Alt om 2023 VW ID 4-modeller

2023 VW ID 4-modeller

Volkswagen ID.4 er for tiden den viktigste VW-elbilen og VWs beste hittil. ID.4 ble først introdusert tilbake i 2020, og folk var raske til å si at ID.4 er den nye Golf av elektriske biler. Disse grunnene til det skyldes hvor praktisk ID.4 er, hvor komfortabel den er, hvor balansert den er og hvor romslig hytta er.

Hvis du er interessert i å kjøpe den nye ID.4, vil vi fortelle deg alt om 2023 VW ID 4-modeller, hvordan de sammenligner og hva du får med hver. Alle modeller for modellåret 2023 kommer med et n 82kWh batteri  eller et 52kWh batteri. Batterimodellen på 52 kWh kalles «Pure».  Entry-level ID.4-modellen med et 82kWh batteri er «Pro» trim-modellen som får det meste du trenger på daglig basis.

Førstnevnte kan gjøre 245 miles på full ladning og kan lades opp på 48 minutter ved hjelp av en rask DC 50kW lader, mens sistnevnte kan gjøre 214 miles og kan lade opp på 35 minutter ved hjelp av en rask DC 100kW lader. Når det gjelder å velge hvilket utstyrsnivå på ID.4 som er riktig for deg, må du balansere dine behov og ønsker.

PRO-modellen er sannsynligvis den de fleste kommer til å gå for, da den er den billigste og like dyktige, mens avanserte modeller stort sett kommer til å bli kjøpt av teknologihoder og de som vil ha det aller beste ID. produktet VW har for tiden å tilby.

  Alt om 2023 VW stasjonsvognmodeller

2023 VW ID 4 Pure og Pro

Entry-level ID.4 Pure får  ting som LED-frontlykter, 19-tommers hjul og automatiske vindusviskere som ikke er noe du ofte får med de fleste entry-level modeller av noen bil.   Pure-modellen  får også en 10-tommers berøringsskjerm som du kan bruke til å styre den nye VW MY-VW infotainmentskjermen som er lett å forstå, men litt klebrig å bruke på grunn av alle de berøringsfølsomme knappene.

Tøytrekk og elektriske forseter er standard, mens en trådløs lader er tilgjengelig som ekstrautstyr.  ID.4 Pro kommer med stort sett de samme tingene som Pure-modellen,  og den skiller seg bare fra den fordi den får det større 82 kWh-batteriet.  Prismessig kan du forvente at Pure-modellen starter på $ 38,000 43,000 mens Pro-modellen starter på $ XNUMX XNUMX.

Mellom disse to vil jeg gå for Pro-modellen fordi den får det større 82kWh-batteriet som er mye bedre enn den mindre 52kWh-enheten i Pure-modellen. På den annen side, hvis du kan belaste ID. 4 i garasjen din over natten, og du bare bruker den til korte daglige pendler, kan du spare penger og gå for Pure-modellen.

2023 VW ID.4 Pro S og Pro Plus

Volkswagen ID.4 Pro S er den sanne high-end ID.4-modellen fordi den får ting som strømfellende speil, signaturbelysning, et stort panoramaglasstak, en opplyst VW-grill foran og spesielle eksteriørfarger som Dusk Blue for eksempel.  En større 12-tommers skjerm er standard med ID.4 Pro S med 30-fargers omgivelsesbelysning.

Møbeltrekket er nå laget av bærekraftig skinn, setene er 12-veis elektrisk justerbare med massage og seteminne.  Når det gjelder det praktiske, inkluderer Pro S også armlener i baksetet og delte nedfellbare seter med skipass-through i middle.

  Er Volkswagen Beetle en god bil?

ID.4 Pro S koster $ 48,000 XNUMX og er valget av serien etter min mening.  Den øverste normale ID.4 er Pro Plus-modellen som legger til ting som tofarget maling med svart tak, 20-tommers lettmetallfelger, sølvmalte takskinner og  styling aksenter,  og andre små detaljer her og der. Pro Plus kommer til å koste deg $ 50,000.

2023 VW ID.4 GTX

Volkswagen ID.4 GTX er det sanne flaggskipet i serien, men du kan ikke kjøpe den i USA, ikke ennå i det minste. GTX ID.4 vil sette deg tilbake nær € 54 000 i Tyskland. GTX-modellene tilbyr det samme 82kWh-batteriet , men effekten er hevet til 299 hk, som også er toppnummeret for ethvert VW ID.-produkt der ute.

GTX får alt du får med toppmodellen Pro S, men med ekstra stylinginnslag i tråd med GTX-filosofien. Disse inkluderer nye hjul, spesielle farger, spesielle detaljer rundt utsiden, GTX-merking i interiøret og sportsseter.

FAQ-seksjon

Hvilket trimnivå på VW ID.4 er best?

Den beste modellen av ID.4 å kjøpe er ID.4 Pro S, da den tilbyr alle de luksuriøse funksjonene du ønsker, men er ikke så meningsløs som Pro S Plus-modellen. Ikke misforstå, ID.4 Pro S Plus får kule hjul og farger, men det er egentlig ikke noe verdt å betale mer penger for.

ID.4 Pro S er den perfekte balansen da den får alle tingene folk vanligvis vil ha, uten alle de unødvendige tingene du får med Pro S Plus. Til slutt er GTX den desidert kuleste ID.4, men det er egentlig ikke så ytelsesbilaktig, og derfor vil jeg bare hoppe over den og fokusere på å få mer rekkevidde i stedet for noen ekstra hester.

  Volvo mot Volkswagen: Pålitelighet

Hvorfor er ikke VW ID.4 GTX tilgjengelig i USA?

Vi er ikke 100% sikre på hvorfor GTX ikke er tilgjengelig i USA, men det er ikke så stort problem da GTX-pakken først og fremst er en stylingpakke, og det endrer ikke måten bilen kjører i det hele tatt. Jada, det ville være kult om USA kunne få alt, men det er også tilfelle med masse amerikanskproduserte biler som aldri finner veien inn i Europa.

Er VW ID.4 en ny VW Golf?

I noen deler av verden, som Europa, er VW Golf bilen for alle.  Det er derfor så mange mennesker sammenligner ID.4 med Golf som alle ønsker en elektrisk versjon av VW Golf som det ville automatisk gjøre det til en flott bil. Vi er ennå ikke sikre på om ID.4 er den nye Golf av elbilene, men bare tiden vil vise.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter