Alt om 2023 VW stasjonsvognmodeller

Volkswagen er et av de merkene som tilbyr noe for enhver smak. Hvis du vil ha en relativt billig, men likevel perfekt brukbar og velutstyrt pendler, er VW Jetta den du skal få. Hvis du vil ha noe stort som er både trygt og komfortabelt for en stor familie, bør du bare gå videre og kjøpe VW Atlas.

Hvis du legger til alle coupes, sedans, hatchbacks, SUVer, crossovers og til og med racerbiler, har VW en ganske ekspansiv katalog som bare kommer til å vokse etter hvert som tiden går. Hvis du vil ha en VW stasjonsvogn, kan du kjøpe den kommende VW Passat-vognen,  VW Arteon Shooting Brake og VW Golf Variant i visse markeder.

Passat er flaggskipets stasjonsvogn, og VW kommer sannsynligvis til å gjøre den virkelig konkurransedyktig siden de droppet Passat sedan helt for 2023-serien. Arteon  Shooting Brake er posisjonert som den mer stilige «coupe-ish» Volkswagen stasjonsvogn designet for yngre mennesker som ønsker både praktisk og stil i en enkelt pakke.

Til slutt kommer vi til VW Golf Variant som ganske enkelt er en VW Mk8 Golf, men med vogn/stasjonsvogn tilbake. Uansett, i denne artikkelen skal vi fortelle deg alt om 2023 VW stasjonsvognmodeller, hva dukan forvente, og hvordan de sammenligner seg med hverandre.

2023 VW Passat vogn

For omtrent et år siden ga VW ut en uttalelse der de bestemte seg for å avvikle Passat sedans etter nesten et halvt århundre. Passat-navneskiltet kommer imidlertid ikke til å dø fordi VW kommer til å komme ut med en Passat  stasjonsvogn som  vil passe pent som flaggskipet VW-familiens stasjonsvogn.

  Alt om 2023 VW Atlas

Dette gir ganske mye mening siden Arteon er  den beste sedanen og fordi Passat stasjonsvognmodeller faktisk er mer populære i noen deler av verden enn sedanen.  Vi kan forvente at den nye Passat  kommer innen utgangen av 2023, og den kommer til å ha en mye mer futuristisk utvendig styling med en sportsligere grill og tynnere lys rundt.

Interiøret har allerede delvis lekket, og det viser den nye Passat med det kjente rattet, men med en enorm sentral vertikal berøringsskjerm som kommer til å kontrollere everything. Alt i alt er Passat-vognen den største, mest romslige, sannsynligvis mest komfortable og mest brukbare VW stasjonsvognen der ute.  Prisen er ennå ikke tilgjengelig, men vil trolig være rundt $ 25.000 – 30.000.

2023 VW Arteon Shooting Brems

Volkswagen Arteon er en nykommer i VW-familien som den først ble avslørt for 5 år siden. Kort tid etter at sedan/coupe-versjonen kom ut, viste VW også frem VW Arteon Shooting Brake, som en mer praktisk stasjonsvognversjon av en bil som er en 4-dørs coupe-versjon av en sedan.

Ja, du leste riktig, men det virker som Arteon Shooting Brake har vunnet mange hjerter i Europa takket være sine nydelige linjer.  Den Arteon  Shooting Brake koster noen grand ekstras over $ 40.000 startprisen på den vanlige Arteon som gjør det til den dyreste tiden tilgjengelig vogn fra VW.

Det er praktisk talt null andre endringer mellom den vanlige Arteon  og Shooting Brake-versjonen, noe som ikke er dårlig siden Arteon er en veldig godt satt sammen bil. Alt i alt er det ikke så romslig som Passat, det er ikke så praktisk, og det er dyrere, men det er mer dynamisk, bedre utseende og mye mer interessant og spesielt.

  Alt om 2023 VW sedan-modeller

2023 VW Golf Variant

For et stort antall VW-kunder er VW Golf den perfekte bilen, og det er derfor den er og alltid har vært fyrtårnet i VWs katalog.  Men fordi stasjonsvogner er populære i Europa, begynte VW å tilby Variant (stasjonsvogn) versjonen av Golf for Mk3 Golf i 1993.  Variantmodellen av Golf er nøyaktig den samme som Golf, men er lengre og har en klassisk stasjonsvogn bakende.

Volkswagen-varianten er rundt 2000 dollar dyrere enn regular hatchback, men den mister verdi på bruktmarkedet mye raskere.  Hvis du liker VW Golf, men du vil ha mer plass til folk og last, er Golf Variant et godt valg.

Som sådan er Golf Variant  den billigste vognen VW lager, noe som betyr at den ikke er i stand til å konkurrere med verken Passat-vognen eller Arteon  Shooting Brake. Likevel er det den mest solgte VW-vognen uansett.

FAQ-seksjon

Hvilken VW stasjonsvogn er best?

Volkswagen Passat stasjonsvogn er ikke ute ennå, så vi kan ikke bedømme den ordentlig, men hvis alle ryktene skal være sanne, kommer den nye Passat stasjonsvogn til å bli den beste VW stasjonsvognen noensinne. Det er trygt å anta at VW ikke ønsker å sette Passat-merkenavnet i fare, spesielt nå som sedanen ikke er mer. På grunn av dette, og mange grunner til, må Passat stasjonsvogn  være veldig bra.

  Volkswagen Phaeton vs Volkswagen Phaeton D2

Imidlertid kan du virkelig ikke gå galt med enten Arteon Shooting Brake eller Golf Variant, da alle disse tre stasjonsvognene er flotte. Arteon SB er den du kan kjøpe hvis du vil ha en stasjonsvogn som også kan passe inn i en bedriftsparkering mens VW Golf er, vel, det er en Golf, en av de beste bilene gjennom tidene.

Kommer Volkswagen til å tilby en elektrisk stasjonsvogn?

For ikke lenge siden avslørte VW den kommende ID. Aero, men det virker også som ID. Aero B har blitt grønnflagget. Aero B kommer  til å bli en stasjonsvognversjon av Aero sedan, men ikke bare det fordi VW også sier at de etter hvert vil komme ut med ID.7 som i hovedsak skal være enelektrisk stasjonsvognversjon av Passat.

Hvorfor liker folk stasjonsvogner?

En stasjonsvogn skildrer en melding om at du ikke bare kjøpte bilen din til showet. Uansett ser  noen moderne stasjonsvogner bedre ut enn sine sedan-kolleger.  Etter min mening er VW  Arteon  Shooting Brake en mye mer spesiell og penere versjon av Arteon fordi den er mye sjeldnere og kulere.  Stasjonsvogner gjør sedans mye mer praktisk, og det er derfor så mange mennesker liker dem.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter