Hva er den beste firehjulsdrevne Mercedesen?

Mercedes er et luksusmerke med bakhjulsdrift, firehjulstrekk og firehjulsdrevne kjøretøy. Men hvilken er den beste AWD Mercedes-Benz i verden?

Den beste firehjulsdrevne Mercedesen er Mercedes-Benz GLE-klasse. Takket være sin utmerkede bremsing, fjæring, håndtering og girskift som gjør det mulig å prestere godt i forskjellige terreng. Det følges tett av Mercedes-Benz GLA-klasse, som også har fremragende rangeringer innen bremsing, girskift, fjæring og håndtering.

Mercedes-Benz GLE-klasse 4-Matic AWD tilbys til en startpris på rundt $ 103,000, som er en mellomklassepris for Mercedes luksus SUVer. Dette kjøretøyet kan cruise i alle terreng uten problemer, inkludert på gjørmete overflater, snødekte områder, steinete landskap, gresskledde flekker og til og med grove terreng.

Funksjoner av Mercedes-Benz GLE-klasse

Utforming

Mercedes-Benz GLE-klasse er etterfølgeren til Mercedes M-klasse. Denne mellomstore SUV-en er den sanne definisjonen av pålitelighet og komfort. Den er vakkert designet for å skille seg ut fra sine nære konkurrenter i denne kategorien. Du kan til og med oppdatere dette terrengdyret slik at det passer best til din smak og preferanser.

Den mellomstore SUV kommer med 19-tommers twin 5-eiker hjul som er ideelle for alle terreng. Men du kan fortsatt endre hjulene til 20-tommers twin 5-snakket eller 21-tommers AMG multi-spoke hjul. På toppen av det kommer den med takskinner i aluminium og sidespeillogoprojektorer. Utvendig design er også enestående og attraktivt for øyet.

Selv om Mercedes GLE-klassen er en mellomstor SUV, er den ganske romslig og har en kapasitet på 5 passasjerer. Dessuten har den et romslig lasteområde for lagring av eiendelene dine. Nappa-skinnet, metaller gir, og skog gir deg en følelse av luksus som finnes i de fleste Mercedes.

  Er Mercedes en luksusbil i Tyskland?

Andre luksuriøse funksjoner inkluderer oppvarmede forseter, armlener og en kvalitetssenterkonsoll. Disse funksjonene lar deg kjøre SUV, enten du kjører i kaldere områder i Canada eller sandområder i Egypt. Uansett hvor du er, vil du ha både komfort og ytelse til din disposisjon.

Prestasjon

Når vi snakker om ytelse, er GLE-klasse mellomstor SUV en større versjon av E-klasse, som er kjent for sin eksepsjonelle ytelse. Så du bør forvente intet mindre enn enestående ytelse når det gjelder Mercedes GLE-klasse.

Denne mellomstore SUV-en er utstyrt med en 2.0L inline-4 turbomotor og en 9G-Tronic automatgirkasse med skift padler. I tillegg har GLE-klassen et imponerende 4Matic AWD-system som kan cruise i ay terreng uten mye motstand. Den har også ECO start / stopp-systemet som også forenkler driverens arbeid.

Luksus

Når det gjelder luksus, har Ikke Mercedes-Benz GLE-klassen blitt utelatt. Denne mellomstore SUV-en er virkelig komfortabel med mange avanserte funksjoner. Du vil elske forsetene, da de ikke bare er oppvarmet, men også drevet, ventilert og med førerseteminne. Forsetene er til og med flerkonturert med en massasjefunksjon.

Bortsett fra de luksuriøse og beroligende forsetene, kan GLE-klassen også skryte av en infrarød-fjernkontroll vindusåpning og lukking, dobbel sone automatisk klimakontroll, nøkkelfri, uttrekkbar bagasjedeksel, glidende takluke, 3 år med Mercedes Me Connect-tjenester og mye mer.  Disse funksjonene og mer hjelper deg med å bli komfortabel, selv når du kjører på vanskelige landskap.

Multimedia

Når det gjelder underholdning eller multimedia funksjoner, har denne SUV mange av dem for å holde deg engasjert som du kjører ned en ensom dal. Den har en 12,3-tommers berøringsskjerm multimedieskjerm og styreplatekontroller. Du vil bli overrasket over å finne stemmekontrollen med naturlig språkforståelse.

  Den beste måten å rengjøre Mercedes-skinnseter på

Andre bemerkelsesverdige multimediefunksjoner inkluderer Bluetooth-lydstrømming, håndfritt Bluetooth-grensesnitt, MB-navigasjon, styrehjulsberøringskontrollknapper, fem USB-C-porter og mye mer. Du har også valgfrie funksjoner som et Burmester surround-system, TuneIn-radio, Wi-Fi i bilen og mye mer.

Sikkerhet

En ting som Mercedes ikke tar lett på i alle sine bilmodeller er sikkerhet. Mercedes-Benz GLE-klasse er kanskje ikke den mest avanserte Mercedes SUV på veien, men det er veldig trygt. Takket være funksjoner som oppmerksomhetsassistanse, aktiv bremseassistanse, blindsoneassistanse, Pre-Safe og crosswind assist.

Du har også Mercedes-Benz nødanropstjeneste, Parktronic med aktiv parkeringsassistent, elektronisk stabilitetsprogram, avansert dekktrykkovervåkingssystem, antitheft alarmsystem med ekstern panikkfunksjon og aktiv kjørefeltsassistanse. Disse og mange andre sikkerhetsfunksjoner sikrer at du alltid reiser trygt.

Pris

Med alle de fantastiske funksjonene som Mercedes-Benz GLE-klasse tilbyr, er det lett å se hvorfor startprisen er litt over $ 57,000 XNUMX. Avhengig av modell og år, kan det hende du må betale over $ 114,000 XNUMX. Totalt sett er dette en verdig, pålitelig og luksuriøs mellomstor 4Matic AWD SUV fra Mercedes.

Garanti

Som mange andre luksusbilmerker på markedet, tilbyr Mercedes også en 4-års eller 40,000 kilometer garanti. Denne garantien dekker også fire fabrikkplanlagte vedlikeholdstjenester. I løpet av denne perioden vil derfor ikke reparasjons- og vedlikeholdskostnadene være så høye som når garantien går.

Flere spørsmål om å kjøre en AWD Mercedes

Hvilken firehjulsdrevet Mercedes har den beste drivstofføkonomien?

Noen kjøpere synes det er vanskelig å velge en Mercedes-Benz med AWD på grunn av drivstoffeffektivitet. Dette er fordi AWD-systemet sender strøm til alle fire hjulene, og ender opp med å bruke mer drivstoff. Men A-klasse med AWD vil ha den beste drivstofføkonomien når det gjelder AWD-kjøretøy.

  Hva er de beste Mercedes-modellene gjennom tidene?

Er Mercedes 4-Matic AWD god i snø?

Ja, det er det. Mercedes 4-Matic firehjulstrekk er fantastisk for snø og vintervær. Dette er fordi AWD-systemet til Mercedes-Benz gir stor trekkraft på isete veier. Du kan kjøre i visshet om at du er trygg og at bilen ikke vil være ukontrollerbar.

Hvordan vet jeg om Mercedes-modellen min er 4-Matic firehjulsdrift?

Å vite om din Mercedes er 4-Matic eller ikke er like enkelt som å bare se på dekkene. Den beste måten å finne ut av det på er ved å ta en titt på baksiden av kjøretøyet ditt på bagasjerommet for et merke som indikerer» 4-Matic.» Hvis det ikke er et merke som indikerer 4-Matic, betyr det at bilen din er en bakhjulsdrift og ikke en firehjulsdrift.

GLE tilbyr det beste

Den beste all-hjulet-stasjonen Mercedes-Benz er Mercedes GLE-klasse 4matic AWD mellomstore SUV. Denne bilen er ikke bare trygg å kjøre i alle terreng, men den er også komfortabel og luksuriøs. Med en startpris på rundt $ 57,000 XNUMX, er dette et flott røverkjøp fra det trestjerners luksusmerket.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter