Alt om 2023 Mercedes-AMG EQE SUV

2023 Mercedes-AMG EQE SUV

Det virker som Mercedes er et av de merkene som leder EV-revolusjonen fordi de stadig kommer ut med nye EV-modeller. EQ-serien av biler er reservert for fullt avkarboniserte elbiler med et trespisset Mercedes-merke, og den nye EQE er det aller siste tilskuddet til den gruppen biler, Så hvis du vil vite alt om 2023 Mercedes-AMG EQE SUV, sørg for å bli værende.

Mercedes sier at den nye EQE kommer til å bli avslørt 16. oktober, og vi skal fortelle deg alt vi vet om det så langt. EQE plasserer mellom den største EQS SUV og den kompakte EQC SUV som den mellomstore Mercedes elektriske SUV som konkurrerer med GLE som en elektrisk versjon av en familie Mercedes mellomstore SUV.

Designmessig tar EQE de fleste ledetrådene fra den eksisterende EQS SUV og EQE sedan som er å forvente siden EQS SUV gjorde den samme taktikken. Interiøret kommer også til å inneholde kjente Mercedes «Hyperscreen» og andre tekniske godbiter som vil gjøre EQE SUV en styrke å regne med i dette segmentet.

Vi vet ennå ikke hvor mye SUV-en EQE kommer til å koste, men den skal være billigere enn SUV-en EQS og omtrent samme pris som EQE sedan. Praktisk er like god som EQE sedan, men med mer takhøyde og skulderrom over hele kupeen.

2023 Mercedes-AMG EQE SUV – Drivlinjen

Når det gjelder drivlinjen, vil EQE sannsynligvis ta i bruk det kjente Mercedes 90kWh-batteriet i to forskjellige modeller. Den nedre modellen vil sannsynligvis tilby rundt 290 hk og 417 fot dreiemoment fra den ene elektriske motoren som driver bakhjulene. Dette bør også være modellen med høyest rekkevidde som sannsynligvis kommer til å være et sted rundt 300 miles på full lading.

  Alt om 2023 Mercedes-AMG E 53

Vi kommer også til å få en  kraftigere AMG EQE SUV-modell som skal tilby 470 hk og kommer til å ha Mercedes 4MATIC AWD-systemet med to motorer, en på forakselen og en bak  .  Vi er ennå ikke sikre på om den nye EQE kommer til å inneholde den største Mercedes 108kWh batteri funnet i Mercedes EQS modeller.

Vi kan bekrefte at EQE kommer til å komme med en 200kW hurtigladende DC-hastighet som skal kunne lade EQE SUV på under 30 minutter. Noen kilder oppgir imidlertid at EQE SUV også kommer til å komme i AMG 63-form og kommer til å tilby rundt 617 hk og 700 lb-ft dreiemoment som er nøyaktig det samme som EQE 63 Sedan.

2023 Mercedes-AMG EQE SUV – Design og kjøring

EQE SUV ser ut som en litt mindre versjon av toppmodellen EQS SUV, noe som betyr at den prioriterer aerodynamikk fremfor form, og som ikke kommer til å belønne den med «best looking EV» -prisen når som helst snart. Baklyset i full lengde er inkludert, og det samme er en mørklagt frontgrill i plast. Interiøret i SUV-en EQE er like luksuriøst og velutstyrt som i EQS, men litt mindre.

Vi kan se et nytt ratt og visse autentiske designinnslag som bare er tilgjengelige for EQE. Mercedes Hyperscreen er også tilgjengelig her, og det ser like fantastisk ut som alltid. Kjøreopplevelsen kommer sannsynligvis til å bli kjølt ned for de vanlige EQE SUV-modellene, mens AMG EQE SUV kommer til å være relativt mer dynamisk.

  Mercedes ML320 - Alt du trenger å vite

Ikke forvent at den skal være like komfortabel som EQE sedan fordi EQE SUV ikke er på langt nær så komfortabel som EQS Sedan. Dette er ganske logisk da disse SUV-ene er høyt oppe fra bakken og ikke er i stand til å være like komfortable på grunn av fysikk.

2023 Mercedes AMG EQE SUV – Pålitelighet og vanlige problemer

SUV-en EQE er fortsatt altfor fersk til at vi kan måle om det er en pålitelig bil eller ikke. Vi må vente en stund før vi kan vurdere påliteligheten riktig. Vi kan imidlertid si at EQE sedan er en anstendig pålitelig bil, da det er en EV som iboende er mer pålitelig enn ICE-biler.

2023 Mercedes AMG EQE SUV – Verdi og praktisk

Mercedes EQE SUV forventes å starte på rundt $ 75.000, som er rundt $ 20.000 mer enn den minste Mercedes EQB elektriske SUV og rundt $ 25.000 mindre enn topp-end EQS SUV. Dette setter den i samme prisgruppe som den nylige BMW iX, Jaguar I-Pace og Audi e-Tron.

Praktisk er så god som du forventer av en mellomstor SUV, da EQE SUV ikke mangler plass på noen måte, form  eller form.  Hvis du er ute etter en familie EV SUV, er dette et godt valg.

FAQ-seksjon

Når kan jeg kjøpe Mercedes EQE SUV?

Du kommer sannsynligvis til å kunne kjøpe SUV-en EQE innen utgangen av 2022, noe som betyr at tidlige leveranser også kommer til å komme i slutten av 2022. Som nevnt i begynnelsen, Mercedes kommer til å offisielt avsløre den nye EQE oktober 16th, 2022 som er sannsynlig når vi skal få all utgivelsesinformasjonen.

  Kommer alle Mercedeser med skinnseter?

Er Mercedes EQE SUV verdt det?

Mercedes EQE SUV er først og fremst designet for familiebruk, og derfor bør familier vurdere å kjøpe SUV-en EQE. Det første trinnet er å ønske en elektrisk SUV, da elektriske SUVer ikke er like effektive som elektriske sedaner. De er også tunge og føles tungvinte på veien.

Dessuten er SUV-en EQE en fantastisk SUV med all nødvendig teknologi og sikkerhetssett. Det er verdt det hvis du er ute etter denne typen bil, hvis du ikke er det, så har du det bedre uten det.

Er Mercedes EQE SUV bare en SUV-versjon av EQE sedan?

Ja, det er det. Det virker som Mercedes nå lager en enkelt modell, men tilbyr den i noen få størrelser og iterasjoner. Det betyr at SUV-en EQE er mer eller mindre den samme som alle andre biler i EQ-serien i tillegg til størrelsen selvfølgelig.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter