullinan er av største kvalitet og kan ikke sammenlignes med noe annet.

Rolls Royce Cullinan er den aller beste echelon av SUV-spillet og selv SUVer som Range Rover er langt fra å være faktiske trusler.  Når det er sagt, koster Cullinan mer enn $ 335,000 XNUMX uten alternativer.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter