Alt om 2023 Ford Bronco Sport

2023 Ford Bronco Sport

Ford Bronco Sport er den nye unibody-modellen til Bronco som er basert på samme plattform som Ford Escape SUV. Bronco generelt er en av de mest kjente og mest populære Ford-modellene gjennom tidene, og derfor gjorde Ford et stort Bronco-comeback som garantert vil selge veldig bra. I denne artikkelen vil vi fortelle deg alt om 2023 Ford Bronco Sport, så hold deg for å finne ut!

Ford Bronco Sport-serien tilbyr to forskjellige motorvalg med den velkjente Ford 8-trinns automatgirkassen. Den nye Bronco Sport er først og fremst et terrengkjøretøy, da det var hovedpunktet av interesse for den originale Bronco. Vi kan si at Bronco er på nivå med Jeep Wrangler når det gjelder off-roading som er høy ros faktisk.

Designmessig henter Bronco Sport inspirasjon fra den eldre ikoniske Bronco, men ser veldig moderne ut både i interiøret og ute. Kjøreopplevelsen er ikke så forskjellig fra andre SUVer som Ford Escape, da disse to deler de fleste delene med hverandre.  Bronco er imidlertid litt mer offroad-orientert, noe som er åpenbart umiddelbart.

Vi kan ikke si noe når det gjelder pålitelighet, men verdien er sterk ettersom Bronco undergraver de fleste andre SUV-er med et Ford-merke.  Du kan få den nye Bronco med enten 2-dører eller 4-dører, og hvis du vil ha maksimal plass, er 4-dørs Bronco den som skal få.

2023 Ford Bronco Sport – drivlinjen

Ford Bronco-motorutvalget starter med 181hp 1.5L tresylindret motor med 181hp  og 190lb-ft dreiemoment, mens den kraftigere 2.0L-motoren gjør 250hp og 277lb-ft dreiemoment.  Begge motorene er parret med Fords velkjente 8-trinns automatgir som skifter gir jevnt og er også veldig bra off-roading med sin lavrekkevidde og hill descent-funksjonalitet.

  Vil Mercedes hjul passe Ford

Den større motoren er satt til å returnere rundt 21MPG i byen, 26MPG på motorveien, og 23MPG kombinert. Den mindre 1.5L 3-sylinderen er satt til å returnere rundt 25MPG i byen, 28MPG på motorveien og 26MPG kombinert, men disse tallene er ennå ikke bekreftet, men er bare estimater.

Alt i alt tilbyr Ford Bronco Sport anstendige motorvalg som sannsynligvis vil tilfredsstille de fleste eiere der ute. Vi vil anbefale å gå for motoren på 250 hk fordi den passer bilens karakter bedre, den er merkbart sterkere og er ikke mindre effektiv i den virkelige verden.

2023 Ford Bronco Sport – Design og kjøring

Ford Bronco Sport er den mer moderne utseende nye 2023 Bronco, og mange anser det for å se ikke så bra ut som den vanlige Bronco. Bronco Sport er åpenbart mer skreddersydd for landeveiskjøring, og det er derfor den ser mer vanlig og mer dempet ut.  Bronco Sport tilbyr ikke avtagbare dører og tak, i hvert fall ikke på samme enkle måte som den vanlige Bronco gjør.

Alt i alt er Sport-modellen til Bronco en mye mer veiorientert bil som ikke ser ut eller føles like offroad-vennlig som den vanlige Bronco. Dette betyr at du bør forvente at den kjører og føles som Ford Escape.

2023 Ford Bronco Sport – Pålitelighet og vanlige problemer

Ford Bronco Sport har hatt en tøff start som det ble tilbakekalt tre ganger allerede. Den første tilbakekallingen skyldtes store oljelekkasjer, den andre skyldtes problemer med drivstoffleveringssystemet og den tredje tilbakekallingen skyldtes problemer med bremseforingene.  Disse problemene var kjent for å starte branner, stoppe bilen og redusere bremseytelsen.

  Ford Taurus X Pålitelighet

Alt i alt er dette ikke så uvanlig for en ny modell av en hvilken som helst bilprodusent, og derfor vil Bronco Sport sannsynligvis bli mye bedre med hvert nyere modellår når disse problemene blir strøket ut for det meste.

2023 Ford Bronco Sport – Verdi og praktisk

Ford Bronco Sport starter på rundt $ 29,215 pluss en destinasjonsavgift for 1.5L-modellen. Badlands-modellen fra 2023 med den større motoren starter på $ 37,000  45,000 mens toppmodellen starter på $ XNUMX XNUMX.  Alt i alt er dette en veldig attraktiv prisklasse for den nye Bronco, da den gir fin valuta for pengene hele veien.

Praktisk er okay da Sport-modellene kommer med fire dører og en anstendig mengde plass i bagasjerommet. Du kan enkelt passe Bronco Sport med fire voksne uten å bekymre deg for at noen vil klage  på mangel på plass.

FAQ-seksjon

Hva er forskjellen mellom Bronco Sport 2022 og Bronco Sport 2023?

2023 Ford Bronco Sport er egentlig ikke annerledes enn 2022-modellen, bortsett fra visse visuelle grafiske pakker og små endringer her og der. Bronco Sport 2023 er hovedsakelig en overføring fra 2022-modellen som er å forvente.

Ford kommer til å introdusere ganske mye endring, inkludert en ny Raptor-modell for den vanlige Bronco, men det virker som Bronco-sporten forblir overveiende den samme.

Er Ford Bronco Sport bedre enn den vanlige Bronco?

Ford Bronco Sport er den mer levelige, mer effektive, stilleer, og mer vei-orientert iteration av Bronco som også koster mindre. Imidlertid er den vanlige Bronco kulere, ser bedre ut, ennd sport to forskjellige kroppsstiler og former.

  Er Ford Fusion en god bil?

Du kan ta dørene og taket av med den vanlige Bronco, noe du ikke kan gjøre for Bronco Sport. Hvis det var pengene mine, ville jeg gå for Bronco hvilken som helst dag i uken, rett og slett fordi det ser mye kulere ut mens Bronco Sport egentlig ikke ser så attraktivt ut i det hele tatt.

Når kan jeg kjøpe en 2023 Ford Bronco Sport?

2023 Ford Bronco Sport er tilgjengelig for bestilling akkurat nå, men du vil sannsynligvis ikke få din nye Bronco Sport før tidligst  i slutten av 2022 eller høsten 2022. Vi kan også forvente at disse vil bli tilbudt med betydelige forhandlermarkeringer som faktisk er latterlige.

Ventetiden for den nye Bronco Sport er imidlertid rundt noen måneder, og derfor er noen mennesker opptatt av å betale mer for å få bilen tidligere.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter