Alt om Volkswagen GEN.TRAVEL Design Study

Volkswagen GEN.TRAVEL Design Study

Bilverdenen er inne i en spennende tid helt siden elbiler inntok scenen. I dag prøver alle bilprodusenter sitt aller beste for å komme med smarte ideer som kan øke vår sikkerhet på veien og gjøre kjøreopplevelsenvår så enkel som mulig. Noen bilprodusenter prøver å gjøre dette ved å perfeksjonere det de allerede vet, men andre er mest interessert i noe nytt.

Volkswagen faller inn i den andre kategorien, noe som betyr at Volkswagen er ivrigere på å forestille seg hva reiser handler om. Etter hvert som den nye epoken med biler fremmer effektivitet, bærekraft, teknologi, sikkerhet og avkarbonisering, prøvde VW å lage et enkelt produkt som kan tilfredsstille alle  disse parametrene. Dette er grunnen til at den splitter nye Volkswagen GEN.TRAVEL Design Study eksisterer.

Volkswagen GEN.TRAVEL Design Study

I denne artikkelen vil vi fortelle deg alt om Volkswagen GEN.TRAVEL Design-studien og hva som gjør at den skiller seg ut fra resten av mengden. Først og fremst kan noen ikke engang vurdere Gen.Travel å være en bil i det hele tatt fordi den ikke engang kommer med ratt. Jada, det er mange konsepter der ute som kommer med uttrekkbare ratt, men Gen.Travel kommer  uten ratt komplettely.

Tanken bak denne etableringen er å lage et helt autonomt kjøretøy designet for å erstatte kortdistanseflyging.  Dette konseptet har eksistert de siste årene, og det virker som Volkswagen er den første som faktisk prøver det ut.

Volkswagen GEN.TRAVEL Design Study

Hva er Volkswagen GEN.TRAVEL Design Study?

VW-Gen.Travel representerer en løsning på noen få bemerkelsesverdige problemer knyttet til dagens reiser. Hele menneskeheten er klar over at klimaendringene  tar sin toll på planeten vår, og at vi må komme opp med ideer som kan erstatte noen av forurensningene med noe renere. Her kommer Gen.Travel, en bil designet for å gjøre langdistanse autonom kjøring med 0 Co2-utslipp og et stort batteri.

  Alt om Volkswagen ID. 4 Pro 4MOTION

Selv om biler forurenser betydelig, er fly et mye større problem, og mange mennesker har en tendens til å fly selv på korte reiser, noe som absolutt ikke er nødvendig.  Med fullstendig mangel på  ratt  er Gen.Travel en sertifisert nivå 5 autonom selvkjørende bil, noe som betyr at ingen førerinngang er nødvendig når som helst.

Tanken bak dette er at Gen.Travel blir en bil/tjeneste du kan leie. Den Gen.Travel får deretter i oppgave å komme til ønsket sted og ta deg til destinasjonen i full komfort uten å måtte berøre noen kontroller overhodet. Jada, denne teknologien er fortsatt i sin spede begynnelse, men VW bestemte seg for at det er på tide å prøve noe annet.

Volkswagen GEN.TRAVEL Design Study

Hva er formålet med VW Gen.Travel Design Study?

Den Gen.Travel er  satt ut for å gjøre flere ting på en gang, noe som betyr at det bør tjene som generell ide bilprodusenter bør vurdere mens det også er en test-seng for fremtidige VW-teknologier.  Volkswagen sa at Gen.Travel  introduserer mange nye tingtil industrien, hvorav noen er bundet til å finne veien inn i eksisterende og neste generasjons VW-biler.

Et perfekt eksempel på det er den banebrytende Active Body Control-fjæringen som beregner både laterale  og vertikale bevegelser under svinger og justerer bilens stivhet og antirullegenskaper for å optimalisere komfort, dynamikk og andre kvaliteter ved kjøring.

Andre introduksjoner inkluderer store glassflater og new-age Gullwing dører som er designet for minst mulig struktur både mens du kommer inn og ut og mens du kjører.  Neste generasjons dynamisk omgivelsesbelysning som kommuniserer med føreren er også en viktig del av hele opplevelsen, og dette kommer sannsynligvis til å sildre ned til serielle produksjonsmodeller på et tidspunkt.

  Vanlige problemer med Volkswagen ID.4
Volkswagen GEN.TRAVEL Design Study

Kan VW Gen.Travel Design Study oppnå sine mål?

Det er trygt å si at ideen bak VW-Gen.Travel  er  ekstremt ambisiøs, og at VW prøver å gjøre noe som ikke engang er lovlig på dette tidspunktet.  Som sådan  er Gen.Travel for det  meste en idé, et konsept og  et perspektiv på fremtiden for  å indusere tenkning om hva vi kan gjøre som et kollektiv for å redde planeten vår i det lange løp.

VW sier også at Gen.Travel er  designet for å fungere sammen  med en hel rekke avslapningssystemer som er ment å til og med hjelpe deg med å sovne mens du er inne i en bil.  Det er trygt å si  at Gen.Travel bare er en idé på dette tidspunktet, og at det ikke kommer til å bli en standard når som helst snart.

Uansett vil visse systemer som finnes i Gen.Travel sannsynligvis sildre ned til mer tilgjengelige og eksisterende VW-modeller.

FAQ-seksjon

Hva betyr kjøreautonomi på nivå 5?

Et nivå 5 autonomi for kjøring er det vi liker å kalle «en fullstendig sletting  av sjåførens involvering i hele  kjøreprosessen».  Dette betyr at en autonomibil på nivå 5 kan gjøre alt på egen hånd, og det krever ikke ratt eller pedaler.

Videre krever nivå 5 autonomibiler ikke engang at du er våken mens du er i bilen eller til og med foreslår at du går i dvale.  Dette betyr at en nivå 5-bil er designet for å gjøre absolutt alt på egen hånd, som inkluderer parkering, beslutningstaking i risikable situasjoner,  og til og med valg av rute.

  Er Porsche Cayenne det samme som VW Touareg?

Er det lovlig å ha en helt autonom bil?

Ikke akkurat. Selv om det er noen stater der helt autonome biler har lov til å bli med i trafikken, er dette ikke forbudt på masseskalanivå. Mange bilprodusenter i disse dager sier at bilene deres har all nødvendig teknologi for å kjøre helt autonomt, men dette stiller mange spørsmål fra et regulatorisk synspunkt.

Det er fortsatt problematisk å avgjøre hvem som har skylden når en helt autonom bil havner i en ulykke, og hvordan kan man styre trafikken der noen biler er helt autonome mens andre drives av mennesker. Foreløpig er fullstendig og uhindret autonomi ulovlig, i det minste i masseskala.

Er VW-Gen.Travel en ekte bil?

Det avhenger av hvordan du definerer en bil. VW sier at Gen.Travel bare er en elbil som er helt uavhengig og helt autonom.  Noen sier imidlertid at for at noe skal betraktes som en bil, må det ha et ratt i en eller annen form.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter