Mercedes S-klasse år å unngå

Mercedes S-klasse

Mercedes Benz S-klasse er en luksussedan i full størrelse laget for de som ønsker å nyte det høyeste nivået av luksus Mercedes Benz kan tilby. S-klasse har eksistert i flere tiår nå, og det er ganske mange forskjellige S-klasse modeller. Noen av dem er bedre enn andre, noe som betyr at det er fornuftig å kjøpe noen, og det er definitivt fornuftig å unngå noen.

Reliability-messig var S-Klasse egentlig aldri den beste fordi S-Klasse modeller har en tendens til å være utrolig komplekse. De er fullpakket med alle komfort-, sikkerhets-, teknologi- og bekvemmelighetsfunksjonene, noe som betyr at S-klasse tilbyr mer av alt sammenlignet med mindre modeller. Med så mange funksjoner om bord, ser det også ut til at antallet potensielle problemer vokser.

De verste Mercedes Benz S-Klasse modellårene å unngå er alle modellårene til W220-modellen (1999-2006). W220 er unektelig den dårligste S-klassen som noen gang har kommet ut. Vi må også nevne 2007 S-klasse, da det også ser ut til å være et av de mest påklagede S-klasse modellårene ennå.

Til slutt vil vi runde opp listen med 2014 S-klasse som også synes å være relativt problematisk.  Faktum er imidlertid at bare W220 S-klasse er dårlig og ikke bør vurderes på 2.  håndsmarkedet, mens alle nyere S-klasse-modeller kan være gode bruktbilkjøp hvis du er i stand til å leve med høye vedlikeholdskostnader.

1999-2006 Mercedes-Benz S-Klasse W220

1999-2006 Mercedes Benz S-Klasse W220 er den desidert verste S-klasse generasjonen hittil. Alle modellår for W220 er dårligere enn noe annet modellår i noen annen generasjon i S-klasse. Grunnen til at W220 er så hatet er at den lider av utallige problemer, hvorav mange er rett og slett avskyelige. Først og fremst er bilen utsatt for rust, så mye at den kan spise hele bilen opp.

  Mercedes E450 - Alt du trenger å vite

For det andre er bilens fjæringssystem kjent for å mislykkes på alle modeller som finnes. Sagging, bunning ut og bankelyder er vanlige trekks av  W220. Overføringen er treg  og ofte klumpete, elektrikerne svikter til venstre og høyre, og den generelle kvaliteten på W220 er verre enn noen biler på økonominivå hadde tilbake på dagen.

På slutten av 90-tallet og begynnelsen av 2000-tallet så en stor overgang i Mercedes Benz-filosofien fordi de sluttet å lage uforgjengelige biler.  Biler som kom før W220 ble bedre bygget med avanserte materialer både innvendig og utvendig.

2007 Mercedes Benz S-klasse

2007 Mercedes Benz S-klasse er en mye bedre bil sammenlignet med W220, men det var det aller første modellåret i W221 S-klasse som betydde at bilen hadde enn akklimatiseringsperiode.  Den aller første modellen led av en rekke problemer knyttet til fjæring, overoppheting og overføring som forårsaket tilbakekallinger til venstre og høyre.

Det er ikke dermed sagt at 2007 S-Klasse er en dårlig bil, men heller at den ikke klarer å være så pålitelig som de fleste hadde håpet på. Uansett må Mercedes fortsatt berømmes for å ha droppet W220 S-Klasse-filosofien og til slutt laget en bil som er verdt prisantydningen.

Selv om 2007 S-Klasse ikke er en av de beste S-Klasse-modellene gjennom tidene, kan det være et godt bruktbilkjøp hvis du klarer å finne et godt eksempel til riktig pris. Disse kan fås til en veldig lav pris akkurat nå, noe som betyr at det er avtaler som venter på å bli gjort med W221 S-klasse.

  Kraftigste Mercedes-motor?

2014 Mercedes-Benz S-klasse

2014 Mercedes Benz S-Klasse W222 er den forrige generasjonen av S-klasse, noe som betyr at det er en ganske moderne bil. 2014 W222 var imidlertid det aller første modellåret i W222-generasjonen, noe som betyr at den også hadde en tøff start. Bilen ble tilbakekalt et par ganger på grunn av problemer med lekkende turboladere og forsetebelter.

Bilen ble også tilbakekalt for elektriske problemer. De vanligste problemene i 2014 S-Klasse er relatert til oljelekkasjer, defekte kontrollenheter, defekte sensorer, start-stopp-problemer, motorstopp eller å være uvillig til å starte. Det er ganske mange problemer som vi kan nevne, og det er trygt å si at 2014 W222 er not den beste S-klassen som finnes.

Uansett kan du også finne gode tilbud på 2014 S-Klasse modeller fordi de nå er på et søtt sted. De er virkelig luksuriøse og komfortable. W222-modellen etter ansiktsløftning er et mye  bedre valg fra alle vinkler, men den koster også mye mer.

FAQ-seksjon

Bør jeg kjøpe Mercedes Benz S-Klasse?

Hvis du er interessert i å kjøpe en luksussedan i full størrelse, er Mercedes Benz S-Klasse bilen som definerte segmentet. Hver generasjon av S-klasse brakte noe nytt til markedet, noe som betyr at S-klasse sannsynligvis er den mest innovative bilen i dette segmentet. De tre siste generasjonene i S-klasse er gode potensielle tilbud.

  Hvilken Mercedes SUV er en 7-seters?

På den annen side er S-klasse for stor for mange. Det er også en bil med høyt vedlikehold som koster mye penger for å holde seg i god stand. Det er også tungt og ikke den mest effektive bilen noensinne. Å parkere S-Klasse er ikke en doddle, uansett hvor avansert assistanseteknologiene er.

Hvilken Mercedes S-Klasse-modell er best?

Det er ganske mange flotte Mercedes Benz S-Klasse modeller, men S65 AMG kommer alltid til å være den aller beste av dem alle. S65 AMG er en V12-drevet bil spruced med AMG-magi som gjør bilen utrolig kraftig, men likevel elegant og sofistikert når du vil ha den.

En vanlig 350d diesel er den du skal gå hvis du vil bruke 99% av tiden din på motorveien, mens S-Klasse Lang er den du skal gå for hvis du er i sjåførbransjen.

Hvorfor er Mercedes S-klasse så spesiell?

Mercedes Benz S-Klasse er en bil som gjorde luksussegmentet i full størrelse. Det er noen biler med Rolls Royce-merke som føles mer luksuriøse enn S-klasse, men selv en Rolls har ikke teknologien og den innovative naturen til S-Klasse. Det er bilen som setter standarden på mange måter, og det er derfor folk elsker den så mye.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter