Hva er fordeler og ulemper med å kjøpe en bruktbil?

Å kjøpe brukt er alltid en fin måte å spare penger på, spesielt hvis du velger de beste verdiforslagene. Og vi lever i en tid hvor technology har nådd  imponerende nivåer, og deter vanskelig å ikke tro aten 3årgammel bil er like god som enhelt ny.

Men det er noen få caveats å kjøpe brukt. Selv om  en ny bil  might sparer deg for penger  på langsikt, hvis du kjøper nøye og observerer markedet i større skala, er det virkelig ingen grunn til å kjøpe nytt lenger. Biler har uten tvil nådd et punkt where innovasjon begynner å bli smarttelefon-lignende  og unødvendig.

Dette er spesielt åpenbart i sportsbilavdelingen, og mange vil hevde at vi allerede har nådd toppnivået isportsbilen, og at alle de nyere  sportsbilene  sakte kommer til et punkt med avtagende avkastning.

Uansett   hva du tror, er kjøp brukt faktisk et  valuable-alternativ. But hvis du alltid vil ha den nyeste, skinnende bilen på markedet, bør du vurdere 3-års finansiering eller leasingavtaler, da de vil gjøre det mulig for deg å alltid være på toppen av bilspillet.

Fordeler med å kjøpe brukt

Pris

I gjennomsnitt koster en bruktbil så mye som 50% mindre enn en  ny, og de fleste forbrukere erstatter bilene sine på 6-årsbasis. Dette betyr at hvis du kjøper en bruktbil nå, og du ikke kaster bort pengene dine på ekstremt høye kjørelengdebiler, vil du til slutt tjene penger.

Tross alt får du en $ 40k bil for $ 20k, så verdien er umiskjennelig. Dette vil gjøre det mulig for deg å bruke mer på din neste bil, ogtil slutt vil du kunne kjøpe en helt ny etter et par år. Men selv  da  innser du kanskje at verdigapet er altfor stort, og det du får, som et resultat, er det ikke.

  Hva er den beste luksus SUV for eldre?

Avskrivning

Den største motiverende faktoren for å kjøpe en bruktbil er avskrivninger når biler mister opptil 10-11% av den opprinnelige verdien så snart de forlater den nye bil tomten. En 50% avskrivning etter 5 år  anses som anstendig, så deterganske åpenbart at å kjøpe en ny bil direkte er noe økonomisk uansvarlig.

Det fine med en 3-5årgammel bil er at avskrivningen allerede har gått, og du er ikke den som betaler for den. Selv om  en ny bil lukt av en $ 100k bil virker deilig, koster det ikke $ 50k. Dette er spesielt fordi de fleste bilprodusenter har en tendens til å oppdatere en modell  bare  etter 5 års produksjon.

Ekstra kostnader

En annen stor ny bil som kjøper deterleie  er  tilleggskostnaden som vanligvis er forbundet med en ny bil. Selv om avtalen virker rimelig, må du ofte betale markedsjusteringer, fraktkostnader, destinasjonsgebyrer,  forhandlerforberedelser  og inspeksjoner før levering.

Når du kjøper brukt, er det ingen slike ting fordi noen allerede paid for det. Hvis du legger dem sammen, kan disse kostnadene sakte hope seg opp til et par thousennd dollar. På slutten av det, avtalen virker ikke enlså fristende lenger.

Forsikringskostnader

En annen god grunn til at brukte biler er så verdifulle forslag er forsikringskostnaden. Gapet mellom verdien av en ny bil og en brukt strekker seg raskt, og det samme gjør forsikringspremiene. Hovedtyngden av avskrivningen er allerede passert, og alle niggles og potensielle feil en modell kan ha er allerede klare.

  Beste to-seters kabrioleter

Det er flere reservedeler rundt, bilbutikker er mer vant til å jobbe med eldre biler, og forsikringsselskapet er ikke så stresset med en billigere bil. Nye biler er uforutsigbare de første par årene, og forsikringsselskaper tar det i betraktning.

Ulemper med å kjøpe brukt

Sitroner

Selv om en bil kan virke anstendig fra utsiden, kan du aldri være for sikker på det mekaniske og elektriske aspektets. Brukte biler er = brukt, og dette betyr at det er større sjanse for sammenbrudd og uforutsette kostnader i nær fremtid.

Og selv om en inspeksjon før kjøpet kan mange av disse problemene, er ingen inspeksjon  perfekt. Det er ærlig talt ingen måte å fortelle sikkert at en brukt bil, spesielt en eldre, ikke kommer til å bryte ned i det øyeblikket du begynner å bruke den.

Garantier

Når du kjøper et nytt produkt, en ny mobiltelefon, en ny bil, en ny refrige-rator, vil du sannsynligvis bli dekket av en garanti i et par år. Men når du kjøper brukt, vil alle disse sannsynligvis være utløpt. Og dette kan også ende opp med å ødelegge den nye bruktbilopplevelsen.

En garanti er det  største aspektet ved nytt bileierskap, da det praktisk talt negerer alle de uforutsettekostnadene du måtte ha hvis du tar vare påbilen din. Du kan være trygg på at uansett hva som skjer i løpet av de neste årene, er det ikke du som betaler for det.

  Hvilke luksusbiler leveres med takstativ?

Tjenesteprogrammer

Serviceprogrammer og garantier går hånd i hånd, og etterat garantien utløper, vil serviceprogrammene sannsynligvis også utløpe. Dette betyr at hvis bilen din bryter sammen, er det du som har ansvaret for å finne hvor og hvordan du fikser den.

Og århundret-gammelt spørsmål oppstår. Bør jeg gå gjennom en forhandler eller en uavhengig bilbutikk? Hvis jeg går gjennom en forhandler, vil jeg betale mer, men verdien av bilen vil  bli  bedre  beskyttet. Hvis jeg går gjennom en uavhengig bilbutikk, vil regningen sannsynligvis være billigere,  men verdien av bilen vil også bli billigere.

Pålitelighet

Bruktbilkunder er bekymret for garantier og serviceprogrammer, hovedsakelig fordi den generelle påliteligheten ikke er så god som den en gang var. Etter at en bil samler en god del kjørelengde, begynner mange integrerte komponenter å slites ut, og de trenger til slutt reparasjoner.

Og du kanikkenegere dette, uansett hva noen forteller deg, en brukt bil er never kommer til å være like pålitelig som enny. Noen kan til og med hevde at verdiforskjellene er rimelige på grunn av den betydelig lavere påliteligheten.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter