Aiways vs Audi – som er bedre?

Å sammenligne Audi og Aiways  er som å sammenligne Samsung med en verdiorientert kinesisk smarttelefon du aldri hører om. Det er ikke å si at  Aiways  er et dårlig selskap, og at du ikke bør gjøre deg kjent med det, det er heller det faktum at de ikke er designet for å falle innenfor samme kategori.

Audi er en kjent produsent av premium luksusbiler som omfatter hvert segment det er. De gjør subcompact hatchbacks som Audi A1 samtidig gjør naturlig aspirerte superbiler som R8 eller full størrelse utøvende sedans som flaggskipet Audi A8.

Aiways tilbyr derimot for tiden to modeller,  Aiways  U5 og  Aiways  U6 som er veldig like bortsett fra utvendig styling. Aiways  er et kinesisk  elbil-oppstartsselskap i   bransjen for å lage rimelig masseproduksjonsøkonomi-nivå elbiler og knapt noen vet at de eksisterer.

Dette er sikkert i ferd med å endre seg i de kommende årene fordi både U5 og U6 er ganske konkurransedyktige  med tanke på prisen. Uansett er Audi ligaer over  Aiways  i nesten alle segmenter fordi de lager biler som koster mye mer penger og tilbyr mye mer i prosessen.

Aiways – Oversikt over merkevarer

På litt overtre år klarte Aiways  å designe og lage U5-elbilen   fra grunnen av som viser hvor alvorlig  Aiways  er når det gjelder å lage biler. U5 bør starte rundt $ 45,000 XNUMX når den endelig når det amerikanske markedet, og for den prisen kan ikke mange biler  kommemed U5.

U5 tilbyr et 63 kWh batteri som skal være nok for 250 WLTP miles mellom ladinger. Du kan lade U5 fra 20% til 80% på    litt over 30 minutter hvis du kommer over en rask DC-lader mens langsom AC-lading tar omtrent 8-10 timer.

  Hva er de beste elbilene for sikkerhet og pålitelighet?

Alle U5-modeller tilbyr for tiden et enkelt elektrisk motoroppsett som tilbyr rundt 201hp eller 150 kW. Det beste med U5 er mengden plass den tilbyr for prisen fordi den lett bester alle  elbilerfradette segmentet.

Som sådan kommer vi sikkert til å høre om Aiways  i fremtiden hvis de fortsetter å tilby rimelige og konkurransedyktige biler. Det er verdt å nevne at U5 does ikke tilbyr en sikkerhetsvurdering  som er verdig til og med $ 45,000 XNUMX priser, men dette kommer til å endres med kommende modeller i henhold til  Aiways.

Audi – Oversikt over merkevarer

Audi er i bransjen for å lage biler i mer enn 100 år, noe som betyr at Audi vet en ting eller to om å lage biler. Tatt i betraktning det faktum at Audi er støttet av VAG som er et av de største bilkonglomeratene i verden, er det trygt å si at Audi er et av de mest populære bilmerkene på planeten.

Den Audi Q4 e-Tron er den nærmeste konkurrenten til  Aiways  U5, og detkosteren lignende sum penger. U5 er imidlertid både større og mer romslig selv om Q4 tilbyr et større 83 kWh batteri.

Audi sier at du kan lade Q5 fra 5% til 80% ved hjelp av en rask DC-lader  på bare 38 minutter, noe som er noe sammenlignbart med U5. Audi sier også at Q4 bør gjøre rundt  240 miles på en enkelt lading som også er ganske nær  U5.

Alt i alt lager Audi luksusbiler som faktisk er mer sofistikerte enn noe Aiways  for tiden tilbyr. Derfor  kan disse to merkene ikke sammenlignes med rette, da Audi er en liga ovenfor i nesten alle henseender.

  Er Tesla-biler bra for bilturer?

Kinesiske oppstartsmerker for elbiler i fremtiden

Kinesiske oppstartsmerker for elbiler begynner å oversvømme både det europeiske og det britiske markedet med konkurransedyktige priser og ganske fristende  elbiler. De fleste av disse merkene blir fortsatt sett på som tvilsomme fordi de ofte virker for gode for pengene, og det gjelder i noen henseender som sikkerhet.

EURO NCAP er den ledende europeiske krasjtestingsorganisasjonen som fokuserer på å teste alle nyere biler som når det europeiske markedet. De testet også de fleste av disse kinesiske  oppstartsmerkene for elbiler, og resultatene viste at noen av dem ikke er verdige til en 5-stjerners eller til og med en 4-start sikkerhetsvurdering.

Alle merker som er berørt av substandard sikkerhetsresultater har svart med å si at de allerede jobber med å løse dette. Hvis de gjør det, og det virker som de vil, vil disse bilene sannsynligvis fortsette å oversvømme EU, Storbritannia  og amerikanske markedet fordi de tilbyr mye for pengene.

Delen Vanlige spørsmål

Bør jeg kjøpe Aiways  U5?

Du bør alltid teste ut en bil grundig før du bestemmer deg for å gjøre et trekk og kjøpe den. Det er imidlertid trygt å si at U5 tilbyr mange 21st-århundre teknologierog komfortfunksjoner til en ganske konkurransedyktig  pris.

Uansett erdetviktig å understreke at U5 ikke er den sikreste bilen rundt, og det er aldri en god idé å skimp på sikkerhet, spesielt hvis du kjøper en familiebil. Du bør vente litt lenger og se om  Aiways  løser alle disse problemene, ogdu kan vurdere å kjøpe bilen hvis du liker det.

  Aiways vs BMW - som er bedre?

Bør jeg kjøpe Audi Q4 e-Tron?

Den Audi Q4 e-Tron er tungt basert på VWs ID .4, og det er ganske åpenbart i det øyeblikket du legger øynene på bilen. Q4 koster rundt $ 4,000 mens  du er mer eller mindre den samme bilen, noe som betyr at du betaler premien for å få merket.

Q5 bør gjøre rundt 240 miles ifølge Audi, men dette er ikke tilfelle som Q4 er mer sannsynlig kommer til å tilby rundt 200 miles realistisk. Som sådan bør du kjøpe Q4 hvis du er interessert i en bybil, men det er ikke den beste langdistansebilen av åpenbare grunner.

Er elbiler bedre?

elbilerer i teorien bedre enn ICE og plug-in hybrider fordi de er renere, jevnere  og lettere å vedlikeholde. De tilbyr høyere predikerte  pålitelighetsresultater,  og de er like ønskelige om ikke enda mer i noen tilfeller.

Å eie en elbil krever imidlertid at du gjør mange kompromisser  på daglig basis, og det er ikke noe vi alle er villige eller i stand tilå gjøre. Som sådan kan elbilervære bedre hvis du ikke kanilize  elbilplattformen  fullt ut, hvis ikke, ICE-biler og hybrider er  fortsatt det beste alternativet.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter