BMW VS Volkswagen pålitelighet – som er bedre?

BMW er populær for sine elegante, luksuriøse og høytytende biler. På den annen side er Volkswagen populær for sin utmerkede byggekvalitet, pålitelighet og variasjon. Men hvilken bil er mer pålitelig og bedre enn den andre? 

Volkswagen bygger mer pålitelige biler enn BMW. Bmw har imidlertid også steget i pålitelighetsrangeringene og er over merker som Mercedes-Benz og Audi. Uansett har Volkswagen fortsatt en fordel, men gapet er veldig lite. 

Likevel er denne sammenligningen ganske urettferdig da BMW skaper luksus- og høyytelsesbiler, mens Volkswagen fokuserer på rimelige mainstream-biler. Så siden BMW kommer med mer avanserte teknologiske funksjoner, er det lettere å bryte ned sammenlignet med Volkswagen. 

Når det gjelder hvilken bil som er bedre, blir emnet subjektivt. Noen mennesker vil gå for Volkswagen på grunn av påliteligheten, enkel vedlikehold og reparasjon, og det bredere bassenget med biler det tilbyr. På den annen side vil noen individer foretrekke BMW på grunn av sin kvalitet og sofistikerte interiør, utmerket håndtering, komfort og eksepsjonell ytelse. 

Hvilken bil er bedre – BMW 3-serien eller Volkswagen Golf? 

Utseende 

Begge disse bilene ser spektakulære ut, men BMW 3-serien ser litt mer elegant ut enn Volkswagen Golf. Denne bilen har et elegant og aggressivt utseende, mens Volkswagen Golf har et balansert eksteriør med enkel styling. 

BMW kommer også med et mer avansert og rikere interiør enn Golf. Siden BMW 3-serien er en luksusbil og Volkswagen er en vanlig bil, er det normalt at interiøret er oppskalert sammenlignet med VWs interiør. 

BMW er også lengre enn Volkswagen. For eksempel har BMW 330i en akselavstand på 112,2 tommer, en lengde på 185,7 tommer, en bredde på 71,9 tommer og en høyde på 56,8 tommer. På den annen side har VW Golf en akselavstand på 103,8 tommer, en lengde på 167,6 tommer, en bredde på 70,8 tommer og en høyde på 58,2 tommer. 

  BMW X6 Pålitelighet

Alt i alt er BMW lengre, vakrere og med førsteklasses funksjoner enn Volkswagen Golf. Likevel er Volkswagen Golf fortsatt en utmerket bil med en enkel design og romslig interiør. 

Prestasjon 

Hvis hastighet og kraft er det du leter etter, er BMW 3-serien fortsatt den bedre bilen. BMW 330i er utstyrt med en 2.0-liters motor som leverer opptil 255 HP og 295lb-ft av dreiemoment. Tvert imot er Volkswagen 1.4 TI Golf utstyrt med en 1.4-liters motor som leverer opptil 147 HP og 184 lb-ft av dreiemoment.

Når det gjelder hurtighet og hastighet, akselererer BMW 330i fra 0 til 60 på 3,4 sekunder, mens Volkswagen 1.4 TSI Golf akselererer på 8,8 sekunder. Dessuten har BMW en toppfart på 155 mph, mens VW Golf har en toppfart på 127 mph. 

Pålitelighet 

Siden begge disse bilene er fra Tyskland, kan du forvente at de er pålitelige. Likevel er Volkswagen Golf mer pålitelig enn BMW 3-serien. I motsetning til BMW 3-serien registrerer VW Golf færre problemer, noe som betyr at du vil bruke mindre tid og penger på mekanikeren. BMW har imidlertid forbedret seg mye, og det er toppen av pålitelighetslisten for tyske luksusbiler. 

Pris 

Som forventet er BMW 330i mye dyrere enn Volkswagen 1.4 TSI Golf. Ja, begge disse bilene kan være godt bygget med fremragende funksjoner, men BMW 3-serien er på et annet nivå. Derfor er basisprisen nesten det dobbelte av VW Golf. 

  Hvor lenge varer BMWs?

Basismodellen for BMW 330i koster rundt $ 41,500, mens basismodellen for VW Golf koster rundt $ 23,200. 

FAQ

Hvilken bil er raskere – Volkswagen eller BMW?

Når det gjelder hastighet, er BMW raskere enn Volkswagen. Bortsett fra å være en luksusbil, skaper BMW også noen av de beste sportsbilene. For eksempel er BMW 3-serien raskere enn Volkswagen 1.4 TSI Golf. Dette inkluderer både akselerasjon og topphastighet. 

BMW 330i akselererer fra 0 til 60 på bare 3,4 sekunder, mens Volkswagen 1.4 TSI Golf tar 8,8 sekunder. Videre har BMW 330i en toppfart på 155 mph, mens Volkswagen 1.4 TSI Golf har 127 mph. Så, BMW vil være på sistnevnte på banen og motorveien. 

Hvilken bil er billigere å vedlikeholde mellom BMW og Volkswagen?

Volkswagen er billigere å vedlikeholde. Først og fremst er VW mer pålitelig enn BMW. For det andre er BMW en premiumbil, mens Volkswagen er en vanlig bil. Derfor er luksusbiler som vanlig dyrere å vedlikeholde enn vanlige biler. 

Dessuten er BMW-deler dyrere å kjøpe enn Volkswagen-deler. Dessuten rapporterer BMW flere problemer enn VWs, noe som betyr at du vil tilbringe mer tid i garasjen, noe som vil øke kostnadene for reparasjoner og vedlikehold. 

Er Volkswagen en god daglig bil?

Ja, Volkswagen er en utmerket daglig bil. I motsetning til BMW, Mercedes, Porsche og Audi er Volkswagens drivstoffeffektive og billigere å vedlikeholde. Så de er gode biler for daglig bruk. Volkswagen Golf har en EPA-vurdering på 29 mpg i byen og 39 mpg på motorveien. På den annen side har BMW 3-serien en vurdering på 26 mpg i byen og 36 mpg på motorveien. 

  Volvo mot Volkswagen: Pålitelighet

Hvilken bil varer lenger mellom Volkswagen og BMW?

Hvor lenge bilen varer, avhenger av hvor godt du opprettholder den. Så hvis du opprettholder bilen godt og utøver gode kjørevaner, bør bilen vare over 200.000 miles. Når det gjelder Volkswagen og BMW, varer begge disse bilene over 250 000 miles. 

Så forvent at enten din BMW eller Volkswagen vil vare et sted mellom 100,000 miles og 200,000 miles. Totalt sett er BMW litt mer holdbar ettersom de fleste av dem klokker over 150,000 miles, mens de fleste VWs klokker over 100,000 miles. 

Hvilken bil tilbyr et bredere utvalg av kjøretøy? 

Volkswagen tilbyr flest bilmerker og modeller blant alle de tyske bilmerkene. Ja, BMW og Mercedes har en rekke biler å tilby, men de henger fortsatt Volkswagen når det gjelder variasjon. Volkswagen tilbyr biler i nesten alle kategorier, mens BMW mangler i noen kategorier. 

Sammendrag 

Hvis du leter etter en pålitelig bil med en rekke bil merker og modeller å velge mellom, gå for Volkswagen. Men hvis du vil ha enestående ytelse, komfort, luksus og hastighet, er BMW det beste valget. Imidlertid må du også betale mer for å få en BMW sammenlignet med å få en Volkswagen. 

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter