2022 Mercedes GLS SUV vs BMW X7

I landet med luksus-SUVer i full størrelse er Mercedes Benz GLS og BMW X7 uten tvil de beste. Det er mange USA-laget SUVer som den nye Cadillac Escalade eller Lincoln Navigator, men de er ikke så sofistikerte ikke raffinert som noen av disse to. Som sådan er det bare logisk å sammenligne det aller beste i en sammenligning fra topp til hode.

Mercedes Benz GLS-klasse er den største og mest kommanderende Mercedes SUV du kan kjøpe fordi den tilbyr komfortable sitteplasser for syv med mange luksuriøse fasiliteter, high-end materielle valg, og stilig design beslutninger.

BMW X7 er også den aller beste SUV fra BMW som også sitter opptil syv passasjerer i relativ letthet samtidig som den er luksuriøs, staselig og ønskelig. Det er mange likheter mellom disse to SUVene, og det er trygt å si at de er nært matchet i nesten alle henseender.

Mercedes Benz GLS er imidlertid større, tilbyr mer sitteplass i alle tre radene, og tilbyr overlegne off-roading evner. X7 er litt mer komfortabel, litt roligere og tilbyr et høyere interiør, i det minste når det gjelder byggematerialer.

Mercedes Benz GLS 2022

Fra $ 76,000 Mercedes Benz GLS er tilgjengelig i noen forskjellige motoralternativer som inkluderer 6-sylindrede motorer og fruktigere og mer tørste V8s.  Mercedes tilbyr også en hybrid versjon av GLS for de som ønsker å maksimere effektiviteten fra denne 6000lb + mammut av en SUV.

GLS har en klar overhånd over X7 når det gjelder design, da det ser mye mer kommanderende og fortrolig inspirerende ut. Interiørmessig ser GLS mer futuristisk ut fordi det tilbyr et enkelt glasspanel under hvilke to skjermer er plassert som styrer infotainmentet ditt og dashbordinformasjonen din.

  Hvorfor BMW rattet er stivt

GLS tilbyr også mer plass, og det føles mer betydelig mens du er bak rattet. Dette betyr at den også ruller litt mer sammenlignet med X7.  Lasterommet er mer sjenerøst enn det er med X7, og Mercedes ser ut til å tilby flere alternativer fra fabrikken.

Imidlertid er et av de største problemene med GLS det faktum at det ser nesten identisk ut med Mercedes Benz GLE både inne og ute. Dette betyr at interiørdesign er ikke alt det eksklusive eller banebrytende som ikke er noe du vil si om en full størrelse flaggskip SUV.

2022 BMW X7

X7 kommer også med noen forskjellige motoralternativer som inkluderer 6-sylindrede motorer er BMW M-rangerte V8s. X7 er en nyere bil sammenlignet med GLS, og den vises definitivt i noen områder som utvendig design.

Selv om GLS ser mer sammenhengende ut fra utsiden, føles X7 og ser nyere og mer dristig ut, spesielt på grunn av de store nyregriller på forsiden. X7 starter på rundt $ 75,000 XNUMX, noe som betyr at startprisene mellom disse to er nesten identiske.

X7 føles mer raffinert mens du er på veien fordi den er roligere og det ser ut til å være litt bedre bygget også. BMW har en øvre kant over GLS når det gjelder materielle valg, generell interiør robusthet, og mangelen på billig plast som det er nesten ingenting av det i BMW.

GLS tilbyr mer plass, men X7 føles mer luksuriøs og et bedre sted å være. Det kjører bedre enn GLS fordi det føles mye mindre enn hva det faktisk er.

  Det beste stedet å kjøpe en brukt Mercedes

Konklusjon – BMW X7 kant ut seieren

Begge disse to SUV-ene er fantastiske, og det er vanskelig å si hvilken av disse to som er et bedre valg for dine formål. Imidlertid føles X7 som en bedre satt sammen bil som føles mer autentisk og en av et slag mens GLS føles som en litt større versjon av GLE.

Mercedes sier at GLS er S-klasse av SUVer, men det er absolutt ikke tilfelle. GLS føles stor, tung og sikker som noen mennesker liker, men til syvende og sist føles X7 mer komponert og billignende, noe som også fører til en mer komfortabel tur.

Sannheten i saken er at hvis du elsker BMWs, bør du gå for X7. På den annen side, hvis du elsker Mercedes, bør du gå for GLS. Badge lojalitet er en viktig faktor når det gjelder å kjøpe et premiumprodukt, og forskjellene mellom disse to er ikke betydelige nok til å det.

Delen Vanlige spørsmål

Hva er den beste Mercedes SUV?

Mercedes tilbyr for tiden mer enn 10 forskjellige crossover / SUVer for alle tenkelige formål. Imidlertid er den beste Mercedes SUV utvilsomt Mercedes Benz G-klasse fordi det er et moderne ikon av så mange grunner. Designmessig kan det like gjerne være en av de flotteste SUV-ene noensinne, i hvert fall når det gjelder de fleste rike mennesker.

I tillegg til å se delen, er G-klassen også luksuriøs og utrolig dyktig off-road. For noen år siden reviderte Mercedes G-klassen fra grunnen av og gjorde den mye bedre enn forrige generasjon.

  Hva er den mest pålitelige BMW-modellen?

Hva er den beste BMW SUV?

Den beste BMW SUV er BMW X6 fordi det startet hele dagens craze mot Coupe SUVer. Da X6 først kom ut var alle overbevist om at BMW laget den styggeste SUV-en på planeten, men bare noen få år senere fulgte alle andre tyske premiummerker i fotsporene til X6.

Den nyeste X6-generasjonen ser skremmende, luksuriøs og som en eksplosjon å kjøre.  Den pakker alt BMW kan tilby når det gjelder luksus og teknologi, noe som betyr at det skal være et herlig sted å tilbringe tid i.

Hvorfor elsker folk SUV-er?

Folk elsker SUVer fordi de tilbyr luksus, plass, sikkerhet, en ledende kjøreposisjon og en generelt mer dyktig bil som kan krysse alle slags terreng.  SUVer ser bare og føles mer staselige, og det føles godt å kjøre en stor SUV.

Synlighet er også en klar fordel SUV-er har over mindre biler. Den nåværende trenden mot SUV-er er fornuftig på at de virker bedre enn de fleste andre bilsegmenter der ute for de som ikke er interessert i en sporty kjøreopplevelse.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter