Hvilken bil har det største førersetet?

Mens du handler en romslig bil, har folk en tendens til å konsentrere seg om benplass og takhøyde litt for mye, og de glemmer vanligvis skulder- og hofterom. Men disse målingene er like viktige som takhøyde og benplass i de fleste tilfeller.

Selv om det kan virke som om en bil med 50 tommer hofterom høres  romslig ut, er det ikke det. Jeg mener, det er nok å imøtekomme de fleste mennesker der ute, men det  er ikke i nærheten av det maksimale beløpet noen biler gir.

Og bilen som tilbyr det største førersetet der ute er den nye Audi A8. Foruten  A8, den nye 2021 Mercedes Benz S-klasse og  Kia K5 tilbyr også overlegen hip rom. Men disse følges tett av Genesis G90, Volvo S90  og Chrysler 300.

Foruten hofterom er skulderrom også viktig. Og Dodge Challenger og  Hyundai Sonata er de beste ut av gjengen. Sørg for å informere deg selv om en bestemt modell du er interessert i, da noen ganger er disse bilene tilgjengelige med noen forskjellige sittealternativer.

Audi A8

Audi A8 er Audi’flaggskipsedan. Og som sådan prøver A8 å tilby det aller beste Audi har å tilby, samtidig som man husker at A8 må være en stor langdistanseexecutiveluksus cruiser. For slike formål må bilen være komfortabel, og den beste måten å gjøre det på er å tilby et sett med plysj, lenestol-som seter.

Og forsetene i A8 måler så mye som 62,3 tommer setebredde, noe som gjør A8 til den store setemesteren. Foruten store seter, tilbyr A8 også plysjmaterialer som lær,tre  og aluminium. Mange teknologi- og komfortfunksjoner er også tilgjengelige for å øke nivåene av luksus og convenience pålengre reiser.

  Hva er de beste kabrioletene for sikkerhet og pålitelighet?

Mercedes Benz S-klasse

Den nye 2021 Mercedes Benz S-klasse er laget for å være den beste i mange forskjellige aspekter, og det er det absolutt. W223 generasjon S-klasse tilbyr absolutt alt du kan forvente av en luksusbil og mer. 3D-instrumentklynger,firehjulsstyring, AI-kameraer  og navigasjonssystemer bare for å nevne noen.

Men hovedfokuset i S-klasse var alltid å være så komfortabel som mulig, og den nye S-klasse tilbyr 60.6 inches av hip rom som gjør S-klasse  Mercedes med den største  førersetet. Med tanke på hvor stor den nye S-klassen er, er det ingen overraskelse at den  også har de største setene.

Kia K5

Men hvis du vil ha noe litt mindre og billigere, er Kia K5 absolutt et godt alternativ. K5 tilbyr 56.6 inches av hip rom som gjørs  setene i K5 en av de romsligeste der ute, og spesielt de romsligeste kompakt sedan seter.

Foruten god plass, ser K5 21st  århundre inne og ut og vurderer hvor mye Kia prøver å forbedre sin markedsposisjonering og utsikter, er K5 også ganske pålitelig, men rimelig å kjøpe. K5 er absolutt en av de beste rimelige sedans penger kan kjøpe akkurat nå, og det er langt bedre enn Kia Optima den erstatter.

Toyota Mirai

Hvis du er en person som liker å skille seg ut og nyte noe knapt noen andre er, toyota Mirai  er den perfekte bilen for deg.  Mirai  er basert på Toyotas Fuel Cell Technology drevet av hydrogen, og dette er en av de mest interessante bilene på markedet i dag.

  Beste to-seters kabrioleter

Foruten FCV-drivverket, er Mirai  faktisk en flott-utseende bil, noe som ikke kunne sies om siste generasjons modell. Setene i  Mirai  måler opp til 56.5 inches i bredde og teknisk gjør  Mirai  hydrogenbilen med de største setene.

Dodge Challenger

Selv om setebredden er viktig, er det ikke det eneste viktige når du bestemmer hvor bredt et bilsete er. Du bør også vurdere skulderrom selv om de fleste biler der ute (med noen få superbilunntak) tilbyr nok skulderplass til 99% av befolkningen.

Det kommer ikke som noen overraskelse at Dodge Challenger tilbyr store seter fordi Dodge Challenger er en av de største bilene på markedet akkurat nå, spesielt hvis du vurderer at den baretilbyr  to dører. Foruten sitteplassene, er Challenger komfortabel til en viss grad, men ikke i nærheten av S-klasse eller A8.

Delen Vanlige spørsmål

Hva er en god bil for store mennesker?

Hvis du er litt på den større siden, er sjansen stor for at du er beståkjøpe en SUV. Og biler som Honda CR-V er laget for å tilby mye førerplass. Lasteområdet og baksetet passasjeren er også bedre enn i det meste av konkurransen.

Andre biler som Dodge Durango, Toyota LandCruiser  eller Chevy Equinox er også gode alternativs for større sjåfører. Bare sørg for å prøvekjøre bilen før du kjører den, da det ikke er noen presis måte å fortelle om en bestemt bil kommer til å være komfortabel nok for deg.

  Beste elbiler for en første bil

Hva er en god bil for høye mennesker?

Hvis du er over 6 fot høy, bør du alltid teste bilen grundig før du kjøper den. Hvis du må skyve setet helt tilbake for å passe inn i bilen enkelt, bør du bare vurdere slike biler hvis du ikke planlegger å kjøre bakpassasjerer så ofte.

Biler som Hyundai Sonata, Nissan Leaf, Ford Flex, Kia K5, GMC Yukon, Nissan Rogue er alle biler som er i stand til å montere høye mennesker takket være mye takhøyde og benplass.

Kan store og høye mennesker passe inn i superbiler?

Hvis du er overvektig, er sjansen stor for at du kommer til å kunne klemme deg inn i en superbil, mendetkommer ikke til å være behagelig. På den annen side, hvis du er en høy person, er det mindre sannsynlig at du kan kjøre en superbil sammenlignet med en overvektig person.

Alt avhenger av den aktuelle superbilen, men Lamborghinis er for eksempel laget for folk som er mindre enn 6 fot høye. Selven6 fot person kunne sitte og kjøre en Lambo, det  kommer ikke til å sepent ut.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter