2024 Hyundai Ioniq 7 – Hva du skal se frem til

2024 Hyundai Ioniq 7

Hyundai Ioniq  7 kommer til å bli den tredje  Ioniq-modellen som kommer ut som skal lukke den første æraen med fullt elektrifiserte Ioniq-modeller.  Det kommer til å bli en mellomstor elektrisk SUV som skal være den mest futuristiske serieproduserte bilen Hyundai noensinne har laget.  Ioniq  5 har vært ute en stund og Ioniq 6 kommer på markedet om noen måneder.

I denne artikkelen skal vi fortelle deg alt om 2024 Hyundai Ioniq  7 – Hva du skal se frem til, og hva du kan forvente av en av de aller første oppnåelige mellomstore elektriskeSUV-ene som kommer til å bli en suksess hvis de to første Ioniq-modellene er noe å gå etter.    Imidlertid er Ioniq 5 planlagt å bli avslørt en gang i 2023 mens salget ikke kommer til å gå på et år mer.

Det betyr at 2024 trolig er året da disse vil begynne å gå ut til kundene.  Det er egentlig ikke så mye data om Ioniq 7 for øyeblikket, men vi har samlet så mye informasjon som mulig i en enkelt artikkel, slik at du kan få en bedre forståelse av hva du kan forvente.

Alt i alt kommer Ioniq 7  definitivt til å bli en god bil hvis disse første prognosene stemmer.  Som sådan har du mye å se frem til.

Hyundai Ioniq 7 – Størrelse og plattform

Hyundai Ioniq 7 sies  å være en mellomstor familie SUV, men den kommer til å være tilgjengelig med opptil syv seter. Dette betyr at Hyundai sikter mot imponerende romstyring der de ikke trenger å lage en humongøs SUV for at den skal få plass til 7 personer. Som sådan  vil Ioniq 7 sannsynligvis være en elektrifisert rival til den eksisterende Hyundai Palisade.

  Er Hyundai Ioniq 4 en god bil?

Ioniq 7 er basert på Hyundai E-GMP-plattformen, som tilbyr en 800-volts batteriinfrastruktur som  håndterer varme og stress bedre enn ditt vanlige 400-voltssystem som finnes i de fleste biler i disse dager.   Dette betyr også at Ioniq 7 skal få maksimal DC-hurtiglading på 350 kW, som kan lade eksisterende E-GMP-modeller på mindre enn 20 minutter.

Hyundai Ioniq 7 – Design og spesielle funksjoner

Når det gjelder utvendig design, sies det at Ioniq 7  ser veldig nær det eksisterende  Ioniq  7-konseptet, men som vi alle vet, havner konseptbilene aldri på veien, noe som også var tilfelle med  Ioniq  5 og Ioniq 6. Uansett er ikke   Ioniq  7-konseptet like bra som de to foregående konseptbilene var, så det er en sjanse for at den virkelige Ioniq 7 ikke kommer til å bli for annerledes.

Ioniq 7 kommer til å ha mer enn 700 parametriske piksler som vil gjøre ting som å vise deg ladetilstanden fra utsiden og vil også utgjøre bilens utvendige belysning. Ioniq  7 sies også å ha neste generasjons interiørbelysning  , bruk av avanserte og resirkulerte materialer overalt, og e-ASD som står for elektrisk aktiv lyddesign.

Hyundai Ioniq 7 – Spesifikasjoner

Bea r i tankene at disse spesifikasjonene ennå ikke er satt i stein, noe som betyr at det er stor sjanse for at noen av disse kommer til å endre seg nedover linjen. Imidlertid vil de fleste sannsynligvis forbli de samme.  Ioniq  7 kommer sannsynligvis til å være rundt 196 tommer lang og rundt 82 tommer bred, og  70 tommer i høyden med en akselavstand på 126 tommer.

  Vanlige problemer med Hyundai Palisade

Det forventes at Ioniq 7 vil være tilgjengelig med både fallodd og AWD for toppmodellene.  Toppbatteriet vil sannsynligvis være over 100 kW, effekten er satt til å være over 300 hk, og EPA estimert rekkevidde forventes å være på 300 miles +.  Vi har allerede nevnt at Ioniq 7 har en 800-volts arkitektur og en hurtigladehastighet på 350 kW.

Hyundai Ioniq 7 – Avansert teknologi

Når det gjelder autonom kjøring, vil Ioniq  7 sannsynligvis bygge videre på den eksisterende teknologien som finnes i  Ioniq  5 og Ioniq 6. Dette betyr at den kommer til å få et nivå 3 autonominivå som skal gjøre det mulig  å «administrere sikkerhetsfunksjoner under visse forhold, men føreren forventes å ta over når den blir varslet.»

Denutonomøse RSPA2 parkeringspilotfunksjonen vil sannsynligvis også debutere med Ioniq 7 som betyr fjernparkering.  Et nytt infotainmentsystem vil sannsynligvis også debutere med Ioniq 7 og en ny «digital nøkkel».  Ioniq 7 skal også kunne slå på eksterne enheter, til og med huset ditt, slik tilfellet er med Ford F150 Lighting.

FAQ-seksjon

Kommer Hyundai Ioniq 7 med gratis lading?

Hyundai USA har uttalt at kunder av  Hyundai  Ioniq 7 vil  få en spesiell avtale  som  vil gjøre dem i stand til å lade sine Ioniq 7-modeller gratis så lenge som to år ved hjelp av Electrify America avgifter.  Det sies at ladeøktene dine vil være begrenset til 30 minutter om gangen, noe som er nok til å lade batteriet opptil 80% med en 350kW lader.

  Hyundai Venue pålitelighet

Hvor mye koster Hyundai Ioniq 7?

Det er lite eller ingen data om hvor mye Ioniq 7  kommer til å koste når den til slutt ruller ut av fabrikken, men noen estimater plasserer Ioniq 7 startpris på rundt $ 55.000.  Dette er litt av et steg opp fra selv topp-spec Hyundai Palisade som koster mindre enn $ 50.000 fra nye.

Er Hyundai kommer til å tilby Hyundai Ioniq 7 «N»?

Hyundai Ioniq 7  N vil trolig være tilgjengelig en gang etter den første utgivelsen av Hyundai Ioniq 7. N-modellen skal ha i overkant av 500 hk fordi det er tilfelle med den kommende Hyundai Ioniq 6 N og den eksisterende Kia EV6 GT. Dette er imidlertid ennå ikke 100% bekreftet, så vi må vente og se.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter