Alt om BMW 335i pålitelighet

BMW 335i er en pålitelig bil hvis den opprettholdes ganske pent.

Hver bil kan vise seg å være pålitelig hvis den vedlikeholdes riktig. BMWs er vanligvis ikke det mest pålitelige tyske bilselskapet, men det har sine egne fordeler. E92 335i hadde opplevd mange problemer, og den hadde noen dårlige pålitelighetskommentarer. Men hvis den holdes riktig, kan denne bilen enkelt gi deg mer enn 200,000 MILES.

BMW E92 335i

335i var coupe-modellen til BMW 3-serien. Dette var den femte generasjonen av serien, og den ble lansert i 2006, nesten etter to år med bilens introduksjon. Den 2-dørs coupe design av bilen var veldig mye sporty, støttet av sin svært rask twin-turbo N54 eller N55 motor.

Bilens design var mye forbedret fra forrige generasjons coupe-modell. Denne bilen hadde nyere stil frontlykter og baklys. Dette var også den siste 3-serie coupe-modellen, og etter det ble den overlevert til 4-serien BMWs. Det var også en av de siste femtegenerasjons 3-serie modellene som ble solgt.

Spesifikasjoner

Bilen var en kompakt executive BMW med et iDrive-operativt system. IDrive-operativsystemet inkluderte det nye infotainmentsystemet i frontvisningsstil, og det hadde flere nye funksjoner som navigasjon. Bilen kom også med push-start-alternativ. Interiøret i bilen ble forfrisket og den hadde tre-stil fôr på dashbordet og dørene.

Bilen ble drevet av twin-turbo 3.0 L 6-sylinder BMW N54 eller N55 motor. Dette var en av de raskeste motorene til BMW på den tiden. Bilens ytelse er topp BMW-nivå. Håndteringen i svinger og bilens veigrep er fantastisk.

Twin-turbo-motoren gir 0 til 60 mph på bare 5.6s, med sin topphastighet på 155 mph. Du kan fortsatt nyte bilens tunge dreiemoment på 248 Nm. Den hadde også et firehjulstrekkalternativ, som ga enda bedre veigrep. Totalt sett er 335i faktisk en sportsbil og kan stole på når det gjelder ytelsen til bilen.

  Er brukte BMWs pålitelige?

Pålitelighet

Bilen er ikke betegnet som den mest pålitelige BMW. Bilen hadde mange problemer, men hvis den holdes pent, viste det seg å være pålitelig nok. 335i fikk også en veldig under gjennomsnittet vurdering på 2.0 av 5 fra RepairPal. Imidlertid er det fortsatt ikke dårlig av en vurdering hvis du sammenligner den med andre BMWs, da BMW egentlig ikke er kjent for sin pålitelighet.

Men hvis vi ser på folkets meninger og erfaringer med bilen, er bilen ikke så pålitelig. På grunn av sin lange tilstedeværelse i markedet, er delene lett tilgjengelige, og du kan passe dem selv. Hvis du ikke bryr deg om vedlikehold av bilen, vil det føre til mange problemer.

Vedlikehold

335i har en veldig høy årlig vedlikeholdskostnad på $ 1030, men hvis du virkelig vil bruke så mye, vil bilen kjøre like jevnt som en ny. Det er fortsatt ikke så mye sammenlignet med andre BMWs. Bilens deler og vedlikehold er også noe dyrt som du kan se listen:

  • Blokkeringer av blokkeringsfrie bremsesystemer – rundt 99 dollar
  • Generell diagnose – rundt $ 110
  • Utskifting av hodelyktbryter – rundt $ 280
  • Utskifting av vindusbryter – rundt $ 245

Vedlikeholds- og reparasjonsarbeidene kan koste deg mye, men da kan det avhenge av bilen du vil kjøpe. Du bør se etter en bil som har blitt godt bevart og hatt regelmessig service og oljeskift. Alt dette kan forhindres ved rettidig vedlikehold og service av 335i.

  BMW ix3 VS Tesla Model Y – Hvilken er bedre?

Sikkerhet

Påliteligheten til en bil avhenger også av bilens sikkerhet. Heldigvis skinner de tyske bilene i sikkerhetsavdelingen, og de har gode vurderinger i sikkerhet. 335i er heller ikke et unntak og fikk ekstremt gode sikkerhetspoeng. IIHS ga hele denne generasjonen gode anmeldelser, og den ble plukket ut i prisen «Top Safety Pick». 

Motorsport

Bilen ble også kortvarig omtalt og drev kampanje i motorløp. Bilen viste seg å være veldig pålitelig i disse løpene og vant til og med løp som VM i touring i 2006 og 2007. Bilens motor er et dyr, og den kan gi deg en ekstremt tilfredsstillende tur.

Etterfølger

Den samlede E90-serien ble erstattet med 3-serie F30- og F31-modellene, men coupe 335i-modellen ble erstattet med F32-modellen i 4-serien. 3-serien avviklet coupe og konvertibel modell i 2013, og disse ble overlevert til 4-serien.

Konklusjon

Bilen er pålitelig nok avhenger av din omsorg for bilen og kjøring. Folk har kjørt denne bilen med mye færre problemer, og de fant den veldig pålitelig. Imidlertid har mange kjørt de samme 335iene og opplevd store problemer selv etter 50,000 MILES. Derfor kan det koste deg litt penger, men hvis du vil ha høy ytelse, er det et godt kjøp.

FAQ

Hva er de mest pålitelige BMW 3-serien biler?

BMW 3-serien er en eldre serie. De har produsert kompakte executive biler siden 1975, og de er ganske kjent for sine høy ytelse motorer og generelt bedre kjøreopplevelse. Når det gjelder pålitelighet, er noen imidlertid mindre pålitelige enn andre, og listen er som følger:

  • 1986 E30 M3
  • 2001 M3 E46 GTR
  • 2008 E90 M3
  • 2021 G20 330i
  • 1985 E30 325i
  Ford Maverick pålitelighet

Hvorfor har påliteligheten til en bil noe å si?

Påliteligheten til en bil refererer til hvor lenge bilen ville vare og hvor mye bilen ville trenge vedlikehold. Gode pålitelige biler vil koste deg mye mindre, og de vil ha mye færre sammenbrudd. Bilsikkerhet betegnes også som pålitelighet, og alle bør se på bilens sikkerhetsfunksjoner.

Ikke alle liker at tiden deres blir brukt på en bensinstasjon og vil at bilen deres bare skal fungere hver gang de trenger det. Til slutt vil mer pålitelige biler være mer konsistente, og du må bruke mindre tid på å reparere kjøretøyet ditt.

Er BMW-motorer gode?

BMW-motorer er sikkert en av de beste i verden. BMW produserer disse motorene med mange års forskning og utvikling. Disse motorene brukes også i flere motorløp, noe som beviser deres ekstreme effektivitet. De varer også lenger og har et liv på mer enn 250 000 miles.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter