Er Ford F-150 Lightning en god bil?

I en verden av pickuper er diesel fortsatt et veldig populært alternativ. De fleste lastebileiere bruker lastebilene sine til arbeidsformål, og diesel gir dem høyere dreiemomenttall, noe som til slutt betyr mer trekkraft og mer drivstoffeffektivitet. De fleste tror lastebileiere er gammeldagse og at de ikke kommer til å være så interessert i en elektrisk lastebil.

Men da Ford F150 Lightning først ble introdusert, tok det verden med storm, da selv Ford ikke trodde at bilen ville være så populær som den er. Ford F150 Lightning tar F150 som er den bestselgende bilen i USA og parrer den med et elektrisk drivverk. Så, er Ford F-150 Lightning en god bil?

Ja, Ford F150 Lightning er sannsynligvis en av de beste F150-modellene gjennom tidene fordi den er utrolig praktisk, den håndterer bra, den har en helt uavhengig bakfjæring, og har den beste teknologien ut av alle F150s ennå.  Den har også noen aldri sett før-funksjoner som ytterligere størkner F150 Lightning som den beste F150-modellen til nå.

The F150 Lightning får også en high-end drivlinje, interessante designoppgraderinger og en ekstra frontstamme. Det er fortsatt ikketidlig å si hvor pålitelig F150 Lightning er, men det er noen problemer vi bør snakke om.  Verdien er anstendig, spesielt hvis du drar nytte av skattekrediten på $ 7,500.

Ford F150 Lightning – Drivverket

Ford F150 Lightning kommer i fire forskjellige trimnivåer med to forskjellige batteristørrelser.  Inngangsnivåbatteriet måler imponerende 98 kWh med 426hp og 775 lb-ft dreiemoment.  Den større batteripakken med utvidet rekkevidde gir deg et 131 kWh batteri med 563hp og 775 lb-ft dreiemoment.  Alle F150 Lightning-modeller er AWD med sine elektriske motorer montert på for- og bakakslene.

  Vil Mercedes hjul passe Ford

Standard ikke-utvidet rekkevidde F150 er i stand til å vare ca 230 miles mens de med utvidet batteripakke skal kunne vare rundt 300 miles.  F150 Lightning kan også lades via en rask DC-lader. 10 minutter gjennom en 150Kw gir deg 41 miles på standard rekkevidde modell og 84 miles på utvidet rekkevidde modell.

Det tar rundt 40 minutter å lade hele batteriet fra 15%-80% med den raske DC-laderen mens langsom lading tar omtrent 10 timer.  F150 Lightning kan slepe mellom 7,000 og 10,000 pounds og har en maksimal nyttelast på 1,800 og 2,000 pounds.

Ford F150 Lightning – Design og chassis

Ford F150 Lightning får ganske mange stylingoppgraderinger sammenlignet med den vanlige F150 som skiller de to umiddelbart. F150 Lightning får en unik lynsignatur takket være en front- og bakre lysplankedesign i  full lengde, et sett med kule hjul for å nevne noen. Interiøret får en massiv sentral frontskjerm, og målerklyngen er også oppgradert.

Der F150 Lightning skiller seg mest fra den vanlige F150 er kjøreopplevelsen fordi den tilbyr et utrolig velbalansert chassis og i nærheten av perfekt vektfordeling. Hvis du legger til det med et betydelig lavere tyngdepunkt, føles F150 Lightning mye mer engasjerende å kjøre enn til og med rekkevidde-topping F150 Raptor.

Ford F150 Lightning – Pålitelighet og vanlige problemer

Det erfortsatt tidligå si hvor godt F150 Lightning kommer til å takle stresset til en arbeidsbil, men det er noen problemer med F150 Lightning som må sies. Først av alt ble Ford overrasket over hvor mange som plasserte reservasjonene sine for F150 at de bestemte seg for å investere ytterligere $ 580 millioner for å doble produksjonsnummeret.

  Ford Escape pålitelighet

Dette betyr at interessen for F150 er stor, noe som uunngåelig betyr påslagspriser og lange ventelister.  Et annet problem er det faktum at du ikke kan få den utvidede batteripakken på startnivå Pro-modellen med mindre du kjøper F150 PRO som en del av en flåte.

Ford F150 Lightning – Verdi og praktisk

Ford F150 PRO Lightning koster rundt $ 40,000 XNUMX, XLT F150 Lightning koster $ 53,000, Lariat F150 Lightning koster $ 56,000 og range-topping F150 Lightning Platinum koster $ 90,000.  Som sådan virker inngangsnivå Pro-modellen det mest logiske valget, men hvis du vil ha alt, vil det koste deg så mye som to inngangsnivå F150 Lightnings.

Praktisk er der F150 Lightning overgår alle forventninger fordi det tilbyr en enorm mengde lagringsplass både foran og bak.  Den får også den spesielle omvendte ladefunksjonen som gjør det mulig å drive et helt hus i noen dager.

Delen Vanlige spørsmål

Er Ford F50 Lightning verdt det?

Det kommer an på hvem som svarer på dette spørsmålet. Hvis du er noen som elsker pickuper, og du er interessert i å til slutt gjøre en overgang til elektrisk energi for bilen din, er F150 i utgangspunktet det aller beste alternativet du kan gå for. Rivian  SUV kommer også i en lastebilkonfigurasjon, men det koster mye mer enn F150.

På den annen side, hvis du er noen som ikke bryr seg om pickuper uansett, har du det bedre uten F150. Det er mange gode EV-alternativer der ute akkurat nå, og F150 Lightning er faktisk en av dem.  Det er et interessant og lovende prospekt som sannsynligvis kommer til å bli en suksess.

  Vanlige problemer med Ford Mustang Ecoboost

Hvor fort går Ford F150 Lightning?

Ford F150 Lightning erdefinitivt rask, spesielt for en pickup. Nesten alle journalister som har stått bak rattet på F150 Lightning har sagt at bilen ikke mangler strøm overhodet. 0-60 mph varer bare 4 sekunder, noe som er en utrolig prestasjon for en pickup.

F150 Lightning kan også nå en kvart kilometer på omtrent 12,7 sekunder, noe som er imponerende å si det mildt. Topphastigheten er begrenset til 110 mph som ikke virker så rask, men det er ikke nødvendig å gå raskere enn det uansett.

Er Ford F150 Lightning i salg?

Ja, F150 Lightning er fast på markedet på dette tidspunktet, men på grunn av høy etterspørsel  er det forskjellige hikke som unavailability av visse alternativer og trimnivåer. Sørg for å spørre forhandleren din om en tildeling, da det er den raskeste og minst smertefulle måten hvordan du kan kjøpe deg et F150 Lightning.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter