Er 2022 Mercedes AMG EQS en bil for høye mennesker

Mercedes Benz AMG EQS er en av de mest komfortable sedans som eksisterer takket være et nydelig interiør med støttende, men plysj seter. Plassen som tilbys er enorm for alle passengers, noe som betyr at alle lett skal være komfortable uansett hvor høye eller korte de er.

Det er imidlertid noen få nevnelige forskjeller avhengig av hvilket sete du sitter i. De to fremre setene er lettere mer komfortable for høyere sjåfører fordi den skrånende taklinjen spiser inn i det bakre passasjerhoderommet, men ikke mye.

Kanskje hvis du er godt over 6-fots kan du oppleve en litt trang opplevelse, men bare hvis du sitter rett med hodet mot puten.  Når det er sagt, er EQS romslig nok for 99% av sjåførene der ute, noe som betyr at EQS sannsynligvis er den mest romslige  elbil-sedanen på markedet akkurat nå.

I tillegg til å være praktisk og luksuriøs, er EQS også fullpakket med toppmoderne teknologi som MBUX Hyperscreen eller alle de andre 350 sensorene og systemene som er designet for å imøtekomme føreropplevelsen etter dine ønsker og ønsker.

## Mercedes Benz EQS – Modelloppstilling og priser

Mercedes Benz EQS tilbys for tiden som startnivå EQS 450+, den høyspesifikasjons EQS 560, eller den ytelsesorienterte AMG-innstilte EQS 53 AMG+. Startnivået EQS 450 + koster rundt $ 103,000 XNUMX, EQS 580 koster rundt $ 120,000 og toppmodellen AMG vil sannsynligvis koste mellom $ 180k-220k.

Imidlertid er alternativene mange som alltid er tilfelle med Mercedes-modeller, noe som betyr at du enkelt kan støte prisen opp til $ 10k, $ 20k eller til og med $ 30k hvis du vil ha alt du kan få.  Alle tre EQS-modellene er avhengige av et 108 kWh-batteri, mens 450+ kommer som en bakhjulsdrevet bil og 580 er AWD fra fabrikken.

  Aiways vs Mercedes - som er bedre?

AMG-modellen kommer også med et AWD-chassis, men 4MATIC-systemet som tilbys med AMG-versjonen er mer bakhjulsbias for å gjøre bilen mye mer dynamisk samtidig som den beholder alle ytelses- og sikkerhetsfordelene til et AWD-system.

450+ pakker 329hp og 406 lb-ft dreiemoment mens 580-modellen øker det opp til 516hp og 611lb-ft. Topp-of-the-line EQS 53 AMG + tilbyr opptil 750hp og 700lb-ft av dreiemoment.

## Mercedes Benz EQS AMG – Hvorfor AMG EQS er bedre enn EQS450+ og EQS580

AMG-versjonen av EQS er et bedre kjøp fordi den kombinerer ytelse, styling  og luksus bedre enn de to standard EQS-modellene. AMG-modellen kommer med en mengde stylingoppgraderinger som inkluderer en mer aggressiv kroppsstil og et sett med AMG-hjul montert på et stivere chassis og bedre bremser.

AMG-versjonen kommer også med et spesifikt AMG 4MATIC AWD-system som er designet for å gjøre EQS AMG raskere samtidig som alle sikkerhetslegitimasjonene vanlige 4MATIC-systemer gjør det. Tiden på 0-60 mph senkes til 3,4 sekunder og topphastigheten økes til 155 mph.

EQS AMG kommer også med et bedre interiør, inkludert AMG-spesifikke seter, AMG-spesifikke dørkarmer, AMG-spesifikt sportsratt og AMG-spesifikke trims som karbonfiber og Alcantara. Du får også en mengde AMG-programvare, inkludert lanseringskontroll og ytelsesanalyse i den nydelige MBUX Hyperscreen.

## Mercedes Benz EQS AMG – Hvorfor du bør velge de vanlige EQS 450 + og EQS 580-modellene

EQS AMG vil sannsynligvis koste mellom $ 180k-220k, noe som betyr at den kommer med en heftig prisøkning for en lignende opplevelse. De vanlige EQS-versjonene er både mer komfortable og enklere å leve med fordi de er billigere og tilbyr mer rekkevidde også.

  Hva er Tryggere – BMW eller Mercedes?

Alle EQS-modeller er romslige nok for høyere drivere, så forskjellene her skal være minimale. Vanlige EQS-modeller ser absolutt ikke så spennende ut som AMG-versjonen, men de kan se enda bedre ut hvis du investerer prisforskjellen i å gjøre EQS bedre.

Hvis du ikke er interessert i ytelse og vil ha den mest luksuriøse elbilopplevelsen du kan kjøpe, bør EQS 580 gjøre susen. Imidlertid, hvis du vil ha den ekstra ytelsen, og du ikke har noe imot å bruke ekstra dollar, kan du gå for AMG-versjonen.

## Faq-delen

### Hva er den beste ytelsen elbil sedan?

Den raskeste ytelsen elbil sedan er utvilsomt Tesla Model S Plaid selv om det ikke er den beste ytelsen elbil sedan fordi den æren går til Porsche Taycan Turbo S. Porsche er kjent for å lage de beste sportsbilene på markedet og innflytelsen er absolutt åpenbar med Turbo S Taycan.

Taycan er ikke så rask som Teslaen så langt som 0-60 mph er bekymret, men Taycan tilbyr en mer spennende stasjon samtidig som den kan gå fort lenger.  Den Audi e-Tron RS GT er mer eller mindre det samme som Taycan Turbo S, men det kommer til kort litt fordi Taycan tilbyr litt mer hestekrefter og dreiemoment.

### Er ytelse elbil sedans selv nødvendig?

Lange, brede og tunge sedans er ikke de beste sportsbilene på markedet, spesielt hvis de veier mer enn 6000 pund. Som sådan tror mange at bilene som Tesla Model S, Taycan, e-Tron GT eller EQS ikke trenger noen ekstra kraft over inngangsnivåmodellene.

  Vanlige problemer med Mercedes S-klasse W221?

0-60 mph ganger er bare interessante ved tigging, og de blir senere irrelevante når du blir vant til bilen, og du vil heller bevare rekkevidden enn å gå helt ut hele tiden.  Som sådan er det ikke nødvendig å kjøpe en ytelse elbil sedan som betyr at vanlige elbilmodeller bør gjøre susen for de fleste.

### Hva er den mest komfortable elbilen på markedet?

Mercedes Benz EQS er den mest komfortable  elbilen på markedet med ganske stor margin. Mercedes er kjent for å lage de mest komfortable bilene på planeten, og EQS er så komfortabel og romslig at den lett konkurrerer med den mektige S-klassen.

Ingen elbil der ute kan til og med komme i nærheten av EQS når det gjelder luksus, komfort og teknologi.  Imidlertid, hvis du velger AMG-versjonen, får du en ganske rask bil med den mest rolige kjøreopplevelsen.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter