Alt om 2023 Ford Ranger Wildtrak

2023 Ford Ranger Wildtrak

Ford Ranger ble først avslørt i 1983 da den omdefinerte segmentet og ble den mest populære kompakte pickupen. Siden den gang vokste Range imidlertid større og større og er ikke den minste pickupen i Fords utvalg, da den æren går til den rimelige Ford Maverick. For modellåret 2023 får Ford Ranger Wildtrak en heftig overhaling.

I denne artikkelen vil vi fortelle deg alt om 2023 Ford Ranger Wildtrak, hva du skal se etter, og hva du kan forvente av denne nye Ford bestselger pickupen. Motoren forblir den samme, noe som er bra ettersom motoren som finnes i 2022 Ranger Wildtrak fortsatt er en veldig god drivlinje. Den samme historien gjelder for overføring.

Imidlertid, noen sier at Ranger kan være å få en V6 og en hybrid i god tid. De mest åpenbare endringene er størrelse og teknologi som den nye Ranger oppgraderinger over den gamle ganske mye i begge kategorier.

En ny infotainment-skjerm, en større skjerm, og en digital driver ‘ s display er alle opp for tak. Praktisk kommer faktisk til å forbedre seg i forhold til den utgående modellen fordi Ranger er nå høyere, bredere og lengre med en større seng og mer plass i interiøret.

2023 Ford Ranger Wildtrak – Drivlinjen

Med sin 2.3L 4-sylindret turboladet 4-sylindret motor, Ranger Wildtrak er å skyve ut 270hp og 310lb-ft dreiemoment som er mer enn nok for de fleste. Denne motoren kan returnere opp til ca 23MPG kombinert som ikke er dårlig for en lastebil, men vi er nødt til å vente og se om det faktisk kommer til å være tilfelle.

  Ford Bronco Sport Pålitelighet

Noen kilder sier at to nye motorer blir med i oppstillingen. Den første er den kraftigste Ford Ranger noensinne med en V6-konfigurasjon og mer enn 300 hk. Den andre er en hybrid Ranger som også er den aller første gangen i historien at en elektrisk motor kommer til å finne veien inn i Ranger.

Den 10-trinns girkassen er kommet for å bli. Du kan velge mellom FWD Ranger-modeller og AWD Ranger-modeller avhengig av hva du trenger og hvilken modell du bestemmer deg for. Uansett, hvis Ranger får en V6 og en hybrid, kommer den til å ha en av de beste motorpalettene i hele Ford lastebilutvalget.

2023 Ford Ranger Wildtrak – Design og Kjøring

Ford Ranger Wildtrak er toppmodellen, noe som betyr at den kommer med de aller beste funksjonene du kan få ut av en Ranger. Fest stykket av den nye Ranger er den nye frontlys design som nå har slank Matrix LED med selvnivellerende og adaptive teknologier. Bakre lysdioder er inkludert på alle modeller, mens frontgrillen nå er bredere og mer lik noen F-serie lastebiler.

Ranger er nå større i alle dimensjoner med en lengre sporvidde og lengre akselavstand som gjør den mer kapabel off-road og mer stabil på veien. Interiøret kommer til å få en stor overhaling med nye digitale skjermer som er mye større, lysere og mer responsive.

# 2023 Ford Ranger Wildtrak – Teknologi

Den nye Ford Ranger Wildtrak kommer til å få en rekke teknologiske oppgraderinger som den nye 360 Ford CoPilot førerassistansefunksjonen med nytt Sync 3 infotainmentsystem og Fords FordPass-app som holder deg i konstant forbindelse med bilen din til enhver tid.

  Er Ford F-150 Lightning en god bil?

Ranger Wildtrak får også BLIS-teknologi, lane-keep assist, pre-collision avoidance, alle slags kameraer, og en ny 5G-tilkobling med både Apple CarPlay og Android Auto gjennom sin betydelig større standard 10-tommers skjerm. Et B&O-lydsystem er også tilgjengelig, og det samme er stemmegjenkjennings- og kommandosystemet.

2023 Ford Ranger Wildtrak – Priser og Trim Nivåer

Den 2023 XL Ranger koster rundt $25,000, XLT er rundt $30,000, Lariat er rundt $35,000 og Wildtrak er sannsynlig kommer til å koste rundt $40,000. Det er den høyest spesifiserte Ford Ranger-modellen, noe som betyr at du vil få stort sett alt du vil ha med den.

Du kan forvente at Ranger Wildtrak kommer innen utgangen av 2022, mens salget ikke kommer til å starte før 2023. Uansett kommer 2023 Wildtrak med en rekke oppgraderinger og er absolutt verdt å vente på.

Ofte stilte spørsmål

Er 2023 Ford Ranger Wildtrak bedre enn 2022 Ranger Wildtrak?

Ja, det er det. 2023 Ranger Wildtrak tilbyr rett og slett for mange gode oppgraderinger til at den ikke skal være bedre enn modellåret 2022. Vi må vente til vi kan 100% bekrefte alt som er ute akkurat nå, men 2023 Wildtrak Ranger er absolutt en enorm oppgradering i forhold til forrige modell.

En ting som ikke er altfor spennende er den potensielle ventelisten og alle påslagene forhandleren kan belaste når den nye 2023 Ranger Wildtrak kommer. Vi må også vente og se hvordan det kommer til å slå ut, men hvis Bronco er et eksempel, kommer vi til å se påslag i massevis.

  Vanlige Ford Fusion problemer

Er Ford Ranger Wildtrak en off-road pakke?

Selv om Ford Ranger Wildtrak er en virkelig dyktig bil i terrenget, er det ikke en terrengpakke. Den æren går til FX2 og FX4 Ranger som er designet spesielt for terrengbruk og er mye bedre enn Wildtrak på det.

Vi må også nevne Ford Ranger Tremor som ser best ut av alle Ranger terrengvennlige modeller og er også utstyrt med biffete General Grabber-dekk, oppdatert fjæring og mange spesielle terrengkjøringsmoduser som kommer til å gjøre kjøreopplevelsen din mye mer spennende.

Hva er top-spec Ford Ranger-modellen?

Den toppspesifiserte Ford Ranger-modellen er Ranger Raptor som koster så mye som $ 56,000 XNUMX og er to ganger dyrere enn Ranger på inngangsnivå. For en slik pris får du en 3.0 L V6 med 400 hk og 430 lb-ft dreiemoment, mange stylingoppgraderinger og bedre fjæring og dekkoppsett.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter